چی جواب دادن؟ به نظرم تا تجدید نظر دوم برو
چی جواب دادن؟ به نظرم تا تجدید نظر دوم برو
من که نتم از دیروز قطع شده
مثل چند وقت پیش که اگه مودمو خاموش میکردی دیگه وصل نمیشد!
زنگ میزنم میگه سالمه مشکلی نیست!
دوستان
خیلی به این اطلاعات موقعیت جغرافیایی IPها حساس نباشین. البته یه جاهایی اثر بدی میذاره. به ویژه سرویسهایی که بر اساس موقعیت جغرافیایی تعریف شدن. اما در کل دیتابیسهایی که برای تطابق IP با موقعیت جغرافیایی هست متعدده و خیلیهاشون به روز نیستن یا خیلی دیر به دیر به روز میشن. جالبه با این سری IP که شما گذاشتین (85.203.1x.xxx) در خیلی از دیتابیسهای به اسم همین شرکت Falco Netwroks B.V ثبت شدن. اما این شرکت یه شرکت هلندیه نه از غزه.
به هر حال اطلاعات دیتابیسهای موقعیت جغرافیایی IPها ممکن حتی تا چند ماه طول بکشه که به روز بشه و تا زمانی که این کار اتفاق نیافتاده موقعیت جغرافیایی اون IP اشتباه باقی میمونه.
تایم اوت وحشتناکه !
با اکانت یا بی اکانت !
وحشتناک کنده با 10 کیلوبایت صفحه باز می کنه !
بازم ساکت باشین هیچی نگین !
این ها دقیقا چه پورت هایی رو بستن که یه سری سایت ها هم باز نمیشه؟!!!
الان کسی میتونه سایت اینترنت دانلود منیجر رو باز کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من که باز نمیشه
مشکل از روتینگ زیرساخته.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من حتی با اکانتم یه صفحه بعد از ساعت 6 عصر نمی تونم باز کنم به شدت کنده اصلا پینگ نمیده نتی دیگه وجود نداره اصلا هیچ کاری نمیشه من تعجب می کنم کسی چیزی نمیگه تا کی آخه سکوت حداقل زنگ بزنین هرچی از دهنتون در میاد بگین تا کی می خواین تحمل کنید آخه اه اه لعنت به این زندگی کثیف تو این جهنم .........................
امشب دیگه واقعا به اوج خودش رسیده !! ینی از این جلبک تر من ندیدم ، هیچ سرویسی کار نمیکنه ، فـیلتر شکن بگیر تا ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)