تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1712 از 3745 اولاول ... 712121216121662170217081709171017111712171317141715171617221762181222122712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,111 به 17,120 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان سرويس نامحدود با اين قيمت و شرايط مشابه يا از اين بهتر كسي سراغ داره

اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ 4096 1,058,940 ريال 3,082,469 ريال 5,850,436 ريال 8,398,252 ريال 10,442,865 ريال

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام دوستان سرويس نامحدود با اين قيمت و شرايط مشابه يا از اين بهتر كسي سراغ داره

اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ 4096 1,058,940 ريال 3,082,469 ريال 5,850,436 ريال 8,398,252 ريال 10,442,865 ريال
    پیشگامان نامحدود یونیک میده سرعت واقعی هست
    قیمتش بالاس
    128 : 125 تومن

512 : 250 تومن با سرعت 64 نامحدودم هست حداقل تبادل نداره
    یه مگ هم میده قیمتشو درست نمیدونم ولی خیلی بالاس

3. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پیشگامان نامحدود یونیک میده سرعت واقعی هست
    قیمتش بالاس
    128 : 125 تومن

512 : 250 تومن با سرعت 64 نامحدودم هست حداقل تبادل نداره
    یه مگ هم میده قیمتشو درست نمیدونم ولی خیلی بالاس
    سلام دوست عزيز .خوب اين كه گفتين گرونتر هست و رقابتي با اين سروي آسياتك نداره و البته سرعتش هم فكر كنم پائين تر باشه.
    دوستان سرويس مشابه اي با كيفيت و سرعت اين سرويس در شركتهاي رقيب سراغ ندارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.

امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بی‌بی‌سی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکت‌های تهیه‌کننده خدمات اینترنتی است.
    به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
    این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
    این کاهش به دنبال اعتراض‌های کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بی‌بی‌سی به این اعتراض‌ها اشاره کرد.

او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال می‌کنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابل‌های تحت‌البحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."

شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد

او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویه‌ای را اختیار می‌کنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
    به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد می‌شود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازران‎تر است.
    وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت می‌گیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره می‌کنیم که قیمت اینترنتی را که به ما می‌فروشند، پایین بیاورند."
    براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می‌رسد.

یعنی‌ ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم

6. 4 کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام دوست عزيز .خوب اين كه گفتين گرونتر هست و رقابتي با اين سروي آسياتك نداره و البته سرعتش هم فكر كنم پائين تر باشه.
    دوستان سرويس مشابه اي با كيفيت و سرعت اين سرويس در شركتهاي رقيب سراغ ندارن؟
    2 مگ مخابرات 74 تومن هم قیمت ارزونتر هم سرعت بیشتر روزی 16 تا 19 گیگ هم دان میکنه راحت خودمم داشتم برای دانلود عالی. این کولاک مسخره روزی 1 گیگ بیشتر سرعتش 4 مگ نیست بعدش میشه چقدر ؟ 120 کیلوبایت یعنی 1 مگ !!! روزی ماکس 9 - 10 گیگ. اطلاعات بیشتر رو هم از دوستانی که داشتن می تونی بگیری :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام من یه سرویس محدود میخوام ماهی ۲ ۳ گیگ بدون دانلود رایگان شبانه و میخوام سرعتش تو روز خوب باشه بالای ۱۵۰، آسیاتک چیزی داره ؟
    مثل اکو ۱۲۸ شاتل میخوام...
    ممنون

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

2 مگ مخابرات 74 تومن هم قیمت ارزونتر هم سرعت بیشتر روزی 16 تا 19 گیگ هم دان میکنه راحت خودمم داشتم برای دانلود عالی. این کولاک مسخره روزی 1 گیگ بیشتر سرعتش 4 مگ نیست بعدش میشه چقدر ؟ 120 کیلوبایت یعنی 1 مگ !!! روزی ماکس 9 - 10 گیگ. اطلاعات بیشتر رو هم از دوستانی که داشتن می تونی بگیری :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزيز من شهرستان نيشابور هستم . تهران فكر كنم نامحدود ميده مخابرات ولي تا جايي كه ميدونم تو شهرستان سرويس نامحدود نداره چون من خودم يوزر مخابرات بودم و متاسفانه سرويس نامحدودش رو حذف كرد و مجبور شديم بيايم آسياتك كه روزاي اول خوب بود ولي يه مرتبه خراب شد

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام دوست عزيز من شهرستان نيشابور هستم . تهران فكر كنم نامحدود ميده مخابرات ولي تا جايي كه ميدونم تو شهرستان سرويس نامحدود نداره چون من خودم يوزر مخابرات بودم و متاسفانه سرويس نامحدودش رو حذف كرد و مجبور شديم بيايم آسياتك كه روزاي اول خوب بود ولي يه مرتبه خراب شد
    فن آوا هم سرویس های نامحدودش مثل مخابرات هست. ببینید تو شهرتون فن آوا یا نمایندش سرویس میده یا نه.قیمت دو مگش هم 89 تومنه.

11. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تو رو خدا جواب منم بدید . ممنون میشم .
    سه روز پیش رفتم و یه مودم TP LINK W8151N خریدم . تنظیماتشو انجام دادم و بدون هیچ مشکلی وارد اینتنت شدم .
    ولی من مودم رو برای اتصال از طریق وای فای به گوشی گرفته بودم که هر کاری میکنم گوشی وصل نمیشه به اینترنت . انگار واسه گوشی همه چی فیلتره . موبایلم ویندوزفونه . نه تو استور میتونم برم و نه آپدیتها !!! با کلی ذوق و شوق 70 تومن دادم به مودم ولی اینجوریه !!!
    اتصال از طریق وای فای رو پیش یکی از دوستام هم انجام دادم ولی همون گوشی که سه روز اصلا وصل نمیشد ( با همون تنظیمات ) مثل آب خوردن به اینترنت وصل شد ISP اون پیشگامان بود !!!!
    کسی تو این تاپیک مشکل منو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ به خود آسیاتک هم ایمیل زدم ولی کو تا جواب بدن !!!
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان تو رو خدا جواب منم بدید . ممنون میشم .
    سه روز پیش رفتم و یه مودم TP LINK W8151N خریدم . تنظیماتشو انجام دادم و بدون هیچ مشکلی وارد اینتنت شدم .
    ولی من مودم رو برای اتصال از طریق وای فای به گوشی گرفته بودم که هر کاری میکنم گوشی وصل نمیشه به اینترنت . انگار واسه گوشی همه چی فیلتره . موبایلم ویندوزفونه . نه تو استور میتونم برم و نه آپدیتها !!! با کلی ذوق و شوق 70 تومن دادم به مودم ولی اینجوریه !!!
    اتصال از طریق وای فای رو پیش یکی از دوستام هم انجام دادم ولی همون گوشی که سه روز اصلا وصل نمیشد ( با همون تنظیمات ) مثل آب خوردن به اینترنت وصل شد ISP اون پیشگامان بود !!!!
    کسی تو این تاپیک مشکل منو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ به خود آسیاتک هم ایمیل زدم ولی کو تا جواب بدن !!!
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟
    اینجور مشکلات برای مودم های تی پی لینک زیاده یه سرچ بزنید توی همین انجمن یا گوگل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •