تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1714 از 2605 اولاول ... 71412141614166417041710171117121713171417151716171717181724176418142214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,131 به 17,140 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

این سرویس جدید مخابرات که up to top speed نام داره به نظرتون چطوره؟فکر میکنید این حداکثر سرعتی که میگن خطتون جواب بده چقدر میتونه باشه؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرویس 2 مگ نامحدود رو بده, سرویس محدود با ترافیک 24 گیگ بگیر, عوضش با سرعت نور میتونی اون ترافیک رو تموم کنی.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیگه اینترنت من علنا تبدیل شده به اینترنتی برای دانلود
    طوری که حتی تو باز کردن سایت های معروف ایرانی هم مشکل دارم
    بی اغراق گاهی برای لود شدن یه صفحه معمولی نیم ساعت صبر میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز اگه از مشترکین اینترنت مخابرات بوده باشید حتما اسم این کمپین رو شنیدید، یک موضوعی که این کمپین داره اینه که شما یکسال نمیتونید قرارداد خودتون رو کنسل کنید یا حتی تغییر بدید و درصورتی که بخواین تغییرش بدید یا کنسلش کنید باید جریمه بپردازید و جریمه هم معادل تمام حجم اینترنت شبانه ای هست که به صورت رایگان استفاده کردید و قاعدتا پول هنگفتی برای جریمه میشه چون مسلما شما سعی کردید تمام دانلودهای خودتون رو اون زمان قرار بدید. موضوعی که مطمعنم توی تبلیغاتی گسترده ای که دیدید ذکر نمیشه متاسفانه. این موضوع رو گفتم که در جریان باشید اگه مشترک دائمی هستید و تمایل دارید تغییر سرویس بدید یا تصمیم دارید این سرویس رو خریداری کنید در جریان باشید...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها نمیدونم شانسیه یا چیه ، ولی من الان 2 روزه بد نیست نتم، خویه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پینگت پایینه ولی کیفیت نداره چون مسیرش بده منم این پینگو با ip رومانی می گیرم اما با سرورهای بازی انلاین بالای 300 هست !
    این پینگ پایین اصلا ارزشی نداره وقتی کاری نمیشه باهاش کرد !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پینگت پایینه ولی کیفیت نداره چون مسیرش بده منم این پینگو با ip رومانی می گیرم اما با سرورهای بازی انلاین بالای 300 هست !
    این پینگ پایین اصلا ارزشی نداره وقتی کاری نمیشه باهاش کرد !
    ولی راست میگی ، این پینگ مثه اون پینگ پایینی که قبلا میداد نیست ، نمیدونم چطوری این جرکتو زدن فیکه !

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

متاسفانه پینگ مشکل خیلی بزرگی واسه من هست کلا گیمر جماعت !
    هرکاری می کنیم باز پینگ درست و ثابت نداریم !
    اکانت بی اکانت کلا داغونه ...
    این اکانتهای تبدیل اینترانت هم فقط تا 2 بعد از ظهر خوبه بعدش پینگ میره رو 180 تا فردا صبح که دوباره برگرده رو 90 !
    خوشبختانه الان مخابرات با ip ایران که معمولا با تک رقم شروع میشه با اینکه پینگم با 4.2.2.4 حدود 260 هست ام با سرورهای بازی تا 110 هم دارم اما مشکل شدید تو کانکت شدن داره یعنی باید 5 بار join server رو بزنم تا کانکت شه !
    fk به همه این آشغالا که اینجوری ما رو ذره ذره شکنجه میدن .

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

متاسفانه پینگ مشکل خیلی بزرگی واسه من هست کلا گیمر جماعت !
    هرکاری می کنیم باز پینگ درست و ثابت نداریم !
    اکانت بی اکانت کلا داغونه ...
    این اکانتهای تبدیل اینترانت هم فقط تا 2 بعد از ظهر خوبه بعدش پینگ میره رو 180 تا فردا صبح که دوباره برگرده رو 90 !
    خوشبختانه الان مخابرات با ip ایران که معمولا با تک رقم شروع میشه با اینکه پینگم با 4.2.2.4 حدود 260 هست ام با سرورهای بازی تا 110 هم دارم اما مشکل شدید تو کانکت شدن داره یعنی باید 5 بار join server رو بزنم تا کانکت شه !
    fk به همه این آشغالا که اینجوری ما رو ذره ذره شکنجه میدن .
    سلام. من سرویس 1 مگ نامحدود مخابرات دارم و آنلاین هم بازی میکنم بعضی اوقات ( بتلفیلد 4) . اولین مشکلی که اینترنت مخابرات داره پینگ بالا و کیفیت پایینه که خودتون در جریانین. دوم اینکه پهنای باند دانلود و به خصوص آپلود سرویس های نامحدود خیلی پایینه به صورتی که اگه شما بهترین کیفیت و پینگ رو هم داشته باشی ، اگه همزمان یه دستگاه دیگه به شبکه وصل باشه و حتی استفاده خیلی ناچیزی از پهنای باند بکنه ، دچار پکت لاست ، نوسان پینگ و لگ میشی. حتی اگه فقط کامپیوتر با کابل لن متصل شده باشه باز هم اگه یکی از سرویس های کامپیوتر کوچک ترین استفاده ای از اینترنت بکنه همین اتفاق می افته. حالا اینکه تو انحصار مخابرات گیر افتادیم و چاره ای نیست درست و گرنه شرکت های دیگه که سرویس گیم دارن و سرعت بیشتری هم میدن قطعا از مخابرات بهترن. حالا اگه شما برات مقدوره و میتونی باهاش کنار بیای به سرویس های حجمی مهاجرت کن تا زمانی که شرکت های دیگه هم رو فیبر سرویس بدن و وضع بهتر شه. ( میدونم سرویس های حجمی مخابرات مزخرفه و کنترل پنل درست و حسابی نداره و ...) . دانلود هات رو هم میتونی با اینترنت موبایل انجام بدی. اینطوری مشکل پهنای باند تا حدودی حل میشه. برای پینگ و کیفیت اینترنت هم تجربه شخصی ام اینه که بهتره از سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده نکنی . همونطور که خودت هم گفتی اینا در بازه های افت مصرف پینگ پایین دارن و همینطور برای بازی هم استیبل نیستن . من خودم یه مدت برای اینکه پول کمتر بدم برا کاهش پینگ از این سرویسا استفاده میکردم ولی به اعصاب خردی و اذیتش نمیارزه. بهتره از همون سرویس های مختص کاهش پینگ استفاده کنی. موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •