ما که فقط همین مخابرات رو داریم و نمیشه واسش طاقچه بالا بذاریم فقط کاش واسه دهه فجر یا سال جدید طرح های شبانه دار برگردند ...
ما که فقط همین مخابرات رو داریم و نمیشه واسش طاقچه بالا بذاریم فقط کاش واسه دهه فجر یا سال جدید طرح های شبانه دار برگردند ...
ARTچند رو گرفتی؟
ضمنا بشرطی که نامحدودش واقعا نامحدود باشه نه اینکه مثل بقیه ی ispها بعد از مدتی اسمی و توزرد از آب دربیاد
Last edited by HardwareMaster; 20-01-2016 at 13:34.
بچه ها این طرح های کمپین یک ساله قبلی قابل تمدید نیست ؟؟؟؟
توروخدا اگه راهی می شناسین بگین
طرح های جدیدی که گذاشتن هیچ کدوم دانلود شبانه نداره؟؟
حالا کی میاد این سایت برای مخابرات مشهد هست؟
نه عزیز این سایت دانلود از شاتل هست منم روزای آخر ماه قبل متوجه شدم یه 40 گیگی دانلود کردم![]()
بچه ها مدل جدیده ؟؟؟!!! بخش فروش شماره کارت داد که پول بریزیم که باز زنگ بزنیم اونا فعال کنن طرح رو !!!
کلاه برداری نباشه ؟! سایتی چیزی ندارن که از اونجا بشه پرداخت کرد که مطمئن باشیم ؟؟؟ خواهش می کنم اگه جواب موثق دارین بدین. مرسی
شماره کارت بنام شخص خاصی نیست
بنام سامانه فروش اینترنت هست
حالا خودت نگا کن
ساره گفتن به نام سامانه فروش اینترنت سینا هست- پس اوکی هست ؟؟؟
، بخش فروش گفت که my2020.ir نمایندگی مخابرات هست و مال اصل خود مخابرات نیست و تضمینی نیست که اگه از این سایت خرید کنیم ، حتما سرویسمون شارژ شه !!
شما نظرتون چیبه بچه ها ؟ قمت های این سایت کمی ارزون تر هست از قمت هایی که خود بخش فروش گفت ! حتی با در نظر گرفتن 9% مالیاتش !!!
نظرتون چیه بچه ها ؟! تجربه تون چیه ؟ خودتون چه طوری میخرید /؟
Last edited by sky1sky; 22-01-2016 at 12:24.
خیلی ها از های وب شاکی ن ولی برا من خوب بوده . بعد مخابرات اومدم های وب و از فشفشه هاش به شدت راضیم . شبم نمیخواد دانلود کنم هر وقت بخوام دانلود میکنم
![]()
از نظر من همون سامانه تلفنی و همون شماره کارت بهتره...
خودم وقتی قسمت پرداخت سایت خرابه به همین روش عمل میکنم و مشکلی نبوده تا حالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)