درود
چه طرحی گرفتید؟
درود
چه طرحی گرفتید؟
اینترنت من دیش ب و امشب هر چند ثانیه قطع و وصل میشه کسی این مشکلو داره؟
سلام
تو این جور مواقع همیشه به تنظیمات مودم برید و ببینید نویز گرفته کابلتون یا نه
snr مودمو ببینید چون پشتیبان هم همین کارو میکنه،اول به نویز خطتون نگاه میکنه بعدش اظهار نظر میکنن البته اگر مشکل از خودشون یا مخابرات باشه هم میگن که مشکل از ما یا مخابرات
سلام یادش به خیر من تو تهران همچین سرعتی داشتم چه داخلی که بیشترهم بود و چه خارجی همین حدودا ولی شما مطمین شو که کلاهی که سر من رفت سر شما نره برو تو مودمت ببین خطت رو چند هست و با سرویسی که خریدی مقایسه کن ببین همونه یا نه اگه همون بود ببین خطت کلا چه قدر می کشه زنگ بزن بگو برام بالاتر ببندین من سرویس الماس که میشه هشت مگ محدود تو جشنواره خریدم بعد دیدم خطم رو دو هست سرعتو دزست کردن شما هم همین کارو بکن
سلام یادش به خیر من تو تهران همچین سرعتی داشتم چه داخلی که بیشترهم بود و چه خارجی همین حدودا ولی شما مطمین شو که کلاهی که سر من رفت سر شما نره برو تو مودمت ببین خطت رو چند هست و با سرویسی که خریدی مقایسه کن ببین همونه یا نه اگه همون بود ببین خطت کلا چه قدر می کشه زنگ بزن بگو برام بالاتر ببندین من سرویس الماس که میشه هشت مگ محدود تو جشنواره خریدم بعد دیدم خطم رو دو هست سرعتو دزست کردن شما هم همین کارو بکن موفق باشید.
اینا نمایندگی های فرعی هستن و نامعتبر
طرف امروز کافی نت باز کرده، اینترنت مخابرات هم می فروشه اسمش شده نمایندگی adsl مخابرات فردا جمع میکنه میره پی کارش
وقتی 2020 که خودش پشتیبانی درست و حسابی نداره میگه از بابت پشتیبانی خرید از این دست نمایندگیها بعدا بمشکل میخورین دیگه واویلا
دوستان اوضاع نتتون چطور بوده از 3 روز اخیر تا الان ؟
من که تایم اوت های خارج از شبکه زیاد دارم .
ART5
برای 6 ماه
اینا همینجوره از یه حدی دانلودت بالاتر بره سرعت نصف میشه
ولی چیزی که تو سایت هست درست نیست
دوست من همین طرح رو داره بعذد از اینکه 90 گیگ تو ماه دانلود کرد سرعتش نصف شد
بنظرم خوبه
دوستان راهی هست که شاتل روی فیبر نوری سرویس بده؟؟
اصن راهی وجوود داره که ما از شرکتی جز مخابرات سرویس بگیریم؟
سلام عزیزان
حرف بنده رو گوش کنید شاید به نفعتون باشه اگه گوشیتون اینترنت 4g میگیره و آنتن دهی خوبی داره
دیگه از مخابرات اینترنت با دانلود رایگان شبانه نخرید گرچه که همین الان هم طرح ها جمع شدن
سایت ها تون رو با اینترنت مخابرات بدید و دانلودتون رو با اینترنت 4g انجام بدید
ایرانسل طرحی داره که با پرداخت 2 هزار تومن میتونین از ساعت 2 تا 8 صبح به راحتی دانلودتون رو انجام بدید
سرعتش هم بسیار خوبه من خودم همون اول باورم نشد بعنی در واقع هنگ کردم
از ساعتی 1تا 3 سرعتش حول و هوش 1.02 مگابایت است و از ساعت 3 به بعد سرعت میره بالای 2 مگابایت پس بهتره که طرح رو ساعت 3 به بعد فعال کنید که با سرعتی بیشتری دانلود کنید
با پرداختی 2 هزار تومن میتونین شبی حدود 20 گیگابایت دانلود کنید . شاید هم خیلی بیشتر (بستگی به منطقتون داره) دقت کنید حتما باید گوشیتون از 4g پشتیبانی کنه و سیم کارت 4g داشته باشید
ان شاء الله دیگه پول زور به مخابرات ندید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)