اره داره
من باید برای خودم یه خط تلفن جور کنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره داره
من باید برای خودم یه خط تلفن جور کنم![]()
جریان این چیه دوستان؟!
(همارا : بزودی تو جشنواره زمستانی هم پورت 8 مگ ارائه میشه + حجم هدیه + انتقال حجم به دوره بعد + زمان هدیه)
میشه به منم بگین؟
کم کم باید مخابرات رو هم ترک کنیم.امشب با سویس 2مگ آغاز سال تحصیلی میانگین سرعتم 60 بود که قبلا 200 بود.
روحانی مچکریم
دوستان بلوط هم مثل اینکه دیگه از مشتری هاش سیر شده دیشب با سرویسی که روی 9 مگ بسته شده 1.23 گیگ دانلود داشتم در حالیکه سرعت روزانه از 600 پایین نمیاد!
یک هفته س اینطوری شده
الان کدوم شرکت تبریز بیشترین سرعت رو برای دانلود شبانه میده و کدوم سرویس؟
مال من از 84 تا حالا صبانت هست ! تقریبا از 4 دی تا 22 دی اینا پینگش ریده بود الان 4-5 روزه پینگ درست شده عوضش دانلود شب ریدهانقدر استرس داریم این اینترنتم یک استرس جداگانه هست
![]()
دیروز شانسکی سرویس جشنواره من شبانش لیمیت نشده بود با 450 تا دانلود میکردم.اولین بار همچین اتفاقی می افتاد.
شاید هم چون آخرایه طرحمه میخوان ترغیب کنن دوباره تمدید کنم.![]()
ولی اتفاقا امروز برای من 30 هستش ، دفعه های قبل 20 بود!
از من به شما نصیحت..اصلا طرف مخابرات نرید..هر لحظه ممکنه یک بامبولی در بیاره..مثل من که قبل از تمدید سرعتم 30 بود (نا محدود) ولی الان شده 20...اگر مخابرات سرعت 460 رو نامحدود رو هم بده هر کاری هم بکنه این آخرین باری بود که تمدید کردم..این پولی رو که ازم گرفتند خرج دوای زن و بچشون بکنند...مدیر بیکار این انجمن بیا این پست منم مثل قبلی بزن تابود کن.. ماشالله دیکتاتوری همه جا هست چه در دنیای مجازی جه واقعی
Last edited by al pacino_masoud; 17-01-2014 at 16:07.
صبا 512 چند دان میده؟
کسی از دوستان راهنمایی نمیکنه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)