سلام دوستان سرويس نامحدود با اين قيمت و شرايط مشابه يا از اين بهتر كسي سراغ داره
اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ
4096 1,058,940 ريال 3,082,469 ريال 5,850,436 ريال 8,398,252 ريال 10,442,865 ريال
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان سرويس نامحدود با اين قيمت و شرايط مشابه يا از اين بهتر كسي سراغ داره
اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ
4096 1,058,940 ريال 3,082,469 ريال 5,850,436 ريال 8,398,252 ريال 10,442,865 ريال
پیشگامان نامحدود یونیک میده سرعت واقعی هست
قیمتش بالاس
128 : 125 تومن
512 : 250 تومن با سرعت 64 نامحدودم هست حداقل تبادل نداره
یه مگ هم میده قیمتشو درست نمیدونم ولی خیلی بالاس![]()
سلام دوست عزيز .خوب اين كه گفتين گرونتر هست و رقابتي با اين سروي آسياتك نداره و البته سرعتش هم فكر كنم پائين تر باشه.
دوستان سرويس مشابه اي با كيفيت و سرعت اين سرويس در شركتهاي رقيب سراغ ندارن؟
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
2 مگ مخابرات 74 تومن هم قیمت ارزونتر هم سرعت بیشتر روزی 16 تا 19 گیگ هم دان میکنه راحت خودمم داشتم برای دانلود عالی. این کولاک مسخره روزی 1 گیگ بیشتر سرعتش 4 مگ نیست بعدش میشه چقدر ؟ 120 کیلوبایت یعنی 1 مگ !!! روزی ماکس 9 - 10 گیگ. اطلاعات بیشتر رو هم از دوستانی که داشتن می تونی بگیری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه سرویس محدود میخوام ماهی ۲ ۳ گیگ بدون دانلود رایگان شبانه و میخوام سرعتش تو روز خوب باشه بالای ۱۵۰، آسیاتک چیزی داره ؟
مثل اکو ۱۲۸ شاتل میخوام...
ممنون
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
سلام دوست عزيز من شهرستان نيشابور هستم . تهران فكر كنم نامحدود ميده مخابرات ولي تا جايي كه ميدونم تو شهرستان سرويس نامحدود نداره چون من خودم يوزر مخابرات بودم و متاسفانه سرويس نامحدودش رو حذف كرد و مجبور شديم بيايم آسياتك كه روزاي اول خوب بود ولي يه مرتبه خراب شد
فن آوا هم سرویس های نامحدودش مثل مخابرات هست. ببینید تو شهرتون فن آوا یا نمایندش سرویس میده یا نه.قیمت دو مگش هم 89 تومنه.
دوستان تو رو خدا جواب منم بدید . ممنون میشم .
سه روز پیش رفتم و یه مودم TP LINK W8151N خریدم . تنظیماتشو انجام دادم و بدون هیچ مشکلی وارد اینتنت شدم .
ولی من مودم رو برای اتصال از طریق وای فای به گوشی گرفته بودم که هر کاری میکنم گوشی وصل نمیشه به اینترنت . انگار واسه گوشی همه چی فیلتره . موبایلم ویندوزفونه . نه تو استور میتونم برم و نه آپدیتها !!! با کلی ذوق و شوق 70 تومن دادم به مودم ولی اینجوریه !!!![]()
اتصال از طریق وای فای رو پیش یکی از دوستام هم انجام دادم ولی همون گوشی که سه روز اصلا وصل نمیشد ( با همون تنظیمات ) مثل آب خوردن به اینترنت وصل شد ISP اون پیشگامان بود !!!!
کسی تو این تاپیک مشکل منو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ به خود آسیاتک هم ایمیل زدم ولی کو تا جواب بدن !!!
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟
اینجور مشکلات برای مودم های تی پی لینک زیاده یه سرچ بزنید توی همین انجمن یا گوگل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)