آقا یه چیزی میخوام بگم اسپم نیست
مخابرات مازندران هم 2 روز پیش نتش با کمی پهنای باند روبه رو شد که طبق گفته خودشون تو 2 روز مشکل کندی سرعت رو حل کردن
باید مخابرات استان شما پیگیر باشه تا پیگیری نکنن تو این کشور هیچی کارشو درست انجام نمیده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا یه چیزی میخوام بگم اسپم نیست
مخابرات مازندران هم 2 روز پیش نتش با کمی پهنای باند روبه رو شد که طبق گفته خودشون تو 2 روز مشکل کندی سرعت رو حل کردن
باید مخابرات استان شما پیگیر باشه تا پیگیری نکنن تو این کشور هیچی کارشو درست انجام نمیده
وای خدا دارم خواب میبینم؟!بعد مدتها داشتن سرعت 10 تا 20 کیلوبایت برثانیه یهو الان سرعتم شده 40-60 کیلوبایت....امیدوارم مقطعی نباشه!ضحی کیش 256 نامحدود
![]()
Last edited by silver123; 16-07-2013 at 14:15.
اینم از سرور میهن دانلود
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تائید می کنم سرعت خیلی بهتر شده
امروز صبح هم قطع بود
مثل اینکه داره وضع بهتر میشه انشا الله که مقطعی نیست
سرعت من بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده. قبلاً بین 25 تا 50 نوسان می کرد. الآن بین 20 تا 35 نوسان می کنه.
پینگ هم رفته بالا:
البته باید تا فردا صبر کنیم ببینیم تغییر سرعت چطور میشه.
ابن سؤال رو از پشتیبانی پرسیدم چیزی نمی دونست و می گفت که هنوز قطعی داریم و تا چند ساعت دیگه برطرف میشه. یعنی می تونه این افزایش سرعت برخی از دوستان به خاطر عدم استفاده همه کاربران و در نتیجه خالی شدن پهنای باند باشه. باید تا فردا صبر کرد.
فقط دوستان لطفاً تست پینگ رو می ذارن ببینیم وضعیت چطوره.
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 16-07-2013 at 15:11.
512 نامحدود مث سابق شد تا یه ساعت پیش داشتم با سرعت 70-80 اونم با نوسان دانلود میکردم پشتیبانی هم اصلا علت این قطعی و افت سرعت رو نمیگه![]()
افت سرعت شدید دیروز رو قطعی های امروز تکمیل کرد..!!
مثل اینکه قطعی سراسر استان بوده و تو چند روز گذشته هم یه سری استان های دیگه هم مثل مازندران و لرستان مشکل داشتن..!!
ما که دیگه قطع شدن کابل و برخورد لنگر و ازین جور اتفاقات تخیلی برامون عادی شده..!!!
حالا این دفعه ببینید چه بهانه هایی رو میارن..
واسه من تازه ساعت 5 وصل شد!
این تست بعد از وصل شدن مجدد :
تغییرات ظاهرا که مثبته! حالا بازم باید صبر کرد و دید..
اندیشه
![]()
برام جالبه موقعی که اندیشه اینترنتش قطعه(منظورم کاملا قطع و گرنه همیشه مشکل که داره)
یا تلفنشون کلا اشغاله یا اگه هم بوق بخوره کسی جواب نمیده
کلا خودشون رو راحت می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)