این سرویس ها تو پنل من هستن
این سرویس ها تو پنل من هستن
امشب به معنای واقعی ر.... همش قطع میشه یا در کمال تعجب میره تو صفحه تمدید :||| چندبار وسط بازی آنلاین بودم واقعا گند زد تو اعصابم احمق ها از زمانی که سرویسارو عوض کردن گند زدن حسابی تو نت و پینگ هم افتضاح... بخواد اینطوری پیش بره عمرا از ماه بعد تمدید کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب چه مرگشونه این بی شرفا رو
دقیقه ب دقیقه قطع و وصل
خاک تو سرتون با این سرویس دادنتون
همش قطع میشه
برای من و بسیاری از دوستان دیگه این سرویس ها رو حذفش کردن !!!
![]()
منم زنگ زدم خطم رو روی 4 و اپلود 1 گذاشتن
اینم تست :
در سرعت وب گردی تاثیر ی داشت؟ پینگ شما چقدر بالاست!!!
اینم تست الان
به نظرم یه کم بهتر شده به خاطر اپلود
دیگه خودت میدونی پینگ تو های وب نوسان داره الان پینگ 8.8.8.8 هم گرفتم 180 بود در صورتی که مثلا همین چند روز پیش 95 بود !!! ( دیگه های وب رو که میشناسی خودت)
تست ایران رو بیخیال سرور خارج تست بگیر
یک سوال داشتم ، من الان خط خونم ، اینترنت های وب دارم ، که به خاطر نویز بیشتر از ۲ مگ نمیکشه ، هر کاری هم کردیم ، نتونستم ، سرعت بالاتر ببندم ، پورت عوض کردم ، سیم تلفن از سر خط اصلی گرفتم ، اسپلیتر عوض کردم ، با چند تا مودم مختلف هم تست کردم ، نشد که نشد ، اخر های وب بهم گفت مشکل از خط ات هست و کاریش نمیشه کرد.
الام من یک امتیاز تلفن دیگه هم دارم ، میخواهم این رو انتقال بدم به خونم ، به نظرتون احتمال ش هست که این خط جدید وضع بهتر باشه ، یا اینکه این هم شرایط اش مثل قبلی میشه و الکی وقت ام رو هدر میدم ؟ (این خط جدیده رو اگر وصل کنم ، از یک IPS دیگه ای میگیرم)
سلام دوستان
آقا من چند روزه مشترک های وب شدم. تعرفه یکماهه هشت مگ گرفتم. از چهار شنبه شب ارتباط برقرار شد. دیشب یکهو پیغامی ظاهر شد که میگه مشترک گرامی میزان اعتبار شما یا دوره شما خاتمه یافته است و به پنل کاربری خود مراجعه کنید.
1- پنل کاربری برام باز نمیشه
2- حدود 28 روز از اعتبار زمانی و 520 گیگ از حجمم باقی مونده ( به گفته پشتیبانی های وب)
3- چراغ DSL و اینترنت روی مودم روشنه
4- تو تنظمیات مودم وضعیت اینترنت بصورت connected نمایش داده میشه
4- پروفایلم درهای وب فعال هست
اما عملا اینترنت ندارم.
به پشتیبانی هم که زنگ میزنم ، دنبال قاتل بروسلی میگردن و معلومه سر در نمیارن. این مشکل تا حالا برای کسی پیش اومده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)