چی بگم والا ، اون احمق نصاب ریموت رو به سیم قرمز پشت پخش وصل کرده بود!
یعنی اینو که متوجه شدم میخواستم سرمو بکوبم به دیوار
بخاطر همین سیستمم دچار مشکل شده بود و فکر میکردم مشکل امپ هست تا اینکه خودم کامل بازش کردم
امپ همیشه روشن بود و نویز شدید
![]()
چی بگم والا ، اون احمق نصاب ریموت رو به سیم قرمز پشت پخش وصل کرده بود!
یعنی اینو که متوجه شدم میخواستم سرمو بکوبم به دیوار
بخاطر همین سیستمم دچار مشکل شده بود و فکر میکردم مشکل امپ هست تا اینکه خودم کامل بازش کردم
امپ همیشه روشن بود و نویز شدید
![]()
سلام خدمت همه دوستان
من یه ضبط پایونر 9650 با 4 تا باند پایونر 6975 v2پونصد وات یه امپلی jbl مدل a604 که مخصوص باندهام هست دارم الان میخوام یه ساب با یه باکس و یه امپلی منو اضافه کنم پیشنهادتون چیه؟چه مارکی بگیرم مرسی دوتا از باندهام هم میتونم تعویض کنم و نیاز به یه بیس قوی ولی نرم دارم ماشینم هم فعلا سمند هست ولی در اینده نزدیک به زانتیا تبدیل میشه بودجه هم تا یک و نیم
Last edited by fardin140; 10-02-2015 at 10:45.
درباره کوبشی یا لرزشی بودن ساب هم میتونی راهنمایی کنی؟ به گمانم باکس سیلد کوبشی باشه.
آیا گرمای حاصل از آهنربای ساب با باکس سیلد در اثر کارکرد دراز مدت آن به سیم پیچ ساب آسیب نمیرسونه؟
سلام دوست عزیز. به فروم خودتون خوش آمدید
ماشینتون چیه؟
چه میزان میخواهید هزینه نمائید؟
بیشتر چه نوع سبکهائی از موزیک رو گوش میدید؟
به طور کلی باکسهای سیلد باکسهای کیفیتی هستند.کوبش بسیار دقیقی دارند.تقویت فرکانسهای خیلی پائین در آنها ضعیف هست ولذا لرزش کمتری در خودرو ایجاد مینمایند.
باکسهای پورتد دارای کارائی بالاتری نسبت به باکسهای سیلد هستند.تقویت فرکانسهای پائین خصوصا در محدوده فرکانس تیون بسیار بالا هست.مخصوص موزیکهای رپ و R&B هست.
در مورد تولید گرما چرا اگر خیلی بالاتر از توان RMS و به مدت طولانی با ولومهای بالا موزیک گوش داده بشه ممکنه به کوئل ساب آسیب برسه.البته من شخصا تو مدت 17-18 سالی که تو این کار هستم تعداد بسیار کمی رو دیدم یا شنیدم.اغلب هم پایونیر یا کن وود بودن.
ساب ووفرهائی که دارای کوئل قویتر هستند به این راحتیها نمیسوزن.
ماشینم در حال حاضر سمند هست ولی در اینده نزدیک میخوام زانتیا بگیرم میخوام بیسش قوی ولی نرم باشه پولش مهم نیست کم کم میگیرم حداکثر تا یک و نیم ملیون،اگه نیاز به خازن هم باشه میبندم
وستان به نظرتون باند نوی HELIX E69x بگیرم بهتره یا کارکرده Pioneer 6902R ؟؟
پخشم 2359 کنوود، آمپلی فایر 526 کنوود
بیشتر ملاکم کیفیت تا بیس بلند
ممنون
سلام دوستات من یک سوال داشتم تو انجمن پرسیدم گفتن اینجا جا سوالشه میخواستم بدونم ظبت پژو 206 به ماشین دیگه ایی بجز 206 میشه بست مثلا رو 405 من میخواستم ببندم ولی کسی بلد نبود میخواستم ببینم اصلا میشه بست چون مانیتور نداره 405 یا امکانش نیست
ممنون.
پیشنهاد شما برای باند بدون آمپ چیه؟
سلام دوست عزیز،بله میشه بست،من رفیقم ظبط 206 رو روی پراید انداخته بود،ولی وقتی روشن میکرد یه پین میخواس که باید بزنی ( هر سری که خاموش و روشن میشد ) که البته فک میکنم از نصب بد نصاب بوده .
دوستان راهنمایی نکردید
یه سمند دارم که در اینده نزدیک تبدیل به زانتیا میشه الان 4 تا باند پایونر 6975 v2 پونصد وات دارم با ضبط پایونر 9650 و یه دونه امپ jbl مدل a604 الان میخوام یه ساب و یه باکس با یه امپ منو ببندم و بیس قوی و نرم دوست دارم همچنین پولش مهم نیست تا یک و نیم ردیفه چون کم کم میپردازمش مرسی از راهنماییتون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)