والا همه سردرگمن
مخابرات شبانه من جشنواره مدارس دارم 128 شبا 180 دان میده
میخوام ببینم اگه صبا بهتره صبا ور دارم
------------------------------------------------------------------------------------------
بروبچ صبا 512 چند دان میده؟ روزانه و شبانه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا همه سردرگمن
مخابرات شبانه من جشنواره مدارس دارم 128 شبا 180 دان میده
میخوام ببینم اگه صبا بهتره صبا ور دارم
------------------------------------------------------------------------------------------
بروبچ صبا 512 چند دان میده؟ روزانه و شبانه![]()
فعلا که همه گیج و هاج و واج موندن!!!
من تو این 2 هفته ایه انقدر برام مسیر عوض کردن که هر مدل پینگی دارم میبینیم !!!
مسیر انگلستان که پینگش از 350 پایین نمیومد 2 روز بود داشتم باهاش پینگ خارج 110 میگرفتمولی الان با مسیر ترکیه که عالی بود سرعت 5 کیلو
و پینگ 400 میگیرم!!!
فعلا همه شرکتها با تغیرات زیر ساخت به هم ریختن و نمیشه روی هیچ شرکتی حساب باز کرد چون الان اختیار هیچ کدوم دست خودشون نیست خوب باشن یا بد !!!! و الکی اعصابتون رو خورد نکنید چون همه شرکتها مرض ندارن که اینرتنت بد بدن !!! وقتی به همه اون ها اینترنت بد بدن اونا هم مجبورن همونجوری تحویل مردم بدن !!! اگه دست خود شرکتها بود مطمئن باشید بهترین کیفیت رو تحویل مردم میدادن !!!
سلام
من از کجا اینترنت محدود بگیرم
از شاتل یا ماکس نت یا نوین نت
از مخابرات خسته شدم تا این چند هفته خوب بود ولی این هفته ی اخر اذیتم کردند دیگه نمیخوام باهاشون تمدید کنم
ولی بگم مصرف من طوریه که نمیخوام چیزی دانلود بکنم فقط میخوام که صفحات تند وزود برام باز بشوند فقط همین
چی بگیرم واز کجا ؟لطفا راهنمایی کنید
به نطر من صبانت واسه ویگردی خوبه چون پینگ کمتری داره.. بازم دوستان راهنمایی می کنن![]()
ساعت 1.30 بامداد هنوز لیمیت نشده دیروز هم نشد
مخابرات مدارس
![]()
بازم تعرفه های مخابرات تغییر کردن! کسی تعرفه های قبلی رو داره؟ میخوام ببینم قیمتها چقدر تغییر کردن!
فرق آنچنانی ای نداره!(البته کلاسیک پلاس حذف شده!)سرویسای 4 گیگم که مفت بودن برا مشتری حذف شدن!
سرویس 8 مگ با 8 گیگ در ماه خیلی خوبه !!! 22 تومن
حالا وایسا ..... همه ی سرعتا قراره یه دونه به جلو شیفت پیدا کنن!(یعنی کلاسیک فک کنم تقریبا" میشه 2 مگ و ....!)
طرح های بالای 4 مگ اقتصادی ترن ولی بازم گرونن!(نسبت به مازندران!)
ما قبلنا سرویس 3 ماه 30 گیگ صبا می گرفتیم 85 تومن، که تو دوماه معمولا" تموم می کردیم، راضی بودیم.
بعد از گرون کردن، اینو حذف کردن و سرویس 3 ماه 15 گیگ رو می دن 65 تومن، چیزی حدود 40 تومن گرون کردن و اصلنم کفاف نمی ده!
حالا دنبال اینم یدونه نامحدود بگیرم، سایت ماکس نت رو دیدم زده 128 نامحدود با ضریب اشتراک یک به دو 38 تومن! حالا این یعنی 64 کیلوبایت دانلود می ده؟
اگه اینجوری باشه خیلی عالیه!
سرویس نامحدود بهتر از اینم هست آیا؟
خیلی ممنون%
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)