تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1714 از 4105 اولاول ... 714121416141664170417101711171217131714171517161717171817241764181422142714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,131 به 17,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

واقعاً برام سواله ، یعنی این 3 ماه بیشتر شدن مدت خدمت اینهمه زجر و عذاب داره ؟ اتفاقا حذف کسری ها کاری بسیار خوب بود که بعد مدتها اجرا شد ، کاملا حرکتی تبعیض آمیز هست و توهین به بقیه افراد جامعه
    همه با هم برابرن ، هر کسی پدرش یا خودش کاری انجام داده برای خودش انجام داده دلیلی نیست ابزاری بشه برای کسب امتیاز توی دوران خدمت ، به جای کسری دادن میشه به نحو بهتری از اون افراد تقدیر کرد نه با ایجاد تبعیض
    یکی از فلسفه های خدمت برابری افراد با هم هست که همه توی دوران آموزشی تجربه اش میکنن ، ولی از یه طرف کسری خدمت باعث فرق گذاشتن بین افراد میشه
    اگه واقعا 3 ماه اضافه تر خدمت کردن اونم در شرایطی که کشور نیاز داره بهش سخته پس اونایی که زمان جنگ داوطلبانه رفتن خدمت چی باید بگن ؟!
    یکم سختی به خودتون بدید دوستان
    شما مثل اکثر افراد جامعه تفاوت "برابری" و "عدالت" رو نمی دونید
    اینی که شما میگید یعنی برابری
    نه عدالت
    Last edited by ali_ranger22; 10-08-2013 at 18:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پاک شود...
    Last edited by mohammadrezams; 02-11-2013 at 11:34.

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام

تاریخ اعزام: 1/6 هست و احتمالا فردا برگ سفیدم میاد!

من امریه ام برای "وزارت دفاع" تقریبا درست شده ولی گفتن باید بیفتی ارگان "وزارت دفاع" تا بتونی امریه رو بگیری!! یعنی اگر "سپاه، نیروی انتظامی یا ارتش" باشم، امریه کنسل می شه ...

چند تا سوال داشتم:

1) آیا امکان داره به صورت شانسی بیفتم "وزارت دفاع" یا اینکه این ارگان مثل ارگان های سپاه و نیروانتظامی و ارتش نیست و فقط افراد خاصی رو میگیره؟؟

2) اگر برگ سفید مثلا "ارتش" خورده باشه، میشه در این فرصت باقیمونده با استفاده از آشنا بازی به "وزارت دفاع" تغییرش بدم؟؟ منظورم اینه که در چه حد باید آشنا گردن کلفت باشه؟؟

3) ارتش در حال حاضر دوره ی تکمیلی (کفالتی) رو به عنوان آموزشی قبول می کنه؟؟ یا اگر "ارتش" باشم باید آموزشی رو برم؟

ممنون دوستان

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما خودت خدمت رفتی که اینطوری میگی؟
    یکروز هم یکروزه! چرا در شرایط صلح باید اینقدر خدمت طولانی باشه کدوم یک از کشورهای منطقه اینقدر خدمتشون هست؟
    مدت زمان به کنار! حقوقی خیلی کمی که حتی کفاف رفت و آمد سرباز هم نمیده! اینها که حتی نمی تونند جیره سرباز رو بدن چرا مدت رو زیاد میکنند؟
    الان اکثر خانوادها بچه هاشون رو میفرستن خدمت دارن خرجشون هم میدن واسه نظام خدمت میکنند ولی خرجشون رو خودشون میدن
    آره عزیزم خیلی وقته خدمت من تموم شده ، فیکس 17 ماه خدمت کردم بدون 1 روز کسری
    دلیلی نداره کشور ما خدمت سربازیش مثل کشورهای دیگر منطقه باشه ، شرایط سیاسی و وضعیت کلی کشور در این زمینه تصمیم گیرنده هست نه نظر شخصی شما
    بحث حقوق ربطی به مدت زمان خدمت سربازی نداره ، خدمت رو 1 ماه هم بکنن باز هم همه میان از کم بودن حقوق میگن
    ظاهرا شما فلسفه خدمت رو درست متوجه نشدی ، خدمت سربازی با شرایط کاری فرق داره
    منم دوست داشتم حقوق خدمتم با یه کادر هم درجه یکی بود ولی خب نیست اما دلیل نمیشه چون حقوق کمه پس منم باید مدت خدمتم کم باشه

ببخشید اتفاقا این پست برای من جای سوال داره
    حذف کسری جبهه پدر شاید تا حدودی بشه توجیحش کرد ، که یه نفر دیگه رفته زحمتش رو کشیده و یه نفر دیگه استفاده کنه
    هرچند که اگر اینجوری باشه باید همه جا این امتیاز برداشته بشه ، نه فقط خدمت !
    در مورد حذف کسری مدرک واقعا این حرف برای من تعجب آور بود ، یعنی کسی که میره کارشناسی ارشد میگیره و 18-19 سال از عمرش رو برای درس خوندن میذاره ، باید به اندازه بقیه خدمت کنه ، بعد تازه بگیم عدالت ؟!؟!
    این عدالت نیست ، پس وقتی یک نفر با مدرک کارشناسی ارشد میخواد برای استخدام شدن اقدام کنه باید شرایط کاملا برابر با یه نفر که مثلا سیکل داره داشته باشه ! ولی این عقلانی هست ؟
    یعنی عقلانی هست که شرایط استخدام این 2 نفر 50-50 باشه ؟
    بهتر نیست به جای اینکه مزیت های مدرک رو بردارن ، به سرباز ها امتیاز بدن ؟

کی میگه توی آموزشی همه برابر هستن ؟
    کسی که توی شهر خودش و توی 01 خدمت میکنه ، با کسی که از تهران میره عجب شیر برابر خدمت میکنن ؟
    در مورد نیاز کشور ، کشور به نیروی مفت نیاز داره ؟ کسی که زحمت بکشه و هیچ حقی نداشته باشه ؟
    کسی که ماهی 200 ساعت کار کنه و 57200 تومن بگیره ؟ تازه اگر بدن !
    پس چطوره که افراد درباره برده داری توی مصر و ساختن اهرام ثلاثه نظر میدن ؟ خب مصر هم توی اون زمان نیاز داشته !
    کسی منکر زحمات و فداکاری های افرادی که رفتن جبهه و جنگیدن نیست ، ولی هیچ ربطی به الان نداره
    چون سربازی هیچ ربطی به مهارت های رزمی نداره ، و فقط کار مفت کشیدن از جوون هایی هست که میتونن همین الان مشغول به کار بشن و چندین و چند برابر الان درامد داشته باشن !
    شاید شما خدمتی داشتین که حاضر باشین 21 ماه که هیچ ، 4 سال هم ادامه بدین ، ولی برای اون فردی که میره لب مرز مطمئنا 1 هفته هم ارزش داره چه برسه به 3-4 ماه !
    بهتره نوع نگاهمون رو به قضایا عوض کنیم !
    همینه که جهان سوم هستیم و خواهیم بود
    کسری مدرک تحصیلی خودش یه جور تبعیض هست ، من و شما که درس خوندیم اول از همه برای خودمون خوندیم ، نونش رو هم خودمون میخوریم در وهله اول ( اگه نونی باشه ! )
    دلیلی نداره سرباز بدبختی که توی روستا زندگی کرده و فرصت و هزینه تحصیل نداشته بیشتر خدمت کنه
    فرق بین فرد تحصیل کرده با اونی که بی سواد هست نباید تو مدت باشه باید تو نحوه خدمت کردن باشه ، چیزی که تا حدودی ارتش رعایت میکنه و توی نیرو انتظامی اصلا تفاوتی بینش نیست !
    بحث استخدام هم کجا شرایط یه فوق با یه سیکل برابر هست ؟ تا حالا جایی برای استخدام رفتی ؟ شما بزار خدمتت تموم بشه بعد شکایت کن ، من اندازه موهای سر شما مصاحبه رفتم ، این حرفا رو ول کن حرف تو مملکت ما زیاده و مردم عادت کردن به حرف در آوردن هرچند پارتی بازی خیلی رواج داره ولی اونجوری ها هم نیست که یه سیکل و لیسانسه شرایط استخدامشون برابر باشه ، پیشنهاد میکنم توی سایت های استخدامی یه چرخی بزنی و شرایط استخدام ها رو بخونی

توی آموزشی تا جایی که ما رفتیم و میدونیم شرایط اون 2 ماه چه برای دیپلمه ها چه سطوح بالاتر یکسان هست ، زمان آموزشی همون دستشویی که یه سرباز تمیز میکرد دکترش رو هم میدادن تمیز میکرد ، فرقی نبود ، مرخصی که میرفتن برابر بودن ، غذایی که میخوردن یکسان بود ، دوستان غیر از اینه ؟ این هم که میگین یکی 01 هست یکی عجب شیر نکنه حتما انتظار دارین همه رو بیارن 01 جا بدن برای آموزش ؟
    من خدمت معمولی توی ارتش داشتم و دارم نظر میدم ، پیشنهاد میکنم خدمت برید بعد در اینجور موارد نظر قطعی بدید
    شما 21 ماه دینی که به کشورتون دارید رو میدید ، بالاخره یکی باید بره ، حالا بحث اینکه دارن پولا رو میخورن و به سربازا نمیرسن چیزی جداس ، ما نگاه به عرف و وظیفه ای که هست میکنیم

بهتره دیدتون رو نسبت به خدمت سربازی عوض کنین ، خدمت سربازی پیش زمینه ای برای آماده شدن و ورود به محیط کار هست نه خود محیط کار که انتظار حقوق 1 میلیون به بالا ازش داشته باشید ، اگه آدمش باشید خدمت شما دوران خوبی خواهد بود چه لب مرز چه سرکوچه
    در ضمن این رو هم یادتون باشه ، تا زمانی که دفترچه رو نفرستاده باشید کسی مجبورتون نکرده برید خدمت ، وقتی دفترچه رو فرستادید پای همه چیزش مثل مرد بایستید

5. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

واقعاً برام سواله ، یعنی این 3 ماه بیشتر شدن مدت خدمت اینهمه زجر و عذاب داره ؟ اتفاقا حذف کسری ها کاری بسیار خوب بود که بعد مدتها اجرا شد ، کاملا حرکتی تبعیض آمیز هست و توهین به بقیه افراد جامعه
    همه با هم برابرن ، هر کسی پدرش یا خودش کاری انجام داده برای خودش انجام داده دلیلی نیست ابزاری بشه برای کسب امتیاز توی دوران خدمت ، به جای کسری دادن میشه به نحو بهتری از اون افراد تقدیر کرد نه با ایجاد تبعیض
    یکی از فلسفه های خدمت برابری افراد با هم هست که همه توی دوران آموزشی تجربه اش میکنن ، ولی از یه طرف کسری خدمت باعث فرق گذاشتن بین افراد میشه
    اگه واقعا 3 ماه اضافه تر خدمت کردن اونم در شرایطی که کشور نیاز داره بهش سخته پس اونایی که زمان جنگ داوطلبانه رفتن خدمت چی باید بگن ؟!
    یکم سختی به خودتون بدید دوستان
    سلام آقا پیمان ...
    دوستان جواب شما رو دادن اما من هم فقط اضافه میکنم به عنوان کسی که که بعد از 13 ماه خدمت این کسر خدمت بهش تعلق گرفت : در مرحله اول بنده کلا بیخیال این قضیه شده بودم ... تا اینکه قانون با تبصره و .. اومد و به من هم خورد میخوام اینو بگم : اگر پدر من جانباز 50 درصد هم بود خدا شاهده اگر میخواستم برای آزمون سراسری اسم بنویسم از دون بودن خودم میدونستم که بخوام حق کسی رو که زحمت کشیده بخورم و از این سهمیه استفاده کنم ... طرف درس خونده بیفته یه شهر دیگه و من صرفا چون امتیاز داشتم نسبت به اون توی شهر خودم و... بخوام تحصیل کنم.
    اما خدمت همونطوری که دوستان اشاره کردن یک روزش هم یک روزه ... و به قولی توی دوره صلح ( حتی جنگ هم بشه جنگ کلاشینکف و.. نیست) هیچ نیازی نیست که شخص بخواد بره خدمت و برای یه مرخصی منت از صد نفر بکشه ...
    توی این برهه از زمان فکر نمیکنم لازم باشه طرف رو بگیرن و ببرن توی پادگان بشین و پاشو بدن! که یه خورده حرف شنو بشه و... بعد خدمت بدونید همون آش هست و همون کاسه بدون اندکی تغییر.
    من نمیدونم افرادی که کسر خدمت اوردن چه ظلمی در حق شخص شما کردن ؟ که توی بسیاری از پست هاتون اشاره میکنید که قانون باید مساوی اجرا بشه و به خصوص تاکید دارید روی کسر خدمت ها ؟؟ اول که با این کارت ایثار گری هیچی نمیدن به هیچ شخصی دوم اگر هم نهایتا بخوان یه پولی هم بدن به پدر من ولی پدر من بخواد برای کسر خدمت فرندش ازش استفاده کنه شما مشکلی دارید ؟ شما خودت اداری خدمت کردی اونم محیط اداری بخشی که بنده خدمت میکردم اسمش اداری بود ... طرف میگفت پست دادن بهتر از خدمت توی نگهداری هست اونم نگهداری یه مرکز پشتیبانی! . به نظر شما بنده با اون کسی که دیپلم هم نداشت و توی فروشگاه به صورت اداری خدمت میکرد یکی بودیم ؟ ...
    سکوت ما هم نشانه رضایت نیست اقا پیمان ! . دل پر دردی دارم از خدمت ولی فقط خدارو شکر میکنم که گذشت . (الانم خوبی هاش یادمه ... فکر سختی هاش رو هم نمیکنم چون باید برق بزارن رو سرم تا فقط دوران آموزش رزم مقدماتی رو از یاد ببرم همون آموزشی که جنابعالی و بسیاری از همسنگراتون بهترین دوره خدمتتون بود بنده رو از لحاظ روانی مورد عنایات زیادی قرار داد.)
    اگر قانون باید درست اجرا بشه شما مطمئن باش خیلی ها لایق معافی هستن و معاف نمیشن و بلعکس. ( شما پشت پرده اون کسی رو نمیبینی که بدون هیچ مشکلی رفته معافی گرفته اما کسی رو میبینی که اومده و خدمت کرده فقط کسری اورده! )

حقیقتا بنده حین خدمت هم مثل خیلی از افراد که میگن آدم باید بهترین دوره عمرش رو که باید ازدواج کنه و بره ماهی چقدر کار کنه و... فکر نمیکردم چون حداقل توی این مملکت بعد از خدمت باید بگی قربون خدمت اما باز هم مفت و مسلم کار کردن برای کسی که حتی قدر زحمتت رو هم نمیدونه ظلمه! .
    نمونه ای از پست های شما رو حین خدمت و قبل خدمت از همین تاپیک در اوردم و اینجا میزارم! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما میگفتین نامردی هست که چون برادرتون منطقه محروم خدمت کرده نتونید از کسر خدمت استفاده کنید! الان حقیقتا زشته براتون که بخواید به شخصی که پدرش زیر توپ و تانک خدمت کرده بگید حقت نیست کسری بگیری! زشته.
    شما همون ادمی هستید که میخواستید موبایل ببرید همراه خودتون! و میگفتید هیچ راهی نداره موبایل ببریم! اونقت چرا به اینو اون میگید به خودتون سختی بدید توی خدمت ؟ چرا ؟؟؟
    اینجا ابراز خوشحالی میکردید برای کسی که 9 ماه کمتر خدمت میکنه! ... اما الان موضعتون به کل عوض شده! چرا ؟ چون خدمتتون تموم شده .
    اینجا دنبال پارتی بازی بودید ... ببنید میتونید هفته ای دوبار توی آموزشی برید به کلاس هاتون برسید یا نه ؟ مگر از نظر شما دیگران کار ندارند ؟
    اینجا دنبال استراحت بین رژه بودید به دلیل استعمال دخانیات !.
    اینجا طلب دعا داشتین از دوستان ... بلکه آموزشیتون تموم شه هر چی سریعتر.
    نزاشتین آموزشیتون تموم شه ... به ملت میگید مگر میخوان اونجا اعدامتون کنن! ... فرض کنید شما الان خدمتت تموم شده! به نظرم از نظر شما باید 30 ماه خدمت کرد الان دیگه! ... شخصی که بخاطر خدمت برادرش در منطقه محروم کسر خدمت میخواست! ...
    اینجا افزایش مدت خدمت رو جنگ روانی میدونستید به گونه و عامل فرار ...

زیاد گفتم آقا پیمان ... اما مشخصه که شخصیت شما قبل از خدمت و بعدش زیاد تغییر کرده ... امیدوارم اشخاصی رو که هنوز اعزام نشدن درک کنید و بدونید همواره یک ساعت خدمت هم یک ساعته ...
    موفق ؛ موید و سربلند باشید .

7. 12 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

برداشتن کسری مدرک یک ظلم بزرگه به جوانان کشور
    ما نرفتیم خدمت تا دو ماه کسری بگیریم حالا دو ماه رو که کسر نمیکنن هیچ 3 ماه هم اضاف کردن تا از 18 بشه 21 .

این همه فرصت شغلی از دست دادیم سر همین قضیه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

9. 2 کاربر از sharpy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز اول اینکه کار شما اصلا درست نیست نبش قبر تاپیک کردید و حرف هایی رو آوردید که ربطی به بحث نداره ، این مورد رو حتما پیگیری میکنم به عنوان حقی برای خودم
    اینکه من دوست داشتم توی آموزشی بعد 2 هفته یه مرخصی برم یا برادرم توی منطقه جنگی خدمت کرده و نظر من اون موقع چی بوده ربطی به موضوع نداره و مربوط به خودم میشه شاید دوست نداشته باشم کسی بدونه
    موبایل بردن من چه ربطی به کسری خدمت داره ؟ اتفاقا بزار برات بگم ، من ماه اول موبایل بردم با خودم دیدم به شر بودنش نمی ارزه و دیگه بیخیالش شدم ، اینو گفتم خیالت راحت بشه
    طلب دعا داشتن من چه ربطی به بحث داره ؟ شما این وقتی که برای گشتن پست های من گذاشتید رو جای دیگه خرج میکردید نتیجه بهتری میگرفتید
    چیزی که من الان بهش اعتقاد دارم حتما نباید با 2-3 سال پیش یکسان باشه
    بزار یه چیزی رو بگم ، شاید اون زمان منم دوست داشتم کسری میاوردم ولی خدا رو شکر بعد از 1-2 ماه از گذشت یگان این فکر از سرم افتاد و خدا رو شکر میکنم کسری نیاوردم و سعی کردم مثل بقیه یکسان خدمت کنم
    داستانی که ما الان توی این تاپیک داریم دقیقا شبیه به وضعیت کلی ما ایرانی ها هست ، برای اینکه به ما سختی نگذره حاضریم شرایط رو برای بقیه سخت کنیم !! نه اینکه خودمون رو با شرایط وفق بدیم
    انتظار نداشته باش اونی که توی فروشگاه بوده شما باشی ، اگه قرار بر این بود من خیلی چیزها از این بیشتر برام آرزو هست نه یه خدمت کردن توی فروشگاه
    کسی هم با خدمت توی شرایط سخت از بین نرفته که اینجوری موضع میگیرید

ظاهرا یکسری از دوستان از پست صفحه قبل من کینه به دل گرفتن ، اصل حرف من این هست انتظار نداشته باشید همه جا عدالت رعایت بشه ، 3 ماه اضافه تر خدمت کردن چیزی نیست که اینهمه خودتون رو براش عذاب میدید

11. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

گفتنی ها رو microsoft عزیز به اندازه کافی گفت !
    شما خودت از 17 ماه ( 1 ماه کسری لیسانس ) مینالیدی که لعنت به این قانون و ..... !
    این چه جور عدالتی هست که کسی که خودش از کسری استفاده کرده و 17 ماه رفته میاد به بقیه میگه کسری ظلم هست و همه باید 21 ماه برن ؟
    اونوقت میای اینجا میگی دینی هست که گردن ما هست
    فقط امیدوارم زندگی بعد از خدمتتون اینجوری زندگی نکنید و حرفتون عوض نشده که خیلی ها ناامید میشن !
    زمانی که تازه 21 ماه شده بود توی سایت ها ، قسمت کامنت ها زیاد از این حرف ها خونده بودم ، الان با یک نفرشون مواجه شدم
    افرادی که میگفتم ما 24 ماه خدمت کردیم ، چرا شما فقط 18 ماه خدمت کنین ، 21 ماه هم کم هست باید بشه 24 !
    خوشحالم که شما مسئولیتی در نظام وظیفه ندارین و امیدوارم هیچ وقت مسئولیت دار نشید که وضع سرباز ها به مراتب از این هم بدتر خواهد شد !

بحث استخدام هم کجا شرایط یه فوق با یه سیکل برابر هست ؟ تا حالا جایی برای استخدام رفتی ؟ شما بزار خدمتت تموم بشه بعد شکایت کن ، من اندازه موهای سر شما مصاحبه رفتم ، این حرفا رو ول کن حرف تو مملکت ما زیاده و مردم عادت کردن به حرف در آوردن هرچند پارتی بازی خیلی رواج داره ولی اونجوری ها هم نیست که یه سیکل و لیسانسه شرایط استخدامشون برابر باشه ، پیشنهاد میکنم توی سایت های استخدامی یه چرخی بزنی و شرایط استخدام ها رو بخونی
    شما پست من رو درست نخوندی ، من هم همین رو گفتم که برابر نیست ، و درستش هم همینه
    ولی چرا باید توی سربازی برابر باشه ؟
    چون به قول دوستمون شما خدمت رو تموم کردی ؟ تازه با 17 ماه ؟
    شما 21 ماه دینی که به کشورتون دارید رو میدید ، بالاخره یکی باید بره ، حالا بحث اینکه دارن پولا رو میخورن و به سربازا نمیرسن چیزی جداس ، ما نگاه به عرف و وظیفه ای که هست میکنیم
    کاش شما 21 ماه بودی تا میدیدم باز هم به همین راحتی از دین 21 ماهه حرف میزدی ؟
    بهتره دیدتون رو نسبت به خدمت سربازی عوض کنین ، خدمت سربازی پیش زمینه ای برای آماده شدن و ورود به محیط کار هست نه خود محیط کار که انتظار حقوق 1 میلیون به بالا ازش داشته باشید ، اگه آدمش باشید خدمت شما دوران خوبی خواهد بود چه لب مرز چه سرکوچه
    در ضمن این رو هم یادتون باشه ، تا زمانی که دفترچه رو نفرستاده باشید کسی مجبورتون نکرده برید خدمت ، وقتی دفترچه رو فرستادید پای همه چیزش مثل مرد بایستید
    مطمئنم ، 100 اطمینان دارم حتی خود شما هم به این حرف ها اعتقاد نداشتی !
    هیچ کس با خدمت مرد نشده و نخواهد شد
    کسی مجبور نکرده ، ولی با جاهایی که کارت پایان خدمت میخوان چیکار باید کرد ؟
    اگر کسی پاسپورت نیاز داشته باشه چی ؟

13. 6 کاربر از *momad* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوست عزیز اول اینکه کار شما اصلا درست نیست نبش قبر تاپیک کردید و حرف هایی رو آوردید که ربطی به بحث نداره ، این مورد رو حتما پیگیری میکنم به عنوان حقی برای خودم
    اینکه من دوست داشتم توی آموزشی بعد 2 هفته یه مرخصی برم یا برادرم توی منطقه جنگی خدمت کرده و نظر من اون موقع چی بوده ربطی به موضوع نداره و مربوط به خودم میشه شاید دوست نداشته باشم کسی بدونه
    موبایل بردن من چه ربطی به کسری خدمت داره ؟ اتفاقا بزار برات بگم ، من ماه اول موبایل بردم با خودم دیدم به شر بودنش نمی ارزه و دیگه بیخیالش شدم ، اینو گفتم خیالت راحت بشه
    طلب دعا داشتن من چه ربطی به بحث داره ؟ شما این وقتی که برای گشتن پست های من گذاشتید رو جای دیگه خرج میکردید نتیجه بهتری میگرفتید
    چیزی که من الان بهش اعتقاد دارم حتما نباید با 2-3 سال پیش یکسان باشه
    بزار یه چیزی رو بگم ، شاید اون زمان منم دوست داشتم کسری میاوردم ولی خدا رو شکر بعد از 1-2 ماه از گذشت یگان این فکر از سرم افتاد و خدا رو شکر میکنم کسری نیاوردم و سعی کردم مثل بقیه یکسان خدمت کنم
    داستانی که ما الان توی این تاپیک داریم دقیقا شبیه به وضعیت کلی ما ایرانی ها هست ، برای اینکه به ما سختی نگذره حاضریم شرایط رو برای بقیه سخت کنیم !! نه اینکه خودمون رو با شرایط وفق بدیم
    انتظار نداشته باش اونی که توی فروشگاه بوده شما باشی ، اگه قرار بر این بود من خیلی چیزها از این بیشتر برام آرزو هست نه یه خدمت کردن توی فروشگاه
    کسی هم با خدمت توی شرایط سخت از بین نرفته که اینجوری موضع میگیرید

ظاهرا یکسری از دوستان از پست صفحه قبل من کینه به دل گرفتن ، اصل حرف من این هست انتظار نداشته باشید همه جا عدالت رعایت بشه ، 3 ماه اضافه تر خدمت کردن چیزی نیست که اینهمه خودتون رو براش عذاب میدید
    تنها افکار شما رو قبل از خدمت وبعدش مورد بررسی قرار دادم .
    و بدونید کسی که حین خدمت هست و هنوز اعزام نشده دقیقا اونطوری فکر میکنه ... که شما 3 سال پیش فکر میکردین .
    صفحه قبل میخواستم به یکی از دوستان جواب بدم که هنوز اعزام نشدین فکر مرخصی هستید ؟؟ یادم اومد به روز اعزام خودم و اولین شبی رو که توی پادگان خوابیدم! .. و به اون عزیز حق دادم.
    شما حق دارید هر روز نظراتتون رو عوض کنید به شخص بنده هیچ ربطی نداره اما اینجا بحث قبل از خدمت و بعد از خدمت هست! شما الان مدتی از پایان خدمتتون گذشته ... بنده چی بگم که بعد از چند روز نظراتم عوض شده؟؟ ...
    پس لطفا افراد رو درک کنید . . .
    موفق باشید .

15. 6 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان عزیز این بحث رو دیگه ادامه ندین هر کس نظر خودشو داره پس تاپیک رو به حاشیه نبرید//

17. 4 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •