تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1712 از 4105 اولاول ... 712121216121662170217081709171017111712171317141715171617221762181222122712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,111 به 17,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

لطفا بنده رو هم دریابید!
    فقط منطقه عملاتی مهم که همون خط مقدمه پدر شما در واقع 6 ماه جبهه داره که میشه 1 ماه کسری

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان

تور رو خدا تو رو خدا جواب بدین اگه میدونین

میگن که اموزشی برای همه افراد یکسان هستش .

اینه که تحصیلاتشون بالاست مانند دکتری (معمولی ) و فوق لیسانس

1- از کی از بقیه جدا میشن و ایا مسئولیتشون کمتر میشه ؟

2- اگر مدرک دکتری داشته باشی و کلا تخصص و رزومه فنی و حرفه ای داشته باشی اما پارتی نداشته باشی امکانش هست قسمت اداری بیفتی ؟

3- امکانش هست به جای سربازی در یکی از نهاد های نظامی به مدت 2 سال مشغول به کار شی و حقوق نگیری ؟ اگه هست اسم این چیه ؟

4- از شهر های : تهران ، همدان ، شیراز ، اهواز ، گرگان ، کرمانشاه ، اردبیل ، ساری ، مشهد به ترتیب کدوم شهر ها خدمت توش راهت تره ؟

5- اگه مدرک دکتری (معمولی داشته باشی ) بعد از اموزشی بیشتر چه مسئولیت هایی به فرد میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو آموزشی شغل هایی که راحت راه پیچوندن داره یکیش منشیه که اگه باهوش باشی خیلی راحت میتونی ازش استفاده کنی و آموزشی خیلی خیلی خیلی راحتی بگذرونی
    به شخصه به عنوان کسی که تو آموزشی منشی بوده به شدت مخالف چنین کاری هستم. پیچوندن چیز بدی نیست اما وقتی منشی باشی و بخوای بپیچونی یعنی باید حق دوستان دیگه ت رو ضایع کنی. وقتی یه منشی صحبت از پیچوندن میکنه یعنی من به جای اینکه به حق خودم قانع باشم به جای نصف بقیه پست دادن (یا هرچیزی که تعریف شده)، یک چهارم بقیه پست بدم یا اصلا پست ندم یا همش برم مرخصی در حالی که صد و خورده ای انسان (!) دیگه شرایط سخت تری نسبت به من دارند! چرا؟ چون که من یه منشی بی وجدان هستم. البته پیچوندن فرمانده ها در بعضی موارد کار بسی نیکوست که اتفاقا گاهی باید انجام بشه.
    آره داداش اگر منشی ای باشه که وجدانش رو نادیده بگیره می تونه به قول شما خیلی خیلی خیلی راحت بگذرونه ولی یادت باشه آموزشی فقط 2 ماه هست چشم به هم بزنی تموم میشه حیفه به خاطر دو ماه این همه حق به گردنت باشه.
    با وجود اینکه منشی بودم به شدت به بنده آموزشی سخت گذشت به خاطر اینکه نمی خواستم به جای من کس دیگه ای پست بده کس دیگه ای مرخصی نره یا حداقلش اینه که بچه ها روحیه شون با دیدن اینکه شما با اونا فرق داری خراب نمیشه. دو ماه سختی کشیدم ولی بعدش از کاری که کردم راضی بودم.
    انتخاب با خودتونه.

پ.ن: اگه یه خورده تو نوشته های بالا برا خودم نوشابه باز کردم به خاطر این بود که اصلا خودی درکار نیست من تو این دنیای مجازی فقط 7 حرف هستم: g o o r i d e نه بیشتر و نه کمتر بنابراین نگران ریا شدنش نباشید

4. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان

2- اگر مدرک دکتری داشته باشی و کلا تخصص و رزومه فنی و حرفه ای داشته باشی اما پارتی نداشته باشی امکانش هست قسمت اداری بیفتی ؟

3- امکانش هست به جای سربازی در یکی از نهاد های نظامی به مدت 2 سال مشغول به کار شی و حقوق نگیری ؟ اگه هست اسم این چیه ؟

4- از شهر های : تهران ، همدان ، شیراز ، اهواز ، گرگان ، کرمانشاه ، اردبیل ، ساری ، مشهد به ترتیب کدوم شهر ها خدمت توش راهت تره ؟

5- اگه مدرک دکتری (معمولی داشته باشی ) بعد از اموزشی بیشتر چه مسئولیت هایی به فرد میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    نیم ساعت پست ها رو بخونید شما که مدرک دکترا یا فوق لیسانس دارید

6. 3 کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

به شخصه به عنوان کسی که تو آموزشی منشی بوده به شدت مخالف چنین کاری هستم. پیچوندن چیز بدی نیست اما وقتی منشی باشی و بخوای بپیچونی یعنی باید حق دوستان دیگه ت رو ضایع کنی. وقتی یه منشی صحبت از پیچوندن میکنه یعنی من به جای اینکه به حق خودم قانع باشم به جای نصف بقیه پست دادن (یا هرچیزی که تعریف شده)، یک چهارم بقیه پست بدم یا اصلا پست ندم یا همش برم مرخصی در حالی که صد و خورده ای انسان (!) دیگه شرایط سخت تری نسبت به من دارند! چرا؟ چون که من یه منشی بی وجدان هستم. البته پیچوندن فرمانده ها در بعضی موارد کار بسی نیکوست که اتفاقا گاهی باید انجام بشه.
    آره داداش اگر منشی ای باشه که وجدانش رو نادیده بگیره می تونه به قول شما خیلی خیلی خیلی راحت بگذرونه ولی یادت باشه آموزشی فقط 2 ماه هست چشم به هم بزنی تموم میشه حیفه به خاطر دو ماه این همه حق به گردنت باشه.
    با وجود اینکه منشی بودم به شدت به بنده آموزشی سخت گذشت به خاطر اینکه نمی خواستم به جای من کس دیگه ای پست بده کس دیگه ای مرخصی نره یا حداقلش اینه که بچه ها روحیه شون با دیدن اینکه شما با اونا فرق داری خراب نمیشه. دو ماه سختی کشیدم ولی بعدش از کاری که کردم راضی بودم.
    انتخاب با خودتونه.

پ.ن: اگه یه خورده تو نوشته های بالا برا خودم نوشابه باز کردم به خاطر این بود که اصلا خودی درکار نیست من تو این دنیای مجازی فقط 7 حرف هستم: g o o r i d e نه بیشتر و نه کمتر بنابراین نگران ریا شدنش نباشید
    نمیخوام فروم و به حاشیه ببرم ولی دوست عزیز زندگی واقعی با شعار دادن های الکی خیلی فاصله داره

اگه نمیخوای حق و پایمال کنی یه روز تو زندگیت بشین فکر کن امروز حق چند نفر و پایمال کردی

تو رانندگی، تو صف نونوایی، تو صف تاکسی، سر کار ،.....

شعار دادن خیلی خوبه ولی موقع عملش همه یادشون میره

اونایی که سربازی رفتن این حرف منو میفهمن تو سربازی یه جوی وجود داره مخصوصا تو آموزشی که یهو میبینی صمیمی ترین دوستت که اصلا فکرشو نمیکردی حاضر هستش واسه یه نگهبانی کمتر تورو بفروشه

رعایت کردن اخلاق خیلی خوبه ولی تو سربازی همیشه باید شش دونگ حواستون به خودتون باشه که بعدا پشیمون نشین

8. 2 کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نمیخوام فروم و به حاشیه ببرم ولی دوست عزیز زندگی واقعی با شعار دادن های الکی خیلی فاصله داره

اگه نمیخوای حق و پایمال کنی یه روز تو زندگیت بشین فکر کن امروز حق چند نفر و پایمال کردی

تو رانندگی، تو صف نونوایی، تو صف تاکسی، سر کار ،.....

اونایی که سربازی رفتن این حرف منو میفهمن تو سربازی یه جوی وجود داره مخصوصا تو آموزشی که یهو میبینی صمیمی ترین دوستت که اصلا فکرشو نمیکردی حاضر هستش واسه یه نگهبانی کمتر تورو بفروشه

رعایت کردن اخلاق خیلی خوبه ولی تو سربازی همیشه باید شش دونگ حواستون به خودتون باشه که بعدا پشیمون نشین

تایید میشه ....
    اول این که اصولا منظور از پیچوندن خوردن حق دیگران نیست
    پیچوندن به این معنی که مثلا بدو به ایست دادن به هر بهانه ای بگی نمیتونم

خودت رو بزنی به مریضی و ناتوانی
    به هر بهانه ای از واحد منفک بشی و ....
    اگر خصوصا تو اموزشی فن پیچوندن رو بلد بودی بد ترین مرکز اموزشی برات میشه هتل
    اما اگر نتونی بپیچونی و اصطلاحا بخوای خوش خدمتی کنی صفر یک هم که باشی برات میشه جهنم

TAPATALK

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظری خاصی ندارم فقط محض یادآوری خدمتت عرض کنم که من اون همه داستان تعریف کردم که بگم بهش عمل کردم خودم منشی بودم. اگر بهش عمل نکرده بودم حرف شما درست بود.
    بنده نظر شخصیم رو دادم نگفتم که تو هم اینجوری باش!

اتفاقا شش دونگ حواسم به خودم بود ولی ادای زرنگ ها رو در اوردن با زرنگ بودن خیلی فرق داره.
    هر کسی زرنگی رو تو یه چیز می بینه. به هر حال دیدگاه ها متفاوته من به نظر شما احترام میذارم.

12. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تایید میشه ....
    اول این که اصولا منظور از پیچوندن خوردن حق دیگران نیست
    پیچوندن به این معنی که مثلا بدو به ایست دادن به هر بهانه ای بگی نمیتونم

خودت رو بزنی به مریضی و ناتوانی
    به هر بهانه ای از واحد منفک بشی و ....
    اگر خصوصا تو اموزشی فن پیچوندن رو بلد بودی بد ترین مرکز اموزشی برات میشه هتل
    اما اگر نتونی بپیچونی و اصطلاحا بخوای خوش خدمتی کنی صفر یک هم که باشی برات میشه جهنم

TAPATALK
    با توجه به جمله اولتون کاملا با سایر جملات شما موافقم. قسمتی از حرف بنده هم همین بود. منم گفتم که باید تمام قسمتهایی رو که مربوط به فرمانده ها میشه (مثل رژه رفتن و...) پیچوند با همین روش هایی که شما گفتی. اتفاقا به ما هم میگفتند برا رژه بیاید ولی ما به بهانه های مختلف می پیچوندیم مثلا میگفتیم باید پرونده های بچه ها رو مرتب کنیم باید نامه بنویسیم و... چون رژه رفتن یا نرفتن من تاثیری روی دیگران نداشت ولی پست دادن یا ندادن ، مرخصی رفتن یا نرفتن ارتباط مستقیم با حق خوری داره. بنابراین با این جمله شما "اول این که اصولا منظور از پیچوندن خوردن حق دیگران نیست پیچوندن به این معنی که مثلا بدو به ایست دادن به هر بهانه ای بگی نمیتونم" کاملا موافقم
    ولی اون چیزی که جناب Re zA میگه موارد پیچوندن بچه ها رو هم شامل میشه. که من اسم این رو زرنگ بازی نمیذارم (با تمام احترامی که برا ایشون قائلم)
    درکل تو سربازی پیچوندن کسی که زورش از تو بیشتره (فرمانده ها) کار بس هنرمندانه و به جایی ست که اگه هنر داشته باشی باید انجامش بدی کاری که من بارها و بارها انجامش دادم ولی آدم بی هنر تنها بلده اونایی رو که دستشون به جایی بند نیست رو بپیچونه و اسم خودش رو بذاره زرنگ! که چی؟ که اینکه آخ جون 2 ماه کیف کردم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان

1- اموزشی 2 دست یکی دیپلم و زیر دیپلم که با هم خدمت می کنن یلی دیگه فوق دیپلم لیسانس و فوق لیسانس ( دکتر هم داخلش تکو و تک هست مثه شما ! ) طبیعتا به خورده رفتاره اونا نسبت به درس خونده ها بهتره تغریبا سرباز 0 اشخوره نمیفهمه که سرگروهبانش 1000 تا بشین پاشو بده بهش جیکش در نمیاد ولی درس خونده میره به فرمانده میگه

2- دوسته من شما بعد اموزشی درجه ستوان یکی میدن ! که حتی با کادریشم تفاوت داری ! مثلا اونا ستوان 2 دارن استوار دارن ولی شما ستوان 1 یا همون جناب سروان صداتون می کنن !

3- فک نکنم ! ولی خدمت شما همینجوره 100 اداری هستین مگر اینکه افسر اموزش بشین که بعید میدونم ( بد ترین حالتشو گفتما ! )

4- تهران - شیراز - گرگان بفیشو نمیدونم

5- مثلا ما یه مثله شما داریم تو بخش بهداری ستوان 1 هست بهش میگن دکتر میشینه یه جا خوب معلومه از اسمش دیگه ! نگران نباش 100 تو ستادی

شما کلا نگرانه خدمت نباش ! درس خونا که خدمت نمی کنن همین که پاسدار نمیشی خداتو شکر کن
    Last edited by Bensonw3x; 10-08-2013 at 07:53.

15. 3 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان

هیچ فرقی بین لیسانس و فوق دیپلم و ارشدو دکترا توی آموزشی نیست اتفاقا یه دکتر هم جای ماست که دکتراش رو از ایتالیا گرفته سنش هم 30 ساله بنده خدا مثل اونی که متولد 72 هست باهاش رفتار میشه کلا باید تحمل کنی دیگه 56 روز هم بیشتر نیست سخت نگیر ضمنا اگه بهت گفت بیا ارشد باش چون دکتراداری به نظر من قبول نکن فقط دردسر باید یه جماعت زبون نفهم رو به خط کنی اگه دیگر به خط کنی فرمانده بهت میتوپه اگه زود به خط کنی بچه ها! باید زودتر از همه از خواب پاشی دیگر تر از همه بخوابی !

17. این کاربر از mahde1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •