اره داداش میدونم
میگم واسه کسایی که نمیندازه راه حلی وجود داره؟
اره داداش میدونم
میگم واسه کسایی که نمیندازه راه حلی وجود داره؟
هیچ فرغی نداره چه نامحدود باشه بسته که خریدید چه حجمی من و چند نفغر دیگه تست کردیم تو مشهد در چند منطقه مختلف این مشکل نبود اگر میبنید اینجوری میشه خیلی از پرامتر ها باید چک بشه حالا نمیدونم شاید تو شهر شما میزان power error بیشتر باشه چون در این صورت یا اصلا اتن ندارید یا مرتب پرش انتن دارید شما برید تو یک منطقه که تا 2000 متری اطرافتون ساختمون یا هتل مرتفع نباشه تست کنید اونجا بهتر میشه چون ساختمون ها باعث میشن امواج یا بهتون نرسن یا خنسی بشن وسط راه
ایا مکانی بهتر از کنار دکل هست؟؟؟![]()
در مورد adsl سرعت های متفاوت ارائه میشه. برای کسانی که سرویس یکسانی دارند سرعت دانلود شبانه تقریبا یکی هست.ا ما در مورد ایرانسل درست میگید اتفاقی نیفتاده فقط با زرنگی قیمتش رو دو برابر کرده بدون آنکه ما فهمیده باشیم که اتفاقی افتاده! این درسته که هنوز هم ارزان هست و میصرفه البته بیست گیگ رو بکنه بیست هزار تومان هم میصرفه چون هیچ سرویس دهنده ای هر گیگ رو زیر دو تومن نمیده ولی بهرحال نسبت به خودش قیمتش رو دو برابر کرده و اینو نمیشه توجیح کرد.
شما معمار ایرانسل که مطمنی دکل مال ایرانسله؟ بعدشم کنار دکل بدتر ه چون احتمال نویز شدید یا قاتی شدن امواج دیگران با شما وجود داره باید حد اقل 100 متر فاصله بگیری تا جای که اطلاع دارم دکل ها دید غیر مستقیم هستن و نوع سیگنالشو ن mimo هست ارسال دریافت امواج شبیه حلقه هست یک چیزی تو همین مایه ها مطمن نیستم ولی
سلام
داستان این بسته 30 دقیقه ایی چی هست؟
30 دقیقه بسته اینترنت میده بهت 500 تومن
حدود 10 گیگ میشه دانلود کرد
لینک این بسته رو از کجا میشه دید؟
ایا تری جی هست یا 4 جی؟
تو تمام شهر ها هست؟
همچین چیزی عالیه.یعنی واقعیت داره ؟
اینکه تو این زمان کم بتونی فایل هات رو دانلود کنی.اونم 500 تومن !!!
برنامه ایرانسل من رو نصب کنید از اونجا میتونید فعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نمیکنه هم تری جی هم فورجی
سرعت واسه من که افتضاح بود حالا شاید منتطقه شما خوب باشه
تست کن 500 تومن ارزش نداره
شما عکس بگیرید اینجا قرار بدید بهتون بگم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)