تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1713 از 2605 اولاول ... 71312131613166317031709171017111712171317141715171617171723176318132213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,121 به 17,130 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منطقه 4!!!
    مرکز مخابراتی لعنتی لطیفی!
    از دیروز عضر تا همین الان چراغ ADSL قرمز و اینترنت ADSL مخابرات قطع می باشد!!!!!!!!!

از دیروز عصر تا الان 4 بار زنگ زدم! الکی یه چک میکنن و بعد میگن اینترنتتون قطعه؟ میگم بشون پ ن پ الان دارم از یوتیوب بدون شیلتر ویدیو با رزولوشن 4K تماشا میکنم!!!!!!!!!!!! بعدشم میگن مرکز مخابراتتون ترکیده! و این ترکیدگی متاسفانه هیچ وقت دامن مسئولین و دست اندرکاران این مملکت رو نمیگیره!!!! مثلا تا حالا شنیدین بگن فلان مسئول ترکید؟؟؟ نه نمیشنوید!!! ولی میشنوید که بگن مرکز مخابراتی لطیفی ترکید!!!! کاملا عادی و نرماله این موضوع!!!! تف بر ذات کثیفشون که عیدی 22 بهمن رو هم اینجوری دادن بمون!!!!!
    سلام من هم مرکز عاطف هستم از ۳ شنبه کابل برگردون شروع شد و چراغ مودم کلا رفت و حتی تلفن هم قطع بود و بوق نداشت اما از دیروز خطا وصل شد ولی اینترنت نه که دیگه زنگ زدم گفت براتون اعلام خرابی کردم ! جالب اینجاست من رو دو خطم نت دارم یکی شاتل یکی مخابرات شاتل هم چراغ adsl رفته بود و کلا حالت خروج از رانژه پیش امده بود و مودم آپ نمیشد اما شاتل از دیروز درست شد ولی مخابرات همچنان قطع هست !

یک سوال داشتم در مورد این تغییر سرویس نامحدود به محدود من الان ۲ مگ نامحدود دارم برای تغییرش به ۱۰ مگ ۳۰ گیگ چه مدارکی باید ببرم مخابرات ؟ و اینکه تا الان کسی این کارو کرده ؟ اوضاعش چطوره

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واسه من تا حد زیادی کندی سرعت برطرف شده الان بدون اکانت دارم وب گردی میکنم سرعت صفحه نسبت به قبل کاملا تغییر کرده اما خوب کلا باید خیلی بهتر باشه ( اضافه کنم با ip رومانی سرعت خوبه نه ایران اگر ip تون روی ایران هست مودم رو خاموش روشن کنید تا بره رو رومانی معمولا هم با 86 یا 89 شروع میشه مال ایران با 2.x.x.x v روع میشه ! ) .
    در کل بدون اکانت میشه یه کارایی کرد حتی بازی پینگمم با سرورهای بازی بد نیست تا 140 هم دارم اما نه همشون .
    Last edited by George Shelly; 13-02-2016 at 20:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به همگی
    سرعت آپلودم افتضاح هست. یه فرم نمیشه ایمیل کرد .اینجوری نبود ،زنگ میزنم میگن از سیستم هست.
    256 نامحدود

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یوتیوبـــــــــــــــــــ ــــــــــــــ برای شما هم بازه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

یوتیوبـــــــــــــــــــ ــــــــــــــ برای شما هم بازه؟
    بله بازه. چند وقت یه بار باز میشه دوباره بسته میشه. تابستون پارسال بود که حدود 3 ماه باز بود ، سرعت هم خوب بود استفاده کردیم الان اگه باز باشه هم با 200-300 کیلوبیت بر ثانیه لود میکنه و باید با کیفیت جلبک تماشا کنیم

6. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVB

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیگه طوری شده که با اکانت و بی اکانت هیچ تفاوتی نداره پینگ بالای 200 همه چی رو غیر ممکن می کنه بازی تعطیل یوتیوب تعطیل همه چی ....
    قبلا اکانت می تونست پینگ رو بیاره پایین اما اخیرا طوری شده که از صبح روی 200 هست تا آخر شب ...
    فقط یه سوال از خودم همش میپرسم که این ملت چیکار کردن که لایق این همه بدبختی و سیه روزی های تمام نشدنی هستن ؟ آهان یادم اومد این ملت همون ملتی هست که تحصیلکرده سوییس و عاشق مملکت رو انداختن بیرون و جواب اون همه خدمات رو با ''' مرگ گفتن ''' دادن !

8. 3 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز رفتم یکی از سرویس های مخابراتمو جمع کردم خیال خودمو راحت کردم، دومیشم تا آخر سال جمع میکنم.
    اینترنت این شرکت مفت نمیرزه حتی اگه نامحدود باشه :|

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

11. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dariushko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این اینفوگرافیک مال ۴ سال پیشه ولی واضحه که سرعت هنوز ک هنوزه افتضاح و قیمت‌ها گران

اینترنت - با فیلتـــرینگ - در ایران ۴۰ برابر کمتر از متوسط سرعت برخی کشورها ولی ۱۰۰ برابر گران‌تر، اینجا ایران است !

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل اصلی فیلتر ینگ هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •