(نه عزیز فقط 8 الی 16 رو Support میکنه متاصفانه)
آقا شرمنده اصلا حواسم نبود , من برای ریختن بازی گفتم حواسم به Save نبود. برای Save و داشبورد مشکلی با فضا نداره.
تمومش ميکنين يا نه !!؟؟ همينجوريش بار اطلاعاتي تاپيک 360 به نصف کشيده شده !! حالا شما 2 تا هم گير آوردين همديگرو !!؟
خب !
يکي از اصلي ترين موضوعات مطرح شده نسبت Price/Performance هست که مقايسه ي اين موضوع بين PC/Consol واقعا آدم رو متعجب ميکنه !!
شما الان براي خريد يک سيستم بر پايه ي Core i7 به غير کارت گرافيک نزديک به 650 الي 700 تومن نيازمندي 200 الي 250 تومن هم
کارت گرافيک ميخري ميشه چي ؟! ميشه 950 الي 1 ميليون تومن !! خب ! ما الان اين سيستم رو جوري در نظر ميگيريم که از نظر گرافيکي با Consol ها 5 الي 10% افزايش کارايي و گرافيک داره !! اونوقت قيمت چي !؟
در صورتي که ما اينجا 75% اختلاف قيمت داريم !! واقعا اگه يک آدم عاقل بشينه با خودش فکر کنه کدام گزينه رو انتخاب ميکنه !!!؟؟
تازه ! ما به يک سري از بازي هايي که براي PC نمياد رو هم در نظر نگرفيتم و همچنين مشکلاتي که تازگي ها بوجود اومده که يه نمونش DRM !!
مورد ديگه هم اينکه شما هيچ وقت نميتوني کيفيت بازي تو LIVE رو با XFire PC مقايسه کني .
شما در PC با انواع و اقسام سانسور ها و حذف يکسري موارد مواجه ميشي که در Consol ها اين قضيه اصلا وجود نداره !! چون امکان
دسترسي به ويرايش اطلاعات بازي وجود نداره !
من نمیدونم ما ایرانی ها چرا همش به فکر گرافیک بیشتر و هیجان بیشتر هستیم !! این همه نکته تو یک بازی در نظر گرفته میشه
اونوقت ما همش به فکر اینیم که کدوم گرافیکش قوی تره !
در ضمن دوستانی که نمیدونستن الان میگم تا بدونن !! کار کردن با Mouse کامپیوتر بیش ا ز 2 ساعت در مدت طولانی باعث آرتوروز دست و همچنین بیماری های مفصل انگشتان میشود
یه جوری هم دوستان تعریف میکنن که انگار کسی اینجا تا حالا با PC بازی نکرده !!
خوده من 8 سال PC باز بودم و سره همین قضیه نزدیک به 1 میلیون تومن فقط کارت گرافیک و Ram عوض کردم .
بازم بگید PC !!