تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1714 از 1746 اولاول ... 71412141614166417041710171117121713171417151716171717181724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,131 به 17,140 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام
    من هروقت جنگل میرم میمیرم و نمیدونم به ترتیب کدوم مانستر هارو بزنم لطفا میشه کسی که زیاد جنگل بازی میکنه ایدیشو بهم بده تا بازی هاشو نگاه کنم؟
    البته یک استانداری داره که تقریبا برای همه چمپ ها مناسب هستش

اول از قوباقه شروع می کنی. که یکی از هم تیمی هات طرف بلو و یا اگر طرف قرمز باشی ای دی سی و ساپورت کمکت می کنند
    بعد میری سراغ بلو

حالا اگر وضعیت هلست خوب بود؟ میری گرگ ها رو هم میکشی.( با بعضی چمپ ها جنگل پاک کردن راحت و سریع هستش. مثل شیوانا ادیر. بعضی ها هم هلسشون به این راحتی کم نمیشه. مثل یی ژین ژائو ولی . ) بعد میری سراغ رد.برای کشتن رد به 350 اچ پی حداقل نیاز داری. البته بستگی به چمپت و اتک و اتک اسپیدش هم داره

2تا نکته
    وقتی داری گرگ ها رو می کشی؟ به این معنی هستش که به رد دیر میرسی. پس ممکنه دشمن بکشه اون رو. ولی تو دیویژن های پایین خیلی ملت اهل کانتر کردن اینها نیستند اونقدرا. پس گرگ رو بکش بعد برو سراغ رد

نکته دوم
    اینکه به هیچ وجه رد رو اول نکش. بعضی جنگلر ها اول رد رو میزنند یا مثلا اول گولم ها رو میزنند بعد رد رو.
    این اشتباهه چرا؟
    چون رد 2تا خاصیت داره. یکی دمیج میزنه به دشمن تو چندین ثانیه
    و دوم که مهم تر هستش اینکه دشمن رو آهسته میکنه که نتونه فرار کنه.

پس اگر تو اول گولم رد و بعد مثلا گرگ یا بلو رو بزنی. تایم رد کم میشه و تقریبا تموم میشه. پس دیگه برای اینکه بری گنک بکنی رد ( یعنی دشمن رو آهسته کنی ) وجود نداره. پس دشمن گنک کردنش سخت تر میشه

این استاندارد جنگل هستش
    حالا یک موقع ممکنه دشمن بخواد تو رو مثلا اول بازی گنک کنند ( یعنی اینوید کنند . یعنی اول بازی خفتت بکنن با تیمشون ) پس مجبوری از جای دیگه شروع کنی
    ولی همین استاندارد رو بری جلو راحت جنگل رو می تونی تمیز کنی.

اگر هلست زیاد هم بود می تونی قبل از زدن رد مثلا بیای پرنده ها رو هم بکشی. بعد بری رد

البته این پرنده ها خاصیتشون مهم هستش. این بهت یک حالت افکتی میده که بتونی واردهای دشمن رو ببینی. یعنی یکجورایی بعد از رد پرنده ها رو بزنی بعد بری برای گنک خوبه
    اینطوری اگر دشمن وارد گزاشته باشه با باف این پرنده ها وارد رو میبینی و میزنی. اینطوری 2 ساعت مثل اسکل ها تو باش مثلا منتظر وای نمیسی که دشمن پوش بده و اون همه نمیده. چون وارد داره داره تو رو میبینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

نیاز نیست رد رو برا گنک نگه داری چون اگه میخوای اول بازی گنک کنی بهتر اینه gromp bue red gank بعد میتونی scuttle بعد back ک اینم بستگی ب چمپت داره ک چمپ ات برا فارم بهتر باشه یا گنک
    اگرم ک چمپت برا فارم بهتره پس بهتره بعد از سنگ ها رد بعد پرنده ها بعد گرگ بعد بلو بعد گرامپ بعد هم اسکاتل بعد بک
    اگرم ک مثلن چمپ ات مثل ww یا چمپ هایی ک با الت گنک میکنن هست میتونی این جوری بری گرامپ گرگ پرنده سنگ بعد بک میدی بعد میای گرامپ بلو گرگ پرنده رد سنگ حالا اینجا تو لول شیش شدی و دابل باف رو هم داری حالا رو هر lane ای دست بزاری طرف 90 درصد میمیره یا حداقل اسپل هاش رو میزنه (این راه برا وقتیه ک مطمعن هستی ک جانلگر دشمن کاری ب جنگل ات نداره چون ممکنه مثل shyvana باشه ک همینجور جارو میکنه میره)

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام
    کسی هست باهم رنک بزنیم ؟
    والله تکی نمیشه همش 10تا 10تا نوب نصیب ادم میشه
    اینجوری نمیشه بازی کرد
    اگه کسی هست درخواست بده لطفا
    id بازیم هم که پایین تو امضام هست
    Last edited by bahman_0121; 17-07-2016 at 15:30.

تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام
    کسی هست باهم رنک بزنیم ؟
    والله تکی نمیشه همش 10تا 10تا نوب نصیب ادم میشه
    اینجوری نمیشه بازی کرد
    اگه کسی هست درخواست بده لطفا
    id بازیم هم که پایین تو امضام هست
    والا این روشی که تو بازی می کنی عجیب و فوق اگرسیو هستش؟
    نه ایتم جنگل رو میبندی؟ که من ندیدم همچین چیزی
    در مورد ایتم هات هم ماشالا همه اگرسیو
    اصلا ایتم تانکی نداری. خوب مسلم هستش وقتی بری جلو یک فوکوس بکنن روت میری اون دنیا

زین برای جنگل به نظرم همون ایتم اتک اسپید جنگل بگیر. ایتم دوم می تونی مثلا بلک کلور بگیری که هم بهت هلس چیزی بده هم اتک. یا مثلا تایتان یا مثلا همین بلود تیستر یا مثلا رویند کینگ. باید تست کنی ببینی با کدوم بهتر بازی می کنی. و با توجه به بازی. بعد ایتم دوم حتما باید یک چیز تانکی مثل اسپریت وساج بری. حتی ایتم سوم هم یک چیز تانکی بری خوبه. مثل دد من پلیت. اینطوری میری تو. روت فوکوس میدن. بچه ها هم اونا رو میزنن. تو هم با این ایتم ها و اگر دبلیو رو آپ کرده باشی هم اتک اسپید داری هم هلس ریجن داری. یعنی منظورم پسیو دبلیو. نمیمیری. هم تیمی هات هم میزننن. باید دبلیو رو آپ کنی. بعد هم ای کیو . من خودم بعد از دبلیو ای کیو رو با هم پرمی کنم.

من خودم یی بازی میکنم. بعد از ایتم جنگل و یک ایتم دمیجی. 2تا ایتم بعدی رو حتما تانکی میرم. جواب هم میده. :-/

ولی قبول دارم کلا از برنز در اومدن سخت تر هستش تا از سیلور گلد اینها. زبون نفهم زیاده تو بازی

ولی رو هم می تونی امتحان کنی. گنک هم باهاش مثل زین آسونه. معمولا از همون ایتم اول هم تانکی میری. بسیار اپی هستش. برای گنک خیلی عالی هستش. امتحان کن

ولی رونه باید اتک اسپید داشته باشی

من رونه هات رو جک کردم. بی تارف خیلی مزخرف بودند

یک نگاهی به رونه های من بنداز. من بعد از کلی بازی اسپک کردن و چک کردن رونه های رنک بالایی ها. یک استانداردی پیدا کردم که تقریبا بیشتر مردم از همین استفاده می کنند
    الان بعضی از رونه های شما اصلا تایر 2 هستش انگار؟ تو چند سیزن بازی کردی؟ چه جوری هنوز تایر 2 هستش؟

با رونه اشتباه؟ و تایر 2 ؟ و ایتم اشتباه ؟ توقع داری بالا هم بیای؟

بیا رونه های من برای جنگل و ای پی رو چک کن
    مثل همین رو درست کن. ولی رو هم بردار یاد بگیر. من قول میدم سیلور به راحتی میای
    اگر ای دی سی بازی می کنی؟ همین رونه جنگل من رو اون قرمزها رو بکن ای دی . اون 3تا بزرگها و زرد ابی دست نزن

این رونه ها استاندارد هستش. بیشتر بازیکن های رنک بالا رو چک کن. همین مایه ها هستش. روی همه چمپ ها هم جواب میده.
    البته ممکنه غرورت اجازه نده به حرف من گوش کنی . ولی اگر میخوای بیای بالا باید از تجربه دیگران استفاده کنی یا اینکه غر بزنی که همه نوبن من حرفه ای اینجا گیر کردم. ولی ایرادهات رو بهت گفتم. حالا خودت میدونی

راستی الاف اصلا به درد جنگل نمیخوره. چون چیز به درد بخور برای گنک نداره

با زین و ولی تمرین کن. بهترین هستند برای گنک اول بازی. کایل هم مالی نیست برای جنگل. سخته.
    اگر ای دی سی بازی می کنی؟ جینکس و میس فرچون رو تمرین کن. جینکس بزار رو کیو. فقط تماشا کن ملت رنده میشن ( یک تانک خط مقدم نیاز دارید ) میس فرچون هم التیش جر میده
    اشه به درد نمیخوره
    بالا هم نیسوس خوبه. ولی اگر استک نگیری به درد نمیخوره
    بالا می تونی ولی داریوش بازی کنی. مخصوصا داریوش. تراندل هم خوبه. جر میدن اگر باهاشون یاد بگیری.

euw.op.gg/summoner/userName=real+rooser

Last edited by tygod4everything; 18-07-2016 at 09:06.

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دیگه از LOL خسته شدم
    یه بازی تـــوپ معرفی کنید ، لطفا
    هر بازی باشه پلی میدم

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

OverWatch
    Heros of the Storm

7. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه بازی MMORPG با یک PVE خیلی گسترده باشه خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

Final Fantasy XV ارزش امتحان کردن رو داره
    World of Warcraft : Legion هم خیلی عالیه

تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دیگه از LOL خسته شدم
    یه بازی تـــوپ معرفی کنید ، لطفا
    هر بازی باشه پلی میدم
    من یک زمانی همیشه از این میترسیدم که از لول خسته بشم و هیچ بازی ای نباشه که بازی کنم
    و از قدیم میگن از هرچی بترسی به سرت میاد ( قانون جذب )

الانم اصلا تا میخوام لول رو باز کنم؟ میگم ولش کن منی که یک زمانی روزی شاید 7 8 ساعت بیشتر بازی می کردم.

الان بازی انلاین فقط کانتر دارم. اونم چند روزه دستم نمیره بازی کنم

بازی آرپی چی مثل وو هم بدم میاد :-؟
    دوتا 2 هم بی نمک بود

کلا بازی انلاین به درد بخور نمیبینم بازی کنم. آدم بازی انلاین هم بازی میکنه یکجوریه مثل اینترنته. وقتی بازی نکنی حس می کنی تنهاترین آدم رو زمین هستی

باز خوب پیدا کردی به منم بگو

ولی بازی مثل لول چیزی. نه ورد وارکرافت

خوب. من که ارث بابام رو از فیدالی عزیز و دارک پیرست عزیز میخوام
    شماها برید این فاینال فانتیزی رو بگیرید
    بدید من یک روز تست کنم ببینم چه جوریه
    خوب بود شاید منم خریدم

من اخه از بازی مثل ورو وارکرافت اصلا خوشم نمیاد

راستی:-؟ گرافیک بازیش بد نیست. فکر کنم روزی 100 150 مگ بخوره راحت
    Last edited by tygod4everything; 18-07-2016 at 14:32.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

از من میشنوین OverWatch بهترین گزینه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •