تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1712 از 1783 اولاول ... 712121216121662170217081709171017111712171317141715171617221762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,111 به 17,120 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ستون سمت راست حرفی از مشترک جدید نزده بنظرم بقیه هم بتونن استفاده کنن.
    این موردی که شک داشتید که برای مشترکین فعلی هم هست یا نه، ظاهرا قابل تمدیده و هم برای مشترکین جدیده و هم مشترکین فعلی.

اگه با توربو در نظر بگیریم (+10 هزارتومن) این شکلی میشه افر برای مشترکین فعلی:

میشه:
    4 ماه هر ماه 22.5 گیگ
    1 ماه کامل 60 گیگ (2 بسته 30 گیگی)
    15 روز 30 گیگ

یا به شکل دیگه:
    3 ماه 20 گیگ
    3 ماه 40 گیگ ( 10 گیگ +بسته 30 گیگی برای نیمی از ماه)

یا به طور تقریبی:

سرویس 16 مگ : ماهانه 20-30 گیگ، 26.5 هزار تومن

Last edited by misam5526; 16-01-2018 at 13:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توضیحاتی که در مورد توربو شارژ داده شد در صفحات قبل به نظر ناقص میاد. جدول کاملش رو اینجا میزارم.

• در صورتی که سرویس 512 داشته باشید با ماهی 10 هزار سرویس شما 4 مگ خواهد شد.
    • در صورتی که سرویس 1 مگ داشته باشید با ماهی 10 هزار سرویس شما 8 مگ خواهد شد.
    • در صورتی که سرویس 2 مگ داشته باشید با ماهی 10 هزار سرویس شما 16 مگ خواهد شد.

نسبت به قیمتهای مضحک نیترو در های وب خیلی منطقی تر و بهتره توربوشارژ صبانت، البته برای کسانی که حجم مصرفیشون کم باشه چون خیلی کمتر از های وب حجم میده.

برا بنده دو مگ بود این توربوشارژ هدیه ۳ساعته رو فعال کردم سرعتم رو ۱۰ مگابیت بود رو ۱۶مگابیت نبستن با اینکه خطم میکشید.
    Last edited by HeRcKoOl; 16-01-2018 at 12:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این موردی که شک داشتید که برای مشترکین فعلی هم هست یا نه، ظاهرا قابل تمدیده و هم برای مشترکین جدیده و هم مشترکین فعلی.
    اگه با توربو در نظر بگیریم (+10 هزارتومن) این شکلی میشه افر برای مشترکین فعلی:
    سرویس 16 مگابیت 6 ماهه: 180 گیگ + 3بسته 30 گیگی 15روزه +200 گیگ شبانه = 159000 تومن.
    یا به طور تقریبی:
    سرویس 16 مگ : ماهانه 45 گیگ، 26.5 هزار تومن
    ممنون از اطلاع رسانی ولی ماهی 15 گیگ میشه + 3 تا بسته ... تقریبیو هرطور حساب کنیم ماهی 45 نمیشه.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برا بنده دو مگ بود این توربوشارژ هدیه ۳ساعته رو فعال کردم سرعتم رو ۱۰ مگابیت بود رو ۱۶مگابیت نبستن با اینکه خطم میکشید.
    خب. حداقل میدونیم الان طرح واقعیه و داره اجرا میشه و صرفا تبلیغات خالی نیست.

ممنون از اطلاع رسانی ولی ماهی 15 گیگ میشه + 3 تا بسته ... تقریبیو هرطور حساب کنیم ماهی 45 نمیشه.
    حق با شماست. ترافیک 180 رو باید نصف میکردم. اصلاح شد. به شکل زیر میشه:

میشه:
    4 ماه هر ماه 22.5 گیگ
    1 ماه کامل 60 گیگ (2 بسته 30 گیگی)
    15 روز 30 گیگ

------------------------------------
    پی نوشت:
    البته امروز کف تعرفه ها تغییر کرد و کاهش پیدا کرده. بنابراین باید منتظر بود تا شرکتایی مثل اسیاتک که قبلا دو تعرفه برای 8 مگ و 16 مگ قراردادند اصلاح کنند تعرفه هاشون رو و این توربوی صبانت امروز با خبر جدید کمی به حاشیه میره
    Last edited by misam5526; 16-01-2018 at 13:49.

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عزیزان استفاده کننده ایا صبانت هنوز هم کیفیت و پینگش خوبه یانه ؟ قبلا شنیده بودم در این زمینه تو باقی شرکتها بهتره . یه خط فقط برای ps4 میخوام . دانلود اینا هم نمیکنم باهاش . شما صبانت رو پیشنهاد میدید یا نه؟ در ضمن کیفیت خط مخابراتیم پایینه یکی دو مگ بیشتر نمیکشه.

7. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عزیزان استفاده کننده ایا صبانت هنوز هم کیفیت و پینگش خوبه یانه ؟ قبلا شنیده بودم در این زمینه تو باقی شرکتها بهتره . یه خط فقط برای ps4 میخوام . دانلود اینا هم نمیکنم باهاش . شما صبانت رو پیشنهاد میدید یا نه؟ در ضمن کیفیت خط مخابراتیم پایینه یکی دو مگ بیشتر نمیکشه.
    این بستگی به منطقه مخابراتی داره ممکنه یه منطقه پینگ عالی باشه یا جا دیگه افتضاح باشه پیشنهادم اینه چون کیفیت خطتت پایینه باید از شرکتی اینترنت بگیری که سرویس گیم را داشته باشه که فعال کنه و پینگ کم بشه

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از شاتل خواستم بگیرم اما گفتن چون کیفیت پایینه گیم رو نمیشه فعال کرد قطعی زیاد میشه. اما شنیده بودم صابنت همینجوی هم احتیاج به سرویس گیم و این چیزا نداره . برای من همین یکی دو مگ هم کفایت میکنه . برای همین میخواستم بدونم صبانت همچنان مثل قدیم سرویس با کیفیت میده یا نه ؟ اینو اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از شاتل خواستم بگیرم اما گفتن چون کیفیت پایینه گیم رو نمیشه فعال کرد قطعی زیاد میشه. اما شنیده بودم صابنت همینجوی هم احتیاج به سرویس گیم و این چیزا نداره . برای من همین یکی دو مگ هم کفایت میکنه . برای همین میخواستم بدونم صبانت همچنان مثل قدیم سرویس با کیفیت میده یا نه ؟ اینو اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم.
    4 سالی هست صبا نتم منطقه5 مخابراتی تهران یه مدت حدود ساعت 13 یا 14 قطعی داشتم ک حتی به ساعت میرسید! یه مدت قطعی های مکرر داشتم ک مثلا هر 20 دقیقه 4 دقیقه نت میرفت
    قطعی داره بخصوص وقتی طرح غیرججمی تازه اومده بود (البته چند هفتس اوضاع خوب شده) نوسان سرعت هم داره که حتی ممکنه برا لحظاتی سرعت دانلود به صفر هم fرسه!
    خطم تا 12مگابیتو جوا میده بیشترشو امتحان نکردم. در کل اگه قطعیو درنظر نگیرم کیفیتش بد نیس ولی با این حجمای نابودی ک داده ترجیح میدم برم از صبا.
    یه ماه دیگه نغییر مکان داریم بعنوان مشترک جدید جشنواره 1000 گیگیشو میگیرم بعد تخلیه می کنم جشنوارش خوبه می ارزه پول یه رانژه اضافه بدم+ چند روز قطعی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ضمن این که گفته دوستان رو در مورد کیفیت خط و تفاوت در مراکز مختلف رو تاکید میکنم

پینگ با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برای من با فاصله تقریبی 350 متر از مرکز مخابراتی 110 هست اگر ای پی دیگری مد نظر دارید بنویسید براتون پینگ بگیرم ولی بازم تاکید میکنم اینها ملاک نیست باید توی منظقه خودتون ببینید چطور هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •