آخه مملکته داریم !!
یکدفعه بگیر مارو بن کنید راحت بشیم دیگه....
یکدفعه بگو تو بازی آدم بشینه دست به سینه تسبیح بزنه و قران بخونهبازی شاد نباشه که هیچی نیست که ....
حالا میاد پست های مارو پاک کن....
بازی کی آپدیت میشه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آخه مملکته داریم !!
یکدفعه بگیر مارو بن کنید راحت بشیم دیگه....
یکدفعه بگو تو بازی آدم بشینه دست به سینه تسبیح بزنه و قران بخونهبازی شاد نباشه که هیچی نیست که ....
حالا میاد پست های مارو پاک کن....
بازی کی آپدیت میشه
این چی شی کوئسته ؟؟
Bank (Other towns)
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
مدال A broken branch of Christmas tree که جدید اومده گویا فقط هدیه ای برای ادمین هاست![]()
اینقدر اسپم ندی همکار و یا مدیر بخشم پست هات را پاک نمی کنه ! این پست هایی که بالا دادی خودش جنبه اسپم داره![]()
حتی این پستت اسپم هستش![]()
خجالت بکش سعید راستشو بگو چند دادن تورو خریدن هاااا ؟؟اینقدر اسپم ندی همکار و یا مدیر بخشم پست هات را پاک نمی کنه ! این پست هایی که بالا دادی خودش جنبه اسپم داره
حتی این پستت اسپم هستش
اینا که اسپم نیست اینا همه پست نیمه مفیده
سعید جدیدا دم در آوردی مول بازی داری در میاری هااا !!
تازشم اسپم شیرینی فروم هست اگه نباشه فروم میشه کتاب معارف که سر کلاس درسش از بس کسل کننده هست میگیریم
میخوابیم یا دودره اش میکنیم
بازی کی آپدیت میشه؟
راستی پستت رو ویرایش میکنی یه ندایی هم به ما بده که جوابشو بدیم !! میری طرف داری این یارو اسمشو نبر رو میکنی !
در ضمن پر ما وقت نداشت به ما ترکی یاد بده خودم رفتم 4 تا کلمه ترکی یاد گرفتم اونم همه فحشه
اوخ اوخ داشت یادم میرفت سعید این کارهای جدید ببین اسکیل چی لازم دارن اسکیل هایی که از کوئستا گرفتم رو یک جا به جا کن
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
برج 4 میلادی فکر کنمکویست تخم مرغ کی میاد...![]()
سلام دوستان یه یارو جدید اومده تو کافه یه چند تا کویست خفن داده همه رو انجام دادم فقط یکی مونده اسمش compass هست یعنی چی؟
برا هر بار 50 هزار تومان![]()
نیمه مفیدم جزء اسپم حساب می شه![]()
هر کی حق باشه من طرف اونمدم هم خیلی وقت بود داشتم
شاید صاحب فروم می خواهد کتاب معارف داشته باشهاگه حوصلت سر می ره بگو پیغام خصوصی برات چند تا سایت بگم برو حوصلت جات بیاد
هر وقت اومد می بینیم و یا هر وقت اطلاعیه داده شد اینجا حتما می گذارم
طرفداری نکردم دیدم از پستم برداشت شده که علی باهات عداوت داره و بدون چون و چرا پاک می کنه و خواستم بگم که در پستم ایهام بود ( یادش یخیر ایهام !!! )
فعلا بزار بیاد ببینیم با کدوم کمربند و شلوار چند تا لیبور می خواهد بعد چون من خودم دوباره بر می گردم به دوئلالبته دفاعی
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
دوستان از این لینک به یوزرشون لوگین کنند تا هدیه کریسمس را بگیرند که بهتون یک کادو می ده و بعدش باید برین inventory و بازش کنید که براتون از اون غذاهای تقویم می ده ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروغ نگو من پرسیدم برای هر با یک ساندیس با نی اضافه بهت میدنبرا هر بار 50 هزار تومان
پس معلوم میشه تو باغ که هیچ تو باغچه هم نیستی برو فروم بازی یاد بگیر بعد بیا اینجا جوجونیمه مفیدم جزء اسپم حساب می شه
آره جون اسمشو نبر الان دمت خیلی بزرگ شدههر کی حق باشه من طرف اونم دم هم خیلی وقت بود داشتم
برو کنار بزار باد بیادشاید صاحب فروم می خواهد کتاب معارف داشته باشه اگه حوصلت سر می ره بگو پیغام خصوصی برات چند تا سایت بگم برو حوصلت جات بیادمدیر فروم هم فعلا درگیر DDOS شدنش هست
بدون چون و چرا پاک میکنهطرفداری نکردم دیدم از پستم برداشت شده که علی باهات عداوت داره و بدون چون و چرا پاک می کنه و خواستم بگم که در پستم ایهام بود ( یادش یخیر ایهام !!! )برو مکار ، مار تو آستینم پرورش میدادم تا الان : ))
فعلا نگاه کن تا اونا بیادفعلا بزار بیاد ببینیم با کدوم کمربند و شلوار چند تا لیبور می خواهد بعد چون من خودم دوباره بر می گردم به دوئل البته دفاعی
بازی نمیدونی کی آپدیت میشه؟این پست رو مربوط به تاپیک میکنهاگه پاک کرد این مدرکمه که بی دلیل پاک شده
![]()
اگه متن کوئست رو بزاری اینجا ممنون میشیمیا اگه مطمئنی آخرین کار هست بگو کاراکترت چیه...
اولاً: سپاس فراواندوستان از این لینک به یوزرشون لوگین کنند تا هدیه کریسمس را بگیرند که بهتون یک کادو می ده و بعدش باید برین inventory و بازش کنید که براتون از اون غذاهای تقویم می ده ...
ثانیاٌ: معععععععع چقدر زیاد داد... 14 تا!
اهه و10 17 تا داد!
ثالثاٍ: یکی توی مارکت اینو گذاشته برای فروش:(منظورم اینه که راه به دست آوردن این هم کشف شده)، اگه بتونی اینو هم بفهمی کلی به جونت دعا میکنیم
ظاهرا هنوز کسی آبیه رو پیدا نکرده چون توی tw-db.info اسمشو ننوشته
من میدونم ولی فقط بخاطر اینکه اسپم هات ادامه داشته باشه فعلا نمیگمبازی نمیدونی کی آپدیت میشه؟![]()
Last edited by amin_fixfox; 19-12-2010 at 21:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)