lعلت اینکه من میگم غرب بهتره این هستش که من همه سرورها رو اسپک کردممن واقعا نمیفهمم منظورتون رو از بهترین سرور و اینکه میگین euw از eune بهتره!
من مطمئنم اگه از همون اولش euw بودم سال ها بعد میرفتم eune باز هم میگفتم مثل هم هستن
شما که میگین شرقی ها بد تر بازی میکنن و یک ماه بین plat و diamond سوئیچ میشدی خب اگه اونا بد تر بودن نباید سوئیچ میشدی و اتفاقا باید راحت تر میرسیدی به diamond 3 یا بالاتر !
یا اگه euw ها قوی تر بودن شما که eune بودی باید سخت تر به diamond 3 میرسیدی!!
همه چیز لول روی mmr میچرخه!
هیچ ربطی هم به سرور نداره
تنها فرق سرور ها به نظر من فقط community شه! از نظر من سرور آمریکا بهترینه از این نظر ولی متاسفانه پینگ خیلی بالاست
فکر کنم چون شما مقدار زیادی پول ترنسفر دادی داری به خودت تلقین میکنی که غرب بهتر از شرقِ
و از نظر اسکیل و عکس العمل تو بازی
و از نظر مقدار سی اس در 10 دقیقه
دیدم کره و آمریکا ( تو سی اس که امریکا خیلی بالان ) و بعد غرب
شرق هم بازی اسپک کردم. به دلم نچسبید. بعضیهاشون اصلا معلوم نیست چه جوری اومدن بالا
در مورد اینکه شما میگی بازی کن بد باشه راحت تر باید بیای بالا اشتباهه
چون وقتی تیم بد باشند؟ شما جنگلر مثلا باشی
بعد رد رو زدی داری میری بلو رو بزنی. تایم 3 4 بازی هستش. و میبینی 3 لاین فید میدن
هر چی هم زور بزنی. وقتی اینها اینطوری فید میدن نمیشه بازی رو کرری کرد
یا مثلا زبون نفهم باشند پوش بدن. نتونی گنک کنی. به جاش جنگلر دشمن که 2زار بازی بلد نیست راحت گنک می کنه شاخ هم میشه برات
پس هم تیمیت خوب باشه. زبون فهم باشه. انشالا میبری
من بازی بوده مثلا اسکورم 10 4 10 بوده . ولی باختم. چرا؟ چون هرچی من زور میزنم ببریم.
نه تیم حرف گوش می کنه که مثلا بریم پوش بدیم وسط یا بریم بارون
هم اینکه فید میدن
حالا آدم خسته میشه با این بازی کن ها بازی کنه
حالا شما انشالا خدا بهت یک پولی از یکجا برسونه . پاشی بیای غرب. ببینی فرق می کنه یا نه ( تو رنک های بالاتر )
من خودم چندین بازی کن اسمورف که مثلا تو اروپای شرق گلد پلات چیزی بودند دیدم ازشون پرسیدم اینجا حرفه ای تر هستند یا اونجا
یارو با اینکه خودش هم اهل شرق هستش میگه اینجا