تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1712 از 2376 اولاول ... 71212121612166217021708170917101711171217131714171517161722176218122212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,111 به 17,120 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرادى براى آبى ها و فغانى براى قرمزها
    ايران ورزشى- كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامى داوران هفته بيست و چهارم ليگ برتر را اعلام كرد. بنا به اعلام اين كميته مسعود مرادى به كمك رسول فروغى و حسين خانبان ديدار استقلال اهواز- استقلال را قضاوت مى كند.
    ديدار قرمزها را هم در مقابل پيام قرار است عليرضا فغانى داور جوان ليگ برتر قضاوت كند. عليرضا فغانى به كمك عليرضا كهورى و مجيد ويشگاهى ديدار پرسپوليس- پيام را در ورزشگاه آزادى قضاوت مى كنند. هر دو بازى شنبه در تهران و اهواز برگزار خواهند شد.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم حجازي تئوري از خودش ول كرده!

من با دست خالى تيم را نايب قهرمان آسيا كردم

حجازى: استقلال را با اين همه امكانات بايد قهرمان كنند

استقلال بايد قهرمان آسيا شود. ناصر حجازى معتقد است كه استقلال را با دست خالى قهرمان آسيا كرده و اين بار نوبت قلعه نويى است تا با در اختيار داشتن اين همه مهره و امكانات استقلال را قهرمان آسيا كند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با وى را مى خوانيد:
    • بازى ايران مقابل تايلند را چطور مى بينيد؟
    - بازى با تايلند يكى از بازى هاى سخت ما خواهد بود اما مى توانيم از اين بازى به خوبى الگوبردارى كنيم چرا كه كره، تايلند و ژاپن بازى هايشان دقيقاً مشابه هم است و ما مى توانيم براى رويارويى مقابل ديگر رقبايمان از اين ديدار به خوبى استفاده كنيم.
    • از چه جهت بازى مقابل تايلند را سخت ارزيابى مى كنيد؟
    - برخلاف اينكه همه فكر مى كنند تايلند تيم ضعيفى است اين تيم خيلى هم خوب و خطرناك است. تايلند حتى با اردن هم مساوى كرده است. زمانى كه برانكو هدايت ايران را برعهده داشت ما حتى نزديك بود مقابل اين تيم ،۴ ۵ گل دريافت كنيم. اين بازى كمك زيادى به ما خواهد كرد تا مقابل كره مشكل نداشته باشيم.
    • رمز پيروزى در اين ديدار را چه مى دانيد؟
    - بچه هاى ما بايد از كاشته ها و كرنرها به خوبى استفاده كنند. در اين بين بازيكنان قد بلند خيلى مى توانند تأثيرگذار باشند.
    • در حال حاضر شما چه ايرادى مى توانيد به تيم ملى بگيريد؟
    - نمى توان ايراد خاصى به آن گرفت اما مشكل تيم ملى ما خط دفاعى آن است. مدافعان ما در خط دفاعى كند عمل مى كنند كه اين به ضرر تيم ملى است. به هر حال بايد به بازيكنان خط دفاعى هم فرصت داده شود تا با ايجاد هماهنگى اين مشكل حل شود.
    • جاى كدام بازيكن را در تيم ملى خالى مى بينيد؟
    - دايى، بازيكنان خوبى را به تيم ملى دعوت كرده است اما اگر هاشميان به تيم ملى مى آمد خيلى به نفع ايران بود.
    • آينده تيم ملى ايران را چطور مى بينيد، دايى مى تواند تيم را به موفقيت برساند؟
    - مهم ترين اصل اين است كه اگر كره را ببريم خيلى راحت مى توانيم به جام جهانى صعود كنيم. ايران اگر مقابل كره مساوى كند، صعودش به جام جهانى سخت مى شود. ما بايد كره را ببريم تا مشكلى براى راهيابى به جام جهانى نداشته باشيم.
    • جدا از بحث تيم ملى، كمى در ارتباط با استقلال صحبت كنيد.
    - دوست ندارم در ارتباط با استقلال حرف بزنم. ترجيح مى دهم فعلاً در ارتباط با اين تيم سكوت كنم.
    • بازى استقلال - صبا را ديديد؟
    - ديدم اما در ارتباط با آن بازى حرفى ندارم.
    • اين استقلال با آن تيمى كه شما هدايت آن را بر عهده داشتيد، چقدر فرق كرده است؟
    - اين استقلال بهترين مهره ها را دارد. خرج و هزينه زيادى هم داشته بنابراين مشكلى براى قهرمانى ندارد. من مطمئن هستم استقلال امسال موفق است.
    • استقلال مى تواند قهرمان شود يا در آسيا موفق عمل كند؟
    - تيم من با آن همه مشكل نايب قهرمان آسيا شد. من با دست خالى استقلال را در آسيا سربلند و نايب قهرمان كردم. آن وقت اين تيم با اين همه مهره و هزينه نمى تواند قهرمان شود؟ استقلال با اين همه امكانات و بازيكن خوب بايد قهرمان آسيا شود.
    • اگر حجازى الان سرمربى استقلال بود، اين تيم را قهرمان آسيا مى كرد؟
    - چرا كه نه، من آن تيمى كه در آن پول و امكانات نبود را دوم آسيا كردم. اين استقلالى كه ۳ برابر تيم من امكانات دارد اگر قهرمان آسيا نشود بايد تعجب كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه پرسپوليس، نه سپاهان ، نه صبا ، هنوز ۷ روز براى استقلالى شدن وقت دارم

عنايتى: كارى به مسئولان استقلال ندارم ، قلعه نويى گفته مرا مى خواهد

فاصله عنايتى با استقلال زياد نيست. مهاجم النصر در چند قدمى استقلال قرار دارد چرا كه قلعه نويى به وى تضمين داده تا در اين بين براى آبى پوش شدن عنايتى فقط پاى رضايتنامه در كار باشد نه مخالفت شخصى ديگر. اولويت اول رضا استقلال است و اگر اين اتفاق صورت نگرفت، به پيشنهاد پرسپوليس هم فكر مى كند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با وى بخوانيد:
    • بعد از استقلال، صحبت از پرسپوليسى شدن تو است. خودت جريان را توضيح بده.
    - فعلاًَ كه هنوز نتوانسته ام رضايتنامه ام را از النصر بگيرم. هميشه گفتم اولويت اول من استقلال است. طبيعتاً وقتى هنوز رضايتنامه ام را نگرفته ام، تكليفم هم نامشخص است.
    •چرا اينقدر گرفتن رضايتنامه ات دردسرساز شده است؟
    - النصرى ها قصد اذيت كردن من را دارند. مطمئنم آنها دارند با برنامه عمل مى كنند. از قبل هم اين نقشه ها را كشيده بودند. النصرى ها مى خواهند ليست استقلال به آسيا برود و آن وقت رضايتنامه من را صادر كنند.
    • دليل اينكه النصرى ها با تو اينگونه رفتار مى كنند را چه مى دانى؟
    - واقعاً خودم هم نمى دانم. مديريت باشگاه مى گويد تو را نمى خواهيم از دست بدهيم و از آن سو دعواى من با سرپرست تيم سبب شده تا وى با من مشكل داشته باشد. من دوست ندارم براى النصر بازى كنم اما مديريت رضايتنامه ام را صادر نمى كند.
    • بالاخره چگونه مى خواهى با النصرى ها كنار بيايى؟
    - به آنها گفتم اگر ظرف ۲ روز آينده رضايتنامه ام را صادر نكنيد از يك ريال قراردادم هم نمى گذرم. اگر ليست استقلال به آسيا برود و آنها رضايتنامه ام را صادر نكرده باشند، آن وقت است كه مى دانم با آنها چگونه رفتار كنم.
    • چه كارى انجام مى دهى؟
    - هيچى، آن وقت ديگر پيراهن النصر براى من هيچ ارزشى ندارد. تمام حق و حقوقم را مى گيرم و ۴ ماه آينده را به تنهايى تمرين مى كنم تا قراردادم با اين باشگاه به پايان برسد.
    • خيلى ها مى گويند مصاحبه عنايتى درخصوص مدير استقلال سبب شده تا راهى ديگر براى آبى پوش شدن وى باقى نمانده اينكه گفته بودى من واعظى را نمى شناسم.
    - هيچ اطلاعى در اين خصوص ندارم. من فعلاً درگير دريافت رضايتنامه ام هستم و فعلاً در اين ارتباط صحبت نمى كنم.
    • ليست استقلال به آسيا رفت اما نام تو در اين بين ديده نشد. با اين حال فكر مى كنى فرصتى براى آبى پوش شدنت باقى مانده باشد؟
    -نه، هنوز ۷ روز فرصت است. ليست استقلال در اختيار فدراسيون است و من طى اين مدت مى توانم آبى پوش شوم.
    • با قلعه نويى صحبت كردى؟ امير گفته كه تو را مى خواهد؟
    - طى اين چند روز مدام با قلعه نويى و نظرى در ارتباط بودم.كارى به مسئولان استقلال نداريم قلعه نويى گفته مرا مى خواهد باشگاه هم گفته كه فقط منتظر صدور رضايتنامه من هستند تا استقلالى شوم و من فقط دعا مى كنم تا هر چه زودتر پيراهن آبى را بر تن كنم.
    • اگر پيوستنت به استقلال منتفى شد، چه مى كنى؟
    - به پيشنهادات ديگر فكر مى كنم.
    • چه تيم هايى پيشنهاد بازى به تو داده اند؟
    - پرسپوليس، صبا و سپاهان ۳ تيمى هستند كه جدا از استقلال با من به مذاكره پرداخته اند اما باز هم اولويت اول من استقلال است. خدا را شكر شرايط استقلال الان خيلى خوب است تا همين دليل بالا رفتن انگيزه و تمايل من براى آبى پوش شدن باشد.
    • اگر استقلال نشد، چقدر به پرسپوليس فكر مى كنى؟
    - معلوم نيست. بايد ديد كه در آينده چه اتفاقاتى مى افتد اما باز هم مى گويم من اول به استقلال فكر مى كنم و بعد به تيم هاى ديگر.
    • ۲ مهاجم استقلال به تيم ملى دعوت شدند. مى توانى با بازگشت به اين تيم فيكس استقلال باشى؟
    - من دوست دارم در استقلال موفق عمل كنم. اميدوارم كه با حضورم در اين تيم بتوانم در كنار ديگر همتيمى هايم پيراهن تيم ملى را بر تن كنم.
    • خيلى ها معتقدند كه لژيونرهايى كه به ايران برمى گردند فوتبالشان به پايان رسيده و ديگر نمى توانند آن بازيكن سابق باشند. عنايتى مى تواند با بازگشت به ايران در استقلال موفق عمل كند؟
    - انشاءالله كه با برگشتم به ايران شرايط را مى سنجم. در خصوص آينده كسى نمى تواند حرف بزند اما تمام هدف من اين است كه يك بازيكن گلزن و تأثيرگذار براى استقلال باشم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصغر حاجيلو: هيچ تيمى نمى تواند جلوى استقلال را بگيرد جز خودش

اصغر حاجيلو سرپرست اسبق استقلال اين روزها به دور از فوتبال مشغول استراحت است. ديروز از او در مورد شرايط استقلال پرسيديم. گفت وگوى ما را با وى بخوانيد:
    •بازى استقلال مقابل صبا را ديديد؟
    - بله، استقلال خوب بازى كرد و شايسته كسب ۳ امتياز بود، البته فكر مى كنم جاى برهانى در زمين خالى بود چون استقلالى ها در خط حمله كم تعداد بودند.
    •نظرتان در مورد حركت قلعه نويى در قبال فيروز كريمى چيست؟
    - من مطمئن بودم امير نمى گذارد فيروز آن بالا بنشيند. به نظر من كار قشنگى بود و اميدوارم تداوم داشته باشد.
    • دوست نداشتيد در آن صحنه آنجا بوديد؟
    - شما مطمئن باشيد من هميشه آنجا هستم.
    • شرايط همكاريتان با داماش به كجا انجاميد؟
    - فعلاً كارى به آنها ندارم. مشاور آقاى عابدينى هستم اما در مورد مسائل فنى تيم سمتى ندارم.
    • چه تيم هايى را شانس قهرمانى مى دانيد؟
    - اعتقاد دارم هيچ تيمى نمى تواند جلوى استقلال را بگيرد جز خودش. از الان قهرمانى استقلال را به آقاى قلعه نويى و همكارانش تبريك مى گويم.
    • نظرتان در مورد ديدار تيم ملى با تايلند چيست؟
    - فقط دوست دارم ايران به جام جهانى برود چون اگر اين اتفاق نيفتد فوتبال ما لطمه مى خورد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال

۲ برزيلى تست دادند

تمرين استقلال ديروز در ۲ نوبت برگزار شد. آبى پوشان ديروز صبح ساعت ۱۰ و عصر ساعت ۱۵ و۴۰ دقيقه تمرين كردند. تمرين صبح در مجموعه ورزشى انقلاب و تمرين عصر در ورزشگاه دستگردى برگزار شد.
    تمرين صبح
    غايبان
    تمرين صبح ديروز آبى پوشان غايبان زيادى داشت. اميدرضا روانخواه، رينالدو، ابراهيم تقى پور، على عليزاده، ميلاد نورى، مهرداد پولادى و حسين كاظمى در تمرين صبح ديروز غايب بودند.
    مرفاوى صحبت كرد
    برخلاف هميشه كه امير قلعه نويى با بازيكنان صحبت مى كرد، ديروز صبح صمد مرفاوى با نفرات به صحبت پرداخت و دستورات تاكتيكى را به آنها القا كرد.
    قلعه نويى با لباس شخصى
    امير قلعه نويى با لباس شخصى در مجموعه ورزشى انقلاب حاضر شد و تمرين آبى پوشان را زير نظر گرفت. سرمربى استقلال معمولاً با لباس ورزشى در تمرينات حاضر مى شود و حضور وى با لباس شخصى جالب بود.
    تمرين در كنار گلف بازان
    در كنار بازيكنان استقلال، گلف بازان ژاپنى و كره اى نيز حضور داشتند و تمرينات خود را در زمين گلف آكادمى انجام دادند.
    صحبت هاى قلعه نويى با مردم
    امير قلعه نويى در جاده سلامتى با تعدادى از هواداران استقلال همصحبت شد و با آرامش به سؤالات آنها در مورد شرايط فعلى استقلال پاسخ داد.
    خذيراوى آمد و رفت
    احمد خذيراوى، مهاجم آبى پوشان با ۵ دقيقه تأخير در آكادمى حاضر شد و با اجازه قلعه نويى محل تمرين را ترك كرد.
    جان واريو اختصاصى تمرين كرد
    فابيو جان واريو، هافبك آبى پوشان ديروز صبح به صورت اختصاصى زير نظر ماساژور تيم كارهاى كششى انجام داد. جدا از اين مسأله پژمان منتظرى نيز كه به تازگى از بند مصدوميت رهايى يافته به صورت اختصاصى به دويدن پرداخت.
    تمرين بدنسازى
    آبى پوشان در ابتداى تمرين به دويدن دور زمين پرداختند، پس از آن به سالن وزنه رفتند و به كار كردن با دستگاه هاى مختلف پرداختند.
    تمرين عصر
    حضور ۲ بازيكن برزيلى
    در تمرين عصر ديروز ۲ بازيكن برزيلى حضور داشتند. رودلفو ويدر و موريانو نام هاى اين ۲ بازيكن است. ويدر، مدافع وسط و موريانو۲۰، ساله مى باشد. اين ۲ بازيكن براى دادن تست در تمرينات حضور يافته اند و در صورت مساعد بودن نظر قلعه نويى يكى از آنها با اين تيم قرارداد خواهد بست.
    جلسه كادر فنى قبل از تمرين
    اعضاى كادر فنى استقلال قبل از شروع تمرين جلسه اى چند دقيقه اى برگزار كردند و نكات تاكتيكى مورد نظر را مرور نمودند.
    حضور پرتعداد تماشاگران
    از تمرين عصر ديروز آبى پوشان حدود ۱۰۰ هوادار ديدن كردند.حضور اين تعداد تماشاچى در طول چند روز اخير بى سابقه بوده است.
    منتظرى بانداژ شد
    پژمان منتظرى قبل از شروع تمرين زانوى چپ خود را بانداژ كرد و بعد از آن در تمرينات گروهى حضور يافت و همپاى سايرين تمرين كرد.
    4 نفر غايب بودند
    تمرين عصر آبى پوشان كمتر از تمرين صبح غايب داشت. به غير از ملى پوشان ۴ بازيكن به نام هاى ابراهيم تقى پور، رينالدو، على عليزاده و حسين كاظمى غايبان تمرين عصر بودند. در اين ميان اعضاى كادر فنى از غيبت كاظمى دلخور بودند. هافبك استقلال تلفن همراهش را هم خاموش كرده و اين امر موجب ناراحتى مربيان استقلال از كاظمى شده بود.
    منيعى تأخير داشت
    ميثم منيعى، هافبك آبى پوشان با ۱۰ دقيقه تأخير در محل تمرين حاضر شد و همين موضوع موجب دلخورى قلعه نويى گشت. البته عذرخواهى منيعى از قلعه نويى و توضيح دادن در مورد علت تأخيرش موجب خشنودى سرمربى شد و منيعى نيز همراه آبى پوشان به تمرين كردن پرداخت.
    شرح تمرين
    در ابتدا نفرات به دويدن دور زمين پرداختند، پس از آن با انجام كارهاى كششى بدن هاى خود را گرم كردند. سپس به بيرون از زمين رفته و كار با توپ را انجام دادند. در ادامه در قالب ۵ تيم ۴ نفرى آقاوسط بازى كردند. فوتبال تمرينى در نصف زمين نيز پايان بخش تمرين استقلالى ها بود. اين فوتبال با نتيجه ۸ بر ۳ به سود تيم آبى پيگيرى شد. ميلاد نورى (۳ گل)، مهرداد پولادى (۳گل)، بيژن كوشكى و احمد خذيراوى براى تيم آبى و مهدى اميرآبادى، هادى شكورى و ميثم منيعى براى تيم نارنجى گلزنى كردند.
    عباسفرد، دروازه بان شد
    عليرضا عباسفرد، مهاجم استقلالى ها در تمرين عصر ديروز درون دروازه ايستاد. با توجه به حضور وحيد طالب لو در تمرينات تيم ملى، عباسفرد دروازه بان شد و بازى خوبى را در اين پست به نمايش گذاشت.
    خوش و بش جان واريو با برزيلى ها
    فابيو جان واريو، هافبك برزيلى استقلال در تمرين ديروز به سمت ۲ بازيكن برزيلى رفت و با آنها برخورد
    گرمى داشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرهاد مجيدى: اميدوارم مقابل استقلال اهواز هم خوش بدرخشم

فرهاد مجيدى مهاجم استقلال در ديدار مقابل صباى قم يكى از بهترين بازيكنان ميدان بود و توانست يك گل حساس به ثمر برساند. گفت و گوى ما را با وى در ذيل بخوانيد:
    • از برد مقابل صبا شروع كنيم.
    - برد خوبى بود، چون باعث شد از لحاظ روحى و روانى به شرايط خوبى برسيم.
    • صباى قم چطور بود؟
    - صبا از جمله تيم هاى پر مهره ليگ است و از مربى خوبى هم سود مى برد.
    • انتظار نمى رفت قبل از بازى به سمت كريمى برويد؟
    - چرا نبايد مى رفتم!
    • پارسال خيلى مشكل با ايشان داشتيد؟
    - مشكل نداشتم، ايشان صلاح مى دانست در بعضى از بازى ها به ميدان نروم. آقا فيروز يكى از فنى ترين مربيان ليگ است.
    • در مورد گلى كه به ثمر رسانديد صحبت كنيد؟
    - حاصل زحمات بچه ها بود. من فقط تكميل كردم. جا دارد از ساير بازيكنان هم تشكر كنم.
    • يكى از بهترين هاى ميدان بوديد دليل خاصى داشت؟
    - من سعى مى كنم هميشه در ميدان خوب ظاهر شوم و بتوانم براى تيمم مثمرثمر باشم. از اعتماد آقاى قلعه نويى هم تشكر مى كنم.
    • در بازى با استقلال اهواز مى توانيد نتيجه دور رفت را تكرار كنيد؟
    - ما در وهله اول بايد ۳ امتياز را كسب كنيم تا صدرنشينى را از دست ندهيم.
    • در اين ديدار به ميدان مى رويد؟
    - بستگى به نظر كادر فنى دارد. اميدوارم بتوانم مقابل اين تيم خوب ظاهر شوم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرح پيراهن استقلال در آسيا مشخص شد

طرح پيراهن استقلال براى حضور در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا ديروز مشخص شد. پس از اينكه لباس هاى استقلال براى ليگ قهرمانان آسيا طراحى شد اين طرح در اختيار اميررضا واعظى آشتيانى قرار گرفت و پس از تأييد وى اين طرح در اختيار توليدى قرار گرفت تا لباس ها دوخته شود. طبق شنيده هاى ما استقلالى ها با پيراهن هاى تمام آبى پررنگ در ميادين آسيايى حضور خواهند يافت.همچنين ۲ ستاره طلايى رنگ روى اين پيراهن ها خواهد بود. جدا از اين مسأله نام بازيكنان نيز با حروف انگليسى پشت پيراهن ها نقش خواهد بست. گفتنى است پيراهن دوم آبى پوشان پايتخت در آسيا به رنگ تمام سفيد است.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اصلا ربطی به فردوسی پور نداره اگه شبکه3 نخواد پخش بشه نمیشه.بعد هم این جریان بیخودی بزرگ شده بود ...
    من خودم 90 رو خیلی دوست دارم و واقعا باعث پیشرفت فوتبالمون شد و میشه .ولی این عادل یه موقع ها واقعا بچه بازی در میاره و حرفهایی که زیاد جالب نیست میزنه...ولی درکل کارش درسته....
    مگه دست شبکه 3 که بخواد پخش نشه ؟ مگه به همین راحتی میتونن برنامه ای با این همه بیننده رو یه دفعه تعطیل کنن و بگن تموم شد ؟ تا حالا هیچ کدوم از برنامه های تلویزیون ایران این همه بیننده نداشته و شبکه 3 به دو دلیل حاضر نمیشه این برنامه رو تعطیل کنه. اول بخاطر بازخوردش تو جامعه که اصلا خوب نیست و دوم اینکه هیچ وقت حاضر نمیشه چنین برنامه پرمخاطبی رو از دست بده. اما خوب این وسط شاید بخاطر فشارهای مسئولین سازمان تربیت بدنی مجبور می شدن رویه برنامه 90 رو عوض کنن و به قولی اون لبه تیز انتقادش رو کند کنن. پس تا اینجای مطلب رو داشتی ؟ تعطیلی برنامه نود از طرف شبکه سه کلا یه امر محال بود اما خوب این یه تصمیم دو طرفه س. منظورم اینه که عادل هم باید در این مورد نظر میداد و شرکت نکردن عادل تو برنامه 90 مساوی بود با همون تعطیلی برنامه چون هر کس دیگه ای بیاد برنامه تعطیل بشه بهتره. حالا حرف من این بود که اگر عادل در مقابل تغییر رویه برنامه کوتاه میومد که دیگه عادل سابق نبود و محبوبیت خودشو هم از دست میداد ولی دیشب دیدیم که اینطور نیست و با هوشیاری تمام اون مسابقه اس ام اس رو گذاشت و با بیشتر از دومیلیون شرکت کننده و 97 درصد رای موافق تو دهنی محکمی به بعضی ها زد.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منصوریان: بازتاب این اتفاق تلخ پرسپولیس از سرم خارج نمی شود
    اینو اشتب اومدی !

درستش اینه :
    منصوریان : بازتاب این اتفاق تلخ فقط به خاطر من بود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •