تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1712 از 3195 اولاول ... 712121216121662170217081709171017111712171317141715171617221762181222122712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,111 به 17,120 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ایکس باکس فلش 4 گیگ رو ساپورت میکنه ؟

مال من وصل میشه ولی باز نمی کنه داخلش فایل سیو بریزم ؟
    (نه عزیز فقط 8 الی 16 رو Support میکنه متاصفانه)

آقا شرمنده اصلا حواسم نبود , من برای ریختن بازی گفتم حواسم به Save نبود. برای Save و داشبورد مشکلی با فضا نداره.
    ترش نکردم شيرينش کردم
    شما چه کاره هستي به من ميگي اسپم نزن؟
    من هموني هستم كه aqua روزي 20 بار به من اخطار مي ده
    تمومش ميکنين يا نه !!؟؟ همينجوريش بار اطلاعاتي تاپيک 360 به نصف کشيده شده !! حالا شما 2 تا هم گير آوردين همديگرو !!؟
    داداش اولي رو که هم چون خودم چندين گيم مختلف رو روي هر 2 کنسول تجربه کردم.هم اينکه توي ريويو هاي بازيها هست اين مسائل. مثلا گيم اسپات. اگه مثل خودمي و حوصله ريويو خوندن نداري مي تونين راه حل ساده و سريع که rating هاش هست رو چک کني. معمولا بازي ها نسخه هاي 360 و ps3 شون يه نمره دارن ولي نسخه pc يه کمي نمرش بيشتره.
    البته هميشه استثناهايي هم هست

دوم هم که نصفشو بالا گفتم. بقيش هم اينکه هنوزم هيج دستگاهي نميتونه قدرت کارت هاي pc که با انواع سخت افزار مچ ميشن رو روي کنسول بياره. روز به روز گرافيک ها و CPU هاي جديدتر و قدرتمند تر براي pc مياد ولي بازي ساز ها هنوز مجبورن بازي هاشونو براي کنسول ها با همون سيستم هميشگي، با کم کردن جزييات گرافيک و ... وفق بدن. بعدشم به اسم 1080p به خورد ما ميدن. در حالي که کلي از جزيياتش کم شده

جمله مدير تيم سازنده Crysis 1 رو وقتي که هنوز بازي بيرون نيونده بود رو يادت ميارم که ازش پرسيدن چرا Crysis رو براي کنسول ها نمي سازين؟ گفت چون هيچ کنسولي نمي تونه اون چيزي که ما تصميم داريم بسازيم رو اون طوري که ما مي خوايم اجرا کنه
    حالا اينکه چرا نسخه دوم قراره براي کنسول هم بياد يه بحث ديگست

کنترل عالي ماوس+کيبورد هم که ديگه احتياج به گفتن نداره

ثانيا پورت شدن که نشد دليل. بازي ساز ها مي تونن از هر پلتفرمي به پلتفرم ديگه بازي شون رو پورت کنن. اونم براي اينکه ساختنش دوباره کاري نشه. نه اينکه نمي تونن از همون اول براي pc بسازن. که اونم معمولا خوب از اب در نمياد. باگ هاي فراوان، کنترل محدود و .... اخرين موردشم GTA IV بود که گند زد توي پورت کردن
    اگه اين طوريه اصلا فکر کردين خود بازي هاي کنسول رو با چي مي سازن؟ مثلا red dead رو با چي ساختن؟ فکر مي کنين گرافيکي که روي سيستم بازي ساز هاي استدويو راک استار نصب بوده چيه؟

به نظرم pc هم توي سخت افزار بازي و هم توي خود بازي هارقيب نداره. ولي خب ديگه تحويلش نمي گيرن، به خاطر دانلود هاي اينترنتي و ضرر هاي مالي شرکت ها و ...
    خب !

يکي از اصلي ترين موضوعات مطرح شده نسبت Price/Performance هست که مقايسه ي اين موضوع بين PC/Consol واقعا آدم رو متعجب ميکنه !!

شما الان براي خريد يک سيستم بر پايه ي Core i7 به غير کارت گرافيک نزديک به 650 الي 700 تومن نيازمندي 200 الي 250 تومن هم

کارت گرافيک ميخري ميشه چي ؟! ميشه 950 الي 1 ميليون تومن !! خب ! ما الان اين سيستم رو جوري در نظر ميگيريم که از نظر گرافيکي با Consol ها 5 الي 10% افزايش کارايي و گرافيک داره !! اونوقت قيمت چي !؟

در صورتي که ما اينجا 75% اختلاف قيمت داريم !! واقعا اگه يک آدم عاقل بشينه با خودش فکر کنه کدام گزينه رو انتخاب ميکنه !!!؟؟

تازه ! ما به يک سري از بازي هايي که براي PC نمياد رو هم در نظر نگرفيتم و همچنين مشکلاتي که تازگي ها بوجود اومده که يه نمونش DRM !!

مورد ديگه هم اينکه شما هيچ وقت نميتوني کيفيت بازي تو LIVE رو با XFire PC مقايسه کني .

شما در PC با انواع و اقسام سانسور ها و حذف يکسري موارد مواجه ميشي که در Consol ها اين قضيه اصلا وجود نداره !! چون امکان

دسترسي به ويرايش اطلاعات بازي وجود نداره !

من نمیدونم ما ایرانی ها چرا همش به فکر گرافیک بیشتر و هیجان بیشتر هستیم !! این همه نکته تو یک بازی در نظر گرفته میشه
    اونوقت ما همش به فکر اینیم که کدوم گرافیکش قوی تره !

در ضمن دوستانی که نمیدونستن الان میگم تا بدونن !! کار کردن با Mouse کامپیوتر بیش ا ز 2 ساعت در مدت طولانی باعث آرتوروز دست و همچنین بیماری های مفصل انگشتان میشود

یه جوری هم دوستان تعریف میکنن که انگار کسی اینجا تا حالا با PC بازی نکرده !!
    خوده من 8 سال PC باز بودم و سره همین قضیه نزدیک به 1 میلیون تومن فقط کارت گرافیک و Ram عوض کردم .
    بازم بگید PC !!
    Last edited by SamGun; 10-08-2010 at 14:05.

2. 10 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

یه سوال اگه داشبورد رو به غلط رو دستگاه نصب کنیم یا اون داشبورد مشکل داشته باشه کنسول dead نمیشه می شه دو باره داشبورد ریخت( منظورم از داشبورد مشکل دار اینه که مثلا فایل داشبوردی که دانلود کردی ناقص باشه)
    ------------------------------------------------------------------------------------
    راستی اقا سعید من همون جا به ایشون گفتم که تموم کنه ولی ایشون ادامه دادن
    باز همینجا ازش می خوام که تموم کنه

4. این کاربر از valapeji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای تک تک این موارد که گفتی جواب های چند حطی با لینک و مدرک دارم که دقیقا عکسش رو اثبات میکنه
    و از بعضی دلایلت تقریبا خندم هم گرفت مثل این :
    تو همین 3 تیکه نقل قول موضوع کاملا بر عکسه

ولی خوب راستش رو بگم علاوه بر این که اینجا جاش نیست و بحث ادامه دار میشه و تاپیک به گند کشیده , خودم واقعا حوصله تایپ کردن و استدلال های تکراری برای چیزی که 6 ساله اثبات شده رو ندارم و دلیلی هم نمیبینم که بخوام دوباره اثبات کنم چون شما باز هم رو حرف خودت میمونی

پس به قول معروف
    کاش جواب هاتو می گفتی، لااقل با پ.خ . چون واقعا خوشحال میشدم که یکی اشتباهامو برام تصحیح کنه. حداقل ادم اینجا ضایه بشه بهتر از اینکه جلوی عده زیادی ضایه بشه. حوصله استدلال ندارم که نشد حرف. مثل سردبیر روزنامه کیهان که هی می گفت دلیل و مدرک دارم و هیچوقت هم ارائه نمی داد. پس اگه جواب داری و نمی خوای تاپیک به گند کشیده بشه حتما برام پ.خ کن.
    تعصب زیاد روی هر چیزی خوب نیست داداش
    دوما من که بین حرف هام تناقض زیادی پیدا نکردم. جز اون 1080p و کم کردن جزییات. که باید بگم که کاملا همچین چیزی ممکنه. من که خودم توی ریپ کردن فیلم ها خری هستم برای خودم (اگه تعریف از خود نباشه) و تقریبا کار روزانم هست، به عینه همچین چیزی رو دیدم و کاملا ممکنه. فرق سایز هردو فیلم که 1080p ریپ شدن، چند گیگابایت هست. ولی یکی واقعی و اونیکی خالی بندی. با هزارتا ترفند هم نمیشه فهمید کدوم واقعیه کدوم نیست. فقط باید به چشم هات اطمینان کنی
    پس زیاد تعجب نکن.
    حالا اگه چشمه ای شما عادت کرده، اون یه قضیه دیگست. ولی من که تازه 360 گرفتم برام مشخصه کاملا
    اگرم میگی چه ربطی داره این دو موضوع که هیچی دیگه، اصلا من معذرت می خوام پس:

پس به قول معروف:
    بی خیال دادا ! همونی که تو میگی
    نه داداش. اصلا همونی که تو میگی.

فقط اگه حرف های همو قبول نداریم با لحن بدمون روی تاپیک تاثیر منفی نذاریم

خب !

يکي از اصلي ترين موضوعات مطرح شده نسبت Price/Performance هست که مقايسه ي اين موضوع بين PC/Consol واقعا آدم رو متعجب ميکنه !!

شما الان براي خريد يک سيستم بر پايه ي Core i7 به غير کارت گرافيک نزديک به 650 الي 700 تومن نيازمندي 200 الي 250 تومن هم

کارت گرافيک ميخري ميشه چي ؟! ميشه 950 الي 1 ميليون تومن !! خب ! ما الان اين سيستم رو جوري در نظر ميگيريم که از نظر گرافيکي با Consol ها 5 الي 10% افزايش کارايي و گرافيک داره !! اونوقت قيمت چي !؟

در صورتي که ما اينجا 75% اختلاف قيمت داريم !! واقعا اگه يک آدم عاقل بشينه با خودش فکر کنه کدام گزينه رو انتخاب ميکنه !!!؟؟

تازه ! ما به يک سري از بازي هايي که براي PC نمياد رو هم در نظر نگرفيتم و همچنين مشکلاتي که تازگي ها بوجود اومده که يه نمونش DRM !!

مورد ديگه هم اينکه شما هيچ وقت نميتوني کيفيت بازي تو LIVE رو با XFire PC مقايسه کني .

شما در PC با انواع و اقسام سانسور ها و حذف يکسري موارد مواجه ميشي که در Consol ها اين قضيه اصلا وجود نداره !! چون امکان

دسترسي به ويرايش اطلاعات بازي وجود نداره !
    تمام حرف هاتونونو قبول دارم جز اون درصد 5 الی 10 درصد اختلاف Performanc
    درصد بیشتر از این حرف هاست. البته متفاوته در بازی ها.
    Price/Performance هم قبول دارم برای همینه که خودمم پاشدم رفتم 360 گرفتم. ولی به حرف های خودمون گوش کنیم. Price/Performance یعنی در قبال پولی که میدی Performanc می گیری. پس یعنی می تونی با پول بیشتر Performance بیشتری هم بگیری. یعنی همون حرف اولیه من.

اون سری از بازی ها هم که برای PC نمیاد هم که گفتم خودم، خیلی وقته کسی PC رو تحویل نمی گیره
    که بازم بگم: برای همینه که خودمم رفتم 360 گرفتم
    Last edited by whitewolf; 10-08-2010 at 12:18.

6. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یه سوال اگه داشبورد رو به غلط رو دستگاه نصب کنیم یا اون داشبورد مشکل داشته باشه کنسول dead نمیشه می شه دو باره داشبورد ریخت( منظورم از داشبورد مشکل دار اینه که مثلا فایل داشبوردی که دانلود کردی ناقص باشه)
    ------------------------------------------------------------------------------------
    راستی اقا سعید من همون جا به ایشون گفتم که تموم کنه ولی ایشون ادامه دادن
    باز همینجا ازش می خوام که تموم کنه
    چرا ناقص خب خیلی راحت میشه از جایی Download کرد که 100% مطمئن باشی. مثل سرور های EasyXbin - خود سایت MS.
    =============
    ممنون از درایتت .
    تمام حرف هاتونونو قبول دارم جز اون درصد 5 الی 10 درصد اختلاف Performanc
    درصد مطمئنا خیلی بیشتر از این حرف هاست. البته متفاوته در بازی ها.
    Price/Performance هم قبول دارم برای همینه که خودمم پاشدم رفتم 360 گرفتم. ولی به حرف های خودمون گوش کنیم. Price/Performance یعنی درقبال پولی که میدی Performanc می گیری. پس یعنی می تونی با پول بیشتر Performanc بیشتری هم بگیری.

اون سری از بازی ها هم که برای PC نمیاد هم که گفتم خودم، خیلی وقته کسی PC رو تحویل نمی گیره
    که بازم بگم: برای همینه که خودمم رفتم 360 گرفتم

Live هم قبول دارم. ولی نه اینکه XFire و Windows Live و ... نمی تونن بهتر باشن. نساختن که بهتر باشن
    من درصد رو برای بازی های Port شده گفتم نه بازی هایی که مثل Crysis 1 برای PC انحصاری بودن.

خب در قبال پولی که میدیم چقدر Performance میگیریم !؟ این مهمه عزیزم.

ببین اصلا نمیشه گفت که میساختن و میشد و ... چون ما باید با واقعیت زندگی کنیم نه با چیزی که وجود نداره حتی اگه امکان بوجود آمدنش هم باشه باز باید با چیز هایی که موجود هست تمام مقایسه ها در نظر گرفته بشه !!

کلا به نظر من بیهوده ترین و خسته کننده ترین بحث دنیا همین PC و Consol هست که خیلی هم اعطش آوره و هر چقدر بحث بشه
    تمومی نداره .

8. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام
    میخاستم یه ایکس 360 بگیرم حالا چندتا سوال داشتم
    ایا بازیهای سری قدیم xbox رو میخونه (نه 360)میخاستم بازی mortal kombat shaolin monk رو اجرا کنم
    2. قیمت مدل الیت چقدره و همینطور ارکاد
    ایا مدل ارکاد بخرم می تونم بوسیله فلش یو اس بی کار هارد رو انجام بدم یعنی بازی رو روی فلش نصب کنم
    . یه فروشگاه عالی که خداشناس باشه اگه سراغ دارید برای خرید معرفی کنید (اگه پیام خصوصی برام بزنید بهتره)(خرید اینترنتی)
    .جریان این ریجن چیه کدومش بهتره ؟

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

ایکس باکس فلش 4 گیگ رو ساپورت میکنه ؟

مال من وصل میشه ولی باز نمی کنه داخلش فایل سیو بریزم ؟
    آره ساپورت میکنه من الان 2 گیگ انداختم هم داشبورد روش نصبه و هم سیو ها .
    نکته ای که هست اینه که فلش باید بوسیله کنسول یه بار فرمت بشه که با این کار بخشی از فضای فلش به کنسول اختصاص پیدا میکنه و بعد از این فرمت تا زمانی که دوباره اونو توی کامپیوتر فرمت نکنید نمیتونید در جایی غیر از خود کنسول از این بخش فلش استفاده کنید. در مورد 4 گیگ فکر کنم کل حجم فلش به کنسول اختصاص پیدا میکنه

11. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آره ساپورت میکنه من الان 2 گیگ انداختم هم داشبورد روش نصبه و هم سیو ها .
    نکته ای که هست اینه که فلش باید بوسیله کنسول یه بار فرمت بشه که با این کار بخشی از فضای فلش به کنسول اختصاص پیدا میکنه و بعد از این فرمت تا زمانی که دوباره اونو توی کامپیوتر فرمت نکنید نمیتونید در جایی غیر از خود کنسول از این بخش فلش استفاده کنید. در مورد 4 گیگ فکر کنم کل حجم فلش به کنسول اختصاص پیدا میکنه
    اوه اوه خدا خیرت بده من اصلا حواسم نبود .

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من می خوام یه x box بخرم.آخرین کنسولی که خریدم سگا بود پس از بازار پرتم و هیچی حالیم نیست.
    لذا چند تا سوال داشتم
    1-اولا هنوز مدل primium پیدا میشه؟اگه میشه قیمتش چقدره؟
    2-مدل arcade خروجی html داره؟
    3-قیمت مدل arcade چقدره؟
    4-هارد الیت دقیقا به چه درد می خوره؟(غیر از ریختن موسیقی و این حرفا)
    5-مشکل سه چراغه شدن حل شده؟اگه نشده چطور باید تشخیص بدم؟
    6-اگه برم بخرم باید چه چیز هایی رو امتحان کنم تا ببینم که خراب نیست؟
    7-هر توصیه ای دارین بگین لطفا
    متشکر

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من می خوام یه x box بخرم.آخرین کنسولی که خریدم سگا بود پس از بازار پرتم و هیچی حالیم نیست.
    لذا چند تا سوال داشتم
    1-اولا هنوز مدل primium پیدا میشه؟اگه میشه قیمتش چقدره؟
    2-مدل arcade خروجی html داره؟
    3-قیمت مدل arcade چقدره؟
    4-هارد الیت دقیقا به چه درد می خوره؟(غیر از ریختن موسیقی و این حرفا)
    5-مشکل سه چراغه شدن حل شده؟اگه نشده چطور باید تشخیص بدم؟
    6-اگه برم بخرم باید چه چیز هایی رو امتحان کنم تا ببینم که خراب نیست؟
    7-هر توصیه ای دارین بگین لطفا
    متشکر
    هیییی !!! یادش بخیر سگا !!! اون بازی خرگوشه ...

1 - خیر

2 - بله

3 - دقیقا نمیدونم فکر کنم زیر 250,000

4 - گرمای کمتر زندگی بهتر ... Load سریعتر زندگی بهتر ... عمر بیشتر زندگی بهتر

5 - بله

6 - از جای معتبر خریداری کنید خیالتون راحت !!!

7 -
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام
    میخاستم یه ایکس 360 بگیرم حالا چندتا سوال داشتم
    ایا بازیهای سری قدیم xbox رو میخونه (نه 360)میخاستم بازی mortal kombat shaolin monk رو اجرا کنم
    2. قیمت مدل الیت چقدره و همینطور ارکاد
    ایا مدل ارکاد بخرم می تونم بوسیله فلش یو اس بی کار هارد رو انجام بدم یعنی بازی رو روی فلش نصب کنم
    . یه فروشگاه عالی که خداشناس باشه اگه سراغ دارید برای خرید معرفی کنید (اگه پیام خصوصی برام بزنید بهتره)(خرید اینترنتی)
    .جریان این ریجن چیه کدومش بهتره ؟
    سلام
    1 - همه بازی ها رو نه
    یک لیستی هست به اسم backward compatibility که فقط اونها رو اجرا میکنه
    و حتما باید دستگاهت هارد هم داشته باشه
    لیست کامل این بازی ها به همراه توضیحات تکمیلی این جا هست :
    کد:
    2-
    340 و 230 تومان به ترتیب

3 - بله
    4 - همین اقا میثم خودمون با ای دی joykiller360
    اینجا هم تاپیک دارن
    کد:
    5 - پال
    Last edited by pedram_sad; 10-08-2010 at 15:11.

17. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •