بله جا به جا سرعت تغییر میکنه همه جا یکی نیست سرعت نامحدوده
بله جا به جا سرعت تغییر میکنه همه جا یکی نیست سرعت نامحدوده
قضیه چیه وقتی من با 4g تست میگیرم میره رو 16 مگ بعدش برمیگرده رو 6 مگ ؟؟؟؟؟
سلام. یک مودم ایرانسل تقریبا بدون استفاده مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم که چون لازم ش ندارم میخوام بفروشم. قیمت نو ش اگر پیدا بشه فکر کنم حول و حوش 330 باشه. (مطمئن نیستم)
اگر مایل به خرید بودید خصوصی بزنید
بسته 10 گیگ 20 گیگ همون به اصطلاح نامحدود با سیاست مصرف منصفانس..گذاشته 1000 تومن 2000 تومن هرکی هرچقدر کشید استفاده کنه..20000 تومن نیست قیمتش که بگیم یکی 2 گیگ بیشتر نتونست استفاده کنه افتاد واسش گیگی 10000 تومن...یکی هم تونس همرو دانلود کنه افتاد گیگی 2000 تومن...در هر حالتی باشه باز برای مشترک به صرفه هست که نمیره بسته گرون تر بگیره واسه 2-3 گیگ.
دوستان از ظاهر دکل های ایرانسل میشه تشخیص داد ایرانسله یا نه!؟
میخوام چک کنم ببینم وقتی سیگنال خیلی قوی هست، سرعت تا کجا بالا میره!؟
از دوستان کسی میدونه که آیا این بسته یکساله ۱۲ گیگ ۴۲۰۰۰ هزارتومانی برای مشترکین دائمی ایرانسل هم ارایه میشه یا نه؟ چون قبلا نوشته بود ویژه اعتباری ها! ولی الان نوشته رو از جلوش پاک کردند.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
سرعت واقعا مسخره شده
من همیشه با سرعت 1 مگ دانلود داشتم این بسته 30 دقیقه ای رو گرفتم سرعت رفت رو 50 کیلو :(
----
کسی از دوستان میدونه چجور میشه در قسمت جستجو شبکه نوع شبکه رو هم بندازه؟ مثلا 3g , 4g بودنشو؟
برای من که نشون میده!
یعنی شبکه LTE و 3G و 2G رو جدا جدا نشون میده.
دقیقا حرف این دوستمون درسته . شما نگاه کنید وقتی سرویسهای adsl که از شرکتهام میگرفتیم شبانه رایگان داشت آیا همه یکنواحت یک حجمی دانلود میکنن؟نه یکی 10 گیگ میزد یکی 1 گیگ یکی 5 گیگی و ... الانم اتفاقی نیوفته همونه با این تفاوت که با هزینه بسیار کمتر و فقط تنها چیزی که یکم یه سریارو اذیت میکنه اینکه ایرانسل نوشته 20 گیگ 2000 تومن اگر میگفت 2 تا 6 صبح نامحدود 2000 تومن دیگه کسی اعتراضی نمیکرد .
چند نکته رو در مورد این بسته 30 دقیقه رعایت کنید جا به جا نشید چون اگر از یک انتن به انتن دیگه میرید بسته دچار اختلال و قطعی میشه توی بسته 30 دقیقه اینجوری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)