تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1713 از 4105 اولاول ... 713121316131663170317091710171117121713171417151716171717231763181322132713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,121 به 17,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان من هرچی پست ها رو خوندم به جواب نرسیدم. لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.
    من 1 شهریور اعزام میشم البته هنوز کد محل خدمتم مشخص نشده. میخواستم ببینم میشه واسه سرباز معلمی تمدید کرد؟ چون سرباز معلم از برج 10 میگیرن ولی من قانونا فقط دو ماه ینی تا برج 8 میتونم تمدید کنم.
    اگه کسی میدونه خواهش میکنم بگه.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان من هرچی پست ها رو خوندم به جواب نرسیدم. لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.
    من 1 شهریور اعزام میشم البته هنوز کد محل خدمتم مشخص نشده. میخواستم ببینم میشه واسه سرباز معلمی تمدید کرد؟ چون سرباز معلم از برج 10 میگیرن ولی من قانونا فقط دو ماه ینی تا برج 8 میتونم تمدید کنم.
    اگه کسی میدونه خواهش میکنم بگه.
    ممنون
    این همه می خوای واسه سرباز معلمی صبر کنی! دقیقا میشه 1 سال! برو خدمت! من خودم سرباز معلمم می خوام بیام بیرون آش دهن سوزی نیست ضمنا دیگه سرباز معلم نمی گیرند و ما اخرین سرباز معلم ها بودیم

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

دوستان

تور رو خدا تو رو خدا جواب بدین اگه میدونین

میگن که اموزشی برای همه افراد یکسان هستش .

اینه که تحصیلاتشون بالاست مانند دکتری (معمولی ) و فوق لیسانس

1- از کی از بقیه جدا میشن و ایا مسئولیتشون کمتر میشه ؟

2- اگر مدرک دکتری داشته باشی و کلا تخصص و رزومه فنی و حرفه ای داشته باشی اما پارتی نداشته باشی امکانش هست قسمت اداری بیفتی ؟

3- امکانش هست به جای سربازی در یکی از نهاد های نظامی به مدت 2 سال مشغول به کار شی و حقوق نگیری ؟ اگه هست اسم این چیه ؟

4- از شهر های : تهران ، همدان ، شیراز ، اهواز ، گرگان ، کرمانشاه ، اردبیل ، ساری ، مشهد به ترتیب کدوم شهر ها خدمت توش راهت تره ؟

5- اگه مدرک دکتری (معمولی داشته باشی ) بعد از اموزشی بیشتر چه مسئولیت هایی به فرد میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟
    1- اموزشی 2 دست یکی دیپلم و زیر دیپلم که با هم خدمت می کنن یلی دیگه فوق دیپلم لیسانس و فوق لیسانس ( دکتر هم داخلش تکو و تک هست مثه شما ! ) طبیعتا به خورده رفتاره اونا نسبت به درس خونده ها بهتره تغریبا سرباز 0 اشخوره نمیفهمه که سرگروهبانش 1000 تا بشین پاشو بده بهش جیکش در نمیاد ولی درس خونده میره به فرمانده میگه

2- دوسته من شما بعد اموزشی درجه ستوان یکی میدن ! که حتی با کادریشم تفاوت داری ! مثلا اونا ستوان 2 دارن استوار دارن ولی شما ستوان 1 یا همون جناب سروان صداتون می کنن !

3- فک نکنم ! ولی خدمت شما همینجوره 100 اداری هستین مگر اینکه افسر اموزش بشین که بعید میدونم ( بد ترین حالتشو گفتما ! )

4- تهران - شیراز - گرگان بفیشو نمیدونم

5- مثلا ما یه مثله شما داریم تو بخش بهداری ستوان 1 هست بهش میگن دکتر میشینه یه جا خوب معلومه از اسمش دیگه ! نگران نباش 100 تو ستادی

شما کلا نگرانه خدمت نباش ! درس خونا که خدمت نمی کنن همین که پاسدار نمیشی خداتو شکر کن

کلا با اکثر حرفاتون موافقم تقریبا 99% دکترا خدمت خیلی راحتی میگذرونن مگر که دیگه خیلی بد شانسی بیارین گیر یه فرمانده خیلی عقده ای بیوفتین که مخصوصا بخواد اذیت بکنه که اونم باز راه حل داره با مراجعه به یه مقام بالاتر یا بازرسی معمولا همه طرف شما رو میگیرن پس خیالتون از لحاظ خدمتتون راحت باشه مشکلی نخواهید داشت

راجع به شماره سوم هم من شنیدم بعضی رشته های خاص تحصیلی اعلام نیاز میکنن به این صورت که شما به جای مدت 21 ماه سربازی مدت 5 سال میری کارمند اون اداره میشی و حقوق هم بهت میدن و بعد 5 سال خدمتت تموم میشه

ولی این که بعد 5 سال راحت ولت کنن یا نکنن و مجبور باشی تا آخر عمرت اونجا بمونی یا اینکه واسه گرفتن پاسپورت دچار مشکل نشی و نمیدونم

4. این کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad.hafezi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من اعزام 6/1 به 01 تهران(ارتش) هستم.اگر روز اول مثلا 3 روز مرخصی دادن واسه اندازه کردن لباس میشه تو پادگان بمونیم.منظورم اینه که بریم تو شهر و شبا بریم پادگان بخوابیم؟یا اگر موندیم پادگان بیرون نمیشه بریم؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید.چون 3روز ارزش برگشتن به اهواز رو نداره.راه دوره

داره خودمونی میشه ahmad.hafezi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این مطلب رو از همین سایت کپی کردم.تلاش کنید.ناامید نشیم.اعتراض کنیم انشالله جواب میده.ارزش امتحان کردن داره.
    شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:

واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک

گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵

لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید نظام وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.

تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:

موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید نظام وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
    ۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
    ۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
    ۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
    ۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
    ۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )

تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
    تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.
    تذکر ۴: خواهشمند است پس از ارسال ایمیل و پیام کوتاه نسبت به دادن امتیاز مثبت به این مطلب اقدام نمائید تا شمارش تعداد ایمیل و پیام کوتاه های ارسالی امکان پذیر باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

این مطلب رو از همین سایت کپی کردم.تلاش کنید.ناامید نشیم.اعتراض کنیم انشالله جواب میده.ارزش امتحان کردن داره.
    شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:

واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک

گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵

لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید نظام وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.

تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:

موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید نظام وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
    ۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
    ۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
    ۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
    ۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
    ۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )

تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
    تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.
    تذکر ۴: خواهشمند است پس از ارسال ایمیل و پیام کوتاه نسبت به دادن امتیاز مثبت به این مطلب اقدام نمائید تا شمارش تعداد ایمیل و پیام کوتاه های ارسالی امکان پذیر باشد.
    دوست گرامی مطمئنا تا الان اعتراضات نسبت به افزایش مدت خدمت سربازی کم نبوده ...
    اما :
    سردار كمالي در خصوص خدمت سربازي خاطر نشان كرد:مدت خدمت سربازي فعلا تغييري پيدا نمي كند و همچنان خدمت سربازي 21ماه مي باشدوبدين صورت كه در مناطق عملياتي 18ماه و مناطق محروم و بد آب وهوا 19ماه و براي دستگاه هاي دولتي و يگانهاي حفاظت فيزيكي 21ماه و ساير كاركنان مامور به دستگاه هاي دولتي 24ماه مي باشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعاً برام سواله ، یعنی این 3 ماه بیشتر شدن مدت خدمت اینهمه زجر و عذاب داره ؟ اتفاقا حذف کسری ها کاری بسیار خوب بود که بعد مدتها اجرا شد ، کاملا حرکتی تبعیض آمیز هست و توهین به بقیه افراد جامعه
    همه با هم برابرن ، هر کسی پدرش یا خودش کاری انجام داده برای خودش انجام داده دلیلی نیست ابزاری بشه برای کسب امتیاز توی دوران خدمت ، به جای کسری دادن میشه به نحو بهتری از اون افراد تقدیر کرد نه با ایجاد تبعیض
    یکی از فلسفه های خدمت برابری افراد با هم هست که همه توی دوران آموزشی تجربه اش میکنن ، ولی از یه طرف کسری خدمت باعث فرق گذاشتن بین افراد میشه
    اگه واقعا 3 ماه اضافه تر خدمت کردن اونم در شرایطی که کشور نیاز داره بهش سخته پس اونایی که زمان جنگ داوطلبانه رفتن خدمت چی باید بگن ؟!
    یکم سختی به خودتون بدید دوستان

10. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من اعزام 6/1 به 01 تهران(ارتش) هستم.اگر روز اول مثلا 3 روز مرخصی دادن واسه اندازه کردن لباس میشه تو پادگان بمونیم.منظورم اینه که بریم تو شهر و شبا بریم پادگان بخوابیم؟یا اگر موندیم پادگان بیرون نمیشه بریم؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید.چون 3روز ارزش برگشتن به اهواز رو نداره.راه دوره
    منم اعزامی 92.2.1 بودم، آموزشی 01 بودم، دوره ی ما هم بچه های جنوب تو پادگان می موندن، می شه تو شهر بری ولی سعی کن که قبل از ساعت خاموشی 9:30 تو پادگان باشی، هرچند روزای اوله و زیاد سخت گیری نمی کنن، کلا تموم سختیش هفته اول است+ روز اول اردوی تلو
    Last edited by amir_ata_21; 10-08-2013 at 15:55.

12. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

واقعاً برام سواله ، یعنی این 3 ماه بیشتر شدن مدت خدمت اینهمه زجر و عذاب داره ؟ اتفاقا حذف کسری ها کاری بسیار خوب بود که بعد مدتها اجرا شد ، کاملا حرکتی تبعیض آمیز هست و توهین به بقیه افراد جامعه
    همه با هم برابرن ، هر کسی پدرش یا خودش کاری انجام داده برای خودش انجام داده دلیلی نیست ابزاری بشه برای کسب امتیاز توی دوران خدمت ، به جای کسری دادن میشه به نحو بهتری از اون افراد تقدیر کرد نه با ایجاد تبعیض
    یکی از فلسفه های خدمت برابری افراد با هم هست که همه توی دوران آموزشی تجربه اش میکنن ، ولی از یه طرف کسری خدمت باعث فرق گذاشتن بین افراد میشه
    اگه واقعا 3 ماه اضافه تر خدمت کردن اونم در شرایطی که کشور نیاز داره بهش سخته پس اونایی که زمان جنگ داوطلبانه رفتن خدمت چی باید بگن ؟!
    شما خودت خدمت رفتی که اینطوری میگی؟
    یکروز هم یکروزه! چرا در شرایط صلح باید اینقدر خدمت طولانی باشه کدوم یک از کشورهای منطقه اینقدر خدمتشون هست؟
    مدت زمان به کنار! حقوقی خیلی کمی که حتی کفاف رفت و آمد سرباز هم نمیده! اینها که حتی نمی تونند جیره سرباز رو بدن چرا مدت رو زیاد میکنند؟
    الان اکثر خانوادها بچه هاشون رو میفرستن خدمت دارن خرجشون هم میدن واسه نظام خدمت میکنند ولی خرجشون رو خودشون میدن

14. 6 کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ببخشید اتفاقا این پست برای من جای سوال داره
    حذف کسری جبهه پدر شاید تا حدودی بشه توجیحش کرد ، که یه نفر دیگه رفته زحمتش رو کشیده و یه نفر دیگه استفاده کنه
    هرچند که اگر اینجوری باشه باید همه جا این امتیاز برداشته بشه ، نه فقط خدمت !
    در مورد حذف کسری مدرک واقعا این حرف برای من تعجب آور بود ، یعنی کسی که میره کارشناسی ارشد میگیره و 18-19 سال از عمرش رو برای درس خوندن میذاره ، باید به اندازه بقیه خدمت کنه ، بعد تازه بگیم عدالت ؟!؟!
    این عدالت نیست ، پس وقتی یک نفر با مدرک کارشناسی ارشد میخواد برای استخدام شدن اقدام کنه باید شرایط کاملا برابر با یه نفر که مثلا سیکل داره داشته باشه ! ولی این عقلانی هست ؟
    یعنی عقلانی هست که شرایط استخدام این 2 نفر 50-50 باشه ؟
    بهتر نیست به جای اینکه مزیت های مدرک رو بردارن ، به سرباز ها امتیاز بدن ؟
    کی میگه توی آموزشی همه برابر هستن ؟
    کسی که توی شهر خودش و توی 01 خدمت میکنه ، با کسی که از تهران میره عجب شیر برابر خدمت میکنن ؟
    در مورد نیاز کشور ، کشور به نیروی مفت نیاز داره ؟ کسی که زحمت بکشه و هیچ حقی نداشته باشه ؟
    کسی که ماهی 200 ساعت کار کنه و 57200 تومن بگیره ؟ تازه اگر بدن !
    پس چطوره که افراد درباره برده داری توی مصر و ساختن اهرام ثلاثه نظر میدن ؟ خب مصر هم توی اون زمان نیاز داشته !
    کسی منکر زحمات و فداکاری های افرادی که رفتن جبهه و جنگیدن نیست ، ولی هیچ ربطی به الان نداره
    چون سربازی هیچ ربطی به مهارت های رزمی نداره ، و فقط کار مفت کشیدن از جوون هایی هست که میتونن همین الان مشغول به کار بشن و چندین و چند برابر الان درامد داشته باشن !
    شاید شما خدمتی داشتین که حاضر باشین 21 ماه که هیچ ، 4 سال هم ادامه بدین ، ولی برای اون فردی که میره لب مرز مطمئنا 1 هفته هم ارزش داره چه برسه به 3-4 ماه !
    بهتره نوع نگاهمون رو به قضایا عوض کنیم !
    همینه که جهان سوم هستیم و خواهیم بود
    Last edited by *momad*; 10-08-2013 at 16:39.

16. 8 کاربر از *momad* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •