جون مادرت دست از سر تیم بردارمن با دست خالى تيم را نايب قهرمان آسيا كردم
حجازى: استقلال را با اين همه امكانات بايد قهرمان كنند
کار دیگه نداری بری انجام بدی
جون مادرت دست از سر تیم بردارمن با دست خالى تيم را نايب قهرمان آسيا كردم
حجازى: استقلال را با اين همه امكانات بايد قهرمان كنند
کار دیگه نداری بری انجام بدی
Last edited by bayern; 27-01-2009 at 13:14.
برنامه نود ديشب چقدر رکورد زد ؟
من نتونستم تا آخرش ببينم ... زمان برنامه نود خيلي بده بايد زودتر شروع بشه ....
من دیشب تا آخرش دیدم... دو میلیون و صد و بیست و نه هزار اس ام اس شده بود. البته همینطوری داشت بالا میرفت ولی خوب سرعتش کم شده بود... اوایل برنامه که هزار تا هزار تا میرفت بالا.... ما هم هر چی گوشی دم دستمون بود فرستادیم. خوشم اومد پوز خیلیا به خاک خورد....
پورنادر در گفت و گو با فارس:
تيم فوتبال بانوان استقلال منحل شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بانوان استقلال گفت: از باشگاه به من اطلاع دادند به دليل اتفاق رخ داده تيم ما منحل شده است و ديگر وجود خارجي ندارد.
سعديه پورنادر در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: راي كميته انضباطي باشگاه استقلال را قبول دارم و به آن احترام ميگذارم.
سرمربي عنوان كرد: امروز از طريق مسئولان باشگاه مطلع شدم كه تيم فوتبال بانوان به دليل مسابقه با تيم نوجوانان پسر ديگر وجود خارجي نخواهد داشت. اين خبر به زودي رسما اعلام خواهد شد.
وي در مورد قرارداد بازيكنان اين تيم و تكليف آنها گفت: هيچ كدام از بازيكنان تيم فوتبال قراردادي با باشگاه نداشتند بنابراين ميتوانند به باشگاههاي ديگر بروند.
پورنادر در مورد آينده شغلي خود گفت: من از فعاليت در باشگاه استقلال محروم شدم ولي ميتوانم در جاهاي ديگر كار كنم. از چند باشگاه پيشنهاد دارم و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. پس از اين اتفاق نيز چند باشگاه براي همكاري با من تماس گرفتند.
سرمربي بانوان استقلال تاكيد كرد: اين اتفاق تلخي بود كه ناخواسته رخ داد و عمدي در كار نبود.
انتهاي پيام/ا
سلامپورنادر در گفت و گو با فارس:
تيم فوتبال بانوان استقلال منحل شد
حالا مگه چی شده دنیا به اخر رسیده
یه اشتباهی شده بود که با رای انضباطی همه رو ناک اوت کردید منحل کردن تیم دیگه برای چی بود
در پي منحل شدن تيم بانوان
عليپور: آقايان استقلالي، پس انصافتان كجاست؟
خبرگزاري فارس: مسئول مسابقات بانوان فدراسيون فوتبال گفت: تصميم مسئولان استقلال دور از عدالت و انصاف است.
فاطمه عليپور در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره منحل شدن تيم فوتبال بانوان استقلال به دليل برگزاري بازي با تيم نوجوانان پسر اين باشگاه اظهار داشت: اگر مسئولان استقلال فقط تيم بانوان را به دليل اين خطا منحل كرده اند به دور از انصاف است. اگر خطايي صورت گرفته از سوي هر دو تيم بوده است.
وي افزود: اين خطا در حالي صورت گرفته كه تيم نوجوانان استقلال چند سال قدمت دارد اما تيم بانوان شايد عمرش از دوسال هم نگذشته است. اين تصميم را باشگاه استقلال گرفته و ما نمي توانيم به طور رسمي به آن اعتراضي داشته باشيم.
عليپور ادامه داد: اگر اين تصميم را كميته انضباطي فدراسيون مي گرفت قطعا به آن معترض مي شديم. كساني كه براي راحتي كار خود چنين تصميم هايي مي گيرند بايد بدانند مديريت يعني در شرايط سخت، كار كردن و تصميم گرفتن. از سر باز كردن امور نشانه مديريت درست نيست.
مسئول مسابقات بانوان با بيان اينكه وقتي بازيكنان استقلال با اين باشگاه قرارداد نداشته اند اين انحلال بي معني است تصريح كرد: باشگاه استقلال چطور از انحلال تيمي مي گويد كه به دليل نداشتن قرارداد تيم به حساب نمي آمدند. در واقع تيمي نبوده كه بخواهد منحل شود.
وي در مورد اينكه ديگر چنين تيمي در مسابقات ليگ برتر فوتبال بانوان شركت نخواهد كرد گفت: ما با اين مورد مشكلي نداريم. چون هستند تيم هايي كه پشت در مانده اند و ما مي توانيم يكي از آنها را جايگزين استقلال كنيم.
انتهاي پيام/ا
در مورد منحل شدن تیم بانوان به نظر من کار خوبی کردن اینکارها تو ایران مسخره بازی هست و همان بهتر که جمعش کنند.
برنامه ليگ فوتبال اعلام شد
هفته سي و يكم ليگ برتر پاي سفره هفت سين
خبرگزاري فارس: برنامه هفته بيست و هفتم تا سي و دوم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي كشور اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، طبق برنامه اعلام شده اول فرودين سال 88 دو مسابقه ليگ انجام مي شود.
برنامه اين مسابقات به شرح زير است:
سه شنبه 29/11/87- هفته بيست و هفتم- ساعت 15:00
فولاد مباركه سپاهان - برق شيراز ؛ذوب آهن-فولاد شهر
پرسپوليس - ابومسلم ؛آزادي-تهران-ساعت 16:00
چهارشنبه 30/11/87- هفته بيست و هفتم- ساعت 15:00
مقاومت سپاسي -استقلال تهران؛ حافظيه-شيراز
پيام مشهد - ملوان؛ ثامن الائمه-مشهد
مس كرمان - فولاد خوزستان؛ باهنر-كرمان
پاس همدان - سايپا؛ قدس-همدان
داماش گيلان - پيكان قزوين؛ سردار جنگل-رشت
راه آهن - ذوب آهن ؛اكباتان-تهران
استقلال اهواز - صباي قم ؛تختي-اهواز
شنبه 3/12/87- هفته بيست و هشتم-ساعت 15:00
برق شيراز -پرسپوليس؛ حافظيه-شيراز
يكشنبه 4/12/87 -هفته بيست و هشتم-ساعت 15:00
ابومسلم - پيام؛ ثامن الائمه-مشهد
صباي قم - راه آهن؛ يادگار امام-قم
ملوان - استقلال اهواز؛ تختي-انزلي
فولاد خوزستان - داماش گيلان؛ تختي-اهواز
پيكان - فولاد مباركه سپاهان ؛رجايي-قزوين
ذوب آهن - مقاومت سپاسي؛ ذوب آهن-فولاد شهر
سايپا - مس كرمان ؛ انقلاب-كرج
استقلال تهران - پاس همدان؛ آزادي-تهران-ساعت 16:00
جمعه:9/12/87- هفته بيست و نهم- ساعت 15:00
مقاومت سپاسي-سايپا تهران؛ حافظيه-شيراز
پاس همدان - فولاد خوزستان؛ قدس-همدان
پيام-مس كرمان؛ ثامن الائمه-مشهد
داماش گيلان-ابومسلم ؛ سردار جنگل-رشت
صباي قم- ملوان انزلي؛ يادگار امام-قم
استقلال اهواز-ذوب آهن؛ تختي-اهواز
راه آهن-برق شيراز ؛ اكباتان-تهران
فولاد مباركه-پرسپوليس؛ ذوب آهن-فولاد شهر
شنبه10/12/87-ساعت 16:00-هفته بيست ونهم
پيكان - استقلال تهران ؛ رجايي-قزوين
*سه شنبه 13/12/87-هفته سي ام-ساعت 15:15
فولاد خوزستان - صباي قم؛ تختي-اهواز
پرسپوليس -مقاومت سپاسي؛ آزادي-تهران-ساعت16:15
چهارشنبه14/12/87هفته سي ام-ساعت 15:15
برق شيراز - پيكان قزوين؛ حافظيه-شيراز
ابومسلم-راه آهن ؛ ثامن الائمه-مشهد
پاس-استقلال اهواز ؛ قدس-همدان
مس كرمان-فولاد مباركه سپاهان؛ باهنر-كرمان
سايپا تهران-پيام خراسان؛ انقلاب-كرج
ملوان انزلي-داماش گيلان ؛ تختي-انزلي
ذوب آهن-استقلال تهران ؛ذوب آهن-فولاد شهر
يكشنبه-18/12/87هفته سي ام-ساعت 15:15
برق شيراز - پيام مشهد؛ حافظيه-شيراز
*جمعه23/12/87-هفته سي و يكم-ساعت 15:30
راه آهن – مس كرمان؛ اكباتان-تهران
مقاومت سپاسي-پاس همدان؛ حافظيه-شيراز
ابومسلم-برق شيراز؛ ثامن الائمه-مشهد
ذوب آهن-پيام مشهد؛ ذوب آهن-فولاد شهر
*يكشنبه25/12/87-ساعت 15:30-هفته سي و يكم
استقلال اهواز-سايپا؛ تختي-اهواز
پيكان –فولاد خوزستان؛ رجايي-قزوين
داماش گيلان-فولاد مباركه سپاهان ؛ سردار جنگل-رشت
شنبه:1/1/87-هفته سي و يكم
صباي قم-پرسپوليس؛ يادگار امام-قم-ساعت 16:30
استقلال تهران - ملوان؛ آزادي-تهران- ساعت 18:40
*دوشنبه 10/1/87-هفته سي و دوم
پيام مشهد - راه آهن؛ ثامن الائمه-مشهد-ساعت 16:45
مس كرمان - داماش گيلان؛ باهنر-كرمان-ساعت 16:45
پرسپوليس -پيكان قزوين؛ آزادي-تهران-ساعت 18:50
سه شنبه11/1/87-هفته سي و دوم
برق شيراز - ذوب آهن اصفهان؛ حافظيه-شيراز-ساعت 16:45
سايپا تهران - ابومسلم ؛ تختي-اهواز- ساعت 16:45
فولاد مباركه - استقلال اهواز؛ ذوب آهن-فولاد شهر- ساعت 16:45
ملوان-مقاومت سپاسي؛ تختي-انزلي- ساعت 16:45
پاس همدان-صباي قم ؛ قدس-همدان- ساعت 16:45
فولاد خوزستان - استقلال تهران؛ تختي-اهواز- ساعت 16:45
انتهاي پيام/ا
بازی بعدی استقلال شنبه هست و تا اون روز وقت دارید پیشبینی کنید
لیست کسانی که پیشبینی کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعداوی: هرگز از استقلال شکست نخورده و نمی خورم!
مربی تیم پرسپولیس با اشاره به دربی پایتخت گفت: هرگز از استقلال شکست نخورده ام و نخواهم خورد.
نعیم سعداوی خاطر نشان کرد: در طول مدتی که در پرسپولیس به عنوان بازیکن در مقابل استقلال انجام داده ام هرگز در برابر این تیم شکست نخورده ام.
وی ادامه داد: ما دو بازی حساس را قبل از بازی با استقلال در پیش داریم و اگر بتوانیم در این دو بازی امتیازات کامل را کسب کنیم بازی دربی حکم فینال را برای پرسپولیس دارد.
وی افزود: با این وجود تمام تلاش خود را در این دو هفته انجام می دهیم تا ضمن کسب پیروزی های متوالی بتوانیم با آمادگی کامل به مصاف حریف سنتی خود یعنی استقلال برویم.
مربی تیم پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت این تیم عنوان کرد: همه شرایط در تیم بسیار خوب است، تمرینات را به طور فشرده انجام می دهیم و خود را برای بازی با پیام آماده می کنیم.
سعداوی در رابطه با تیم پیام به ایسکانیوز گفت: روی پیام شناخت کاملی داریم. این تیم با مشکلات عدیده مالی رو به رو است ضمن آنکه در هفته های گذشته نیز نتایج خوبی را کسب نکرده است.
وی اظهار داشت: ما برای پیروزی مقابل پیام آماده هستیم و به وضعیت آن ها در جدول نیز اهمیت نمی دهیم زیرا پیام تیم خوبی است و بازیکنان ما نباید این تیم را دست کم بگیرند.
مربی تیم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چرا پرسپولیس نتیجه مطلوب را در بازی های خود به دست نمی آورد، خاطر نشان کرد: در بازی با فولاد پیروز میدان شدیم و در مقابل تیم مس نیز ناداوری باعث شد تا نتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم و به نظر من، پرسپولیس دوباره روند رو به رشد خود را پیدا کرده و آن را ادامه می دهد.
سعداوی در پایان در رابطه با حضور خود در کنار خط طولی زمین گفت: این خواسته پیروانی است که من با دادن تاکتیک به تیم و راهنمایی کردن بازیکنان به هنگام انجام بازی به آنان کمک کنم و این عمل به نفع تیم است.
یکشنبه 06 / 11 / 87
می خواستند اخبار ما را در بیاورند
صبح باشگاه بودم.
با آقای واعظی درباره بازی جمعه حرف زدیم ویکسری بحث ها درباره لیگ قهرمانان وبرنامه های آینده.
بعد رفتم طبقه دوم و فیلم مسابقه را تماشا کردم.
همین حالا هم روی حرفم هستم که فشار زیادی در دقایق پایانی روی دروازه ما آمد.
بعد از بازی هم از خط دفاع تشکر کردم ، به نظرم خیلی تلاش کردند.
البته نواقصی هم وجود دارد که در صدد رفع آنها قطعا خواهیم بود
ولی بپذیرید تیم خوبی مثل صبا که در آسیا هم حضور دارد به هر حال دو گل عقب افتاده بود و طبعا فشار می آورد.
نکته دیگر، علیرضا عباسفرد بود وتلاشی که این بازیکن در تمرینات می کند.
خوشحالم توانست حقش را بگیرد اما به خودش هم گفته ام مهم تداوم این روند است.
یکسری بحث هایی هم بود درباره اتفاقات پیش از مسابقه با صبا که ترجیح میدهم دیگر آن را باز نکنم.
به من آمدند گفتند برخی از اطرافیان حریف می خواهند اخبار تیم ما را در بیاورند،
البته مطمئن هستم آقا فیروز(کریمی) وتیمسار (ملاحی) خبر نداشته اند چون آنها همیشه آدم های سالم این فوتبال بوده اند.
واقعیتش این است که فوتبال اول و آخرش در زمین است و این نکته ای است که مطمئنم فیروز بر آن تاکید دارد...
فیلم مسابقه استقلال اهواز با برق را دیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)