تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1711 از 4428 اولاول ... 711121116111661170117071708170917101711171217131714171517211761181122112711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,101 به 17,110 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

البته پشتیبانی پارس هم عشق team viewer داره ها یحتمل نسبتی ندارین؟
    حالا چرا تا ملت اعتراض میکنند سریع میگید جاهای دیگه بدتره!واقعا یعنی چی این حرف؟ یعنی قبول ندارید باید از یه جا شروع بشه؟ این حرفهاتون مصداقه: همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه
    منکه فعلا اوضام خوب شده فعلا هم اینجا سروکلم پیدا نمیشه بازم سرعتم بیاد پایین نه تنها اینجا تمام فروم های فارسی شبکه و اینترنت دیگه پدر پارسو در میارم مشتریاشم میپرونم ببینم کی میخواد چی بگه
    من که وقتی 128 و 512 پارس داشتم خیلی خیلی اعصاب خورد کن بود اما حالا که یک مگ دارم خیلی بهتره.ایده آل نیست ولی خوبه.من قبلا فیلم و بازی و نرم افزار واینا رو آنلاین میخریدم اما حالا همه رو دانلود میکنم و هزینه هام نه تنها بیشتر نشده که کمتر هم شده.من به شخصه فکر نمیکنم پارس کاربراشو محدود میکنه.شما تو صفحه قبل فرمودین ((پارس آفلاین سرعت شبانه رو محدود میکنه با سرویس 1 مگ هر چند شب 2.5 و هر چند شب هم 1.5 گیگ بیشتر نمیتونید دانلود کنید هر کس هم غیر از این میگه یا دروغه یا کاملا بصورت تصادفی وضعش خوبه))
    باور کنید اینطور نیست دوست عزیز. من از وقتی یک مگ گرفتم دانلود شبانم از 2.5 گیگ کمتر نشده و هیچ محدودیتی در کار نبوده.من خودم اون وقتا که 128 داشتم تو همین فروم میدیدم که بعضیا با سرویس یک مگ شبی 4 یا 5 گیگ دانلود داشتن و راستشو بخوای فکر میکردم همش دروغه و دارن خالی
    میبندن یا تو پارس آشنا دارن یا ه.ک.ر هستن اما وقتی خودم وضع سرعتم بهتر شد (با ارتقای سرویس) دیگه باور کردم که دانلود 4 گیگ و 5 گیگ خالی بندی نیست.حالا هم که سرویسای جدید تو شهرمون اومدن داره خلوت تر و بهتر میشه.من وقتی وضع دانلودم خوبه خیالم راحته و نیازی نیست که بخوام الکی از پارس جانبداری کنم.دلیل اینکه میام اینجا و نظر میدم و با اونایی که میگن پارس کاربرا رو محدود میکنه مخالفت میکنم اینه که خودم هم قبلا همینطور فکر میکردم و حتی یه مدت تو نخ این بودم که چجوری اکانتمو ه.ک کنم.حالا هم دوست ندارم بقیه دوستان اعصابشونو مثل من خورد کنن و وارد بحثایی بشن که هیچ نتیجه ای نداره.
    متاسفانه یکی دوبار هم به من تهمت زدن که نکنه تو پارس کار میکنم در حالی که اگه یه کم همت میکردن و پستای قدیمی رو میخوندن میفهمیدن که منم یه روزی مثل اونا اعصابم از دست پارس داغون بوده.

Last edited by csssaeed; 24-05-2012 at 19:29.

2. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

من که وقتی 128 و 512 پارس داشتم خیلی خیلی اعصاب خورد کن بود اما حالا که یک مگ دارم خیلی بهتره.ایده آل نیست ولی خوبه.من قبلا فیلم و بازی و نرم افزار واینا رو آنلاین میخریدم اما حالا همه رو دانلود میکنم و هزینه هام نه تنها بیشتر نشده که کمتر هم شده.من به شخصه فکر نمیکنم پارس کاربراشو محدود میکنه.شما تو صفحه قبل فرمودین ((پارس آفلاین سرعت شبانه رو محدود میکنه با سرویس 1 مگ هر چند شب 2.5 و هر چند شب هم 1.5 گیگ بیشتر نمیتونید دانلود کنید هر کس هم غیر از این میگه یا دروغه یا کاملا بصورت تصادفی وضعش خوبه))
    باور کنید اینطور نیست دوست عزیز. من از وقتی یک مگ گرفتم دانلود شبانم از 2.5 گیگ کمتر نشده و هیچ محدودیتی در کار نبوده.من خودم اون وقتا که 128 داشتم تو همین فروم میدیدم که بعضیا با سرویس یک مگ شبی 4 یا 5 گیگ دانلود داشتن و راستشو بخوای فکر میکردم همش دروغه و دارن خالی میبندن اما وقتی خودم وضع سرعتم بهتر شد (با ارتقای سرویس) دیگه باور کردم که دانلود 4 گیگ و 5 گیگ خالی بندی نیست.حالا هم که سرویسای جدید تو شهرمون اومدن داره خلوت تر و بهتر میشه.من وقتی وضع دانلودم خوبه خیالم راحته و نیازی نیست که بخوام الکی از پارس جانبداری کنم.دلیل اینکه میام اینجا و نظر میدم و با اونایی که میگن پارس کاربرا رو محدود میکنه مخالفت میکنم اینه که خودم هم قبلا همینطور فکر میکردم و حتی یه مدت تو نخ این بودم که چجوری اکانتمو ه.ک کنم.حالا هم دوست ندارم بقیه دوستان اعصابشونو مثل من خورد کنن و وارد بحثایی بشن که هیچ نتیجه ای نداره.
    متاسفانه یکی دوبار هم به من تهمت زدن که نکنه تو پارس کار میکنم در حالی که اگه یه کم همت میکردن و پستای قدیمی رو میخوندن میفهمیدن که منم یه روزی مثل اونا اعصابم از دست پارس داغون بوده.

فرق من با شما این بوده که من از اول هم که سرویس 256-8گیگ گرفتم شب ها تقریبا مثل روزها بود یعنی با 180 تقریبا دانلود می کردم، ممکن بود بعضی ساعات و بعضی روزها به خصوص 1 تا 2و3 سرعت تا 100 هم پایین بیاد ولی اکثرا خوب بود.

من گله ای هم از دوستان ندارم که فکر می کنند من یا شما پشتیبانی پارسیم چونکه همونطور که گفتید، اگه وضع ما هم مثل شما بود همین فکر رو می کردیم.
    Last edited by FerineFast; 24-05-2012 at 19:24.

4. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

چیه باز همه ریختن تبلیغ رفیق اگر شما خوبی دلیل بر عام نمیشه. با جملاتی مثل شما خوش باش و... هم به کسی توهین نکن.
    سر همون محدودیت به 70% هم من کلی جنگیدم تا سرعتمو از 5ک زیاد کنن تا 70% اسمی...! بیخودی جو ندید. واقعیت اینه که محدودیت وقتی اعمال شد یک شبه سرعت من که زیر 100 150 نمیرفت شد 5 10
    دیگه باید چی گفت؟!!

6. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

متاسفانه بعضی افراد یه قسمت از بحث رو می خونند و سریع نتیجه گیری قضاوت و حتی انتقاد شدید می کنند.
    فقط میتونم بگم براشون متاسفم و امیدوارم گذشت زمان بتونه بهشون کمک کنه
    Last edited by FerineFast; 24-05-2012 at 20:02.

8. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

چیه باز همه ریختن تبلیغ رفیق اگر شما خوبی دلیل بر عام نمیشه. با جملاتی مثل شما خوش باش و... هم به کسی توهین نکن.
    سر همون محدودیت به 70% هم من کلی جنگیدم تا سرعتمو از 5ک زیاد کنن تا 70% اسمی...! بیخودی جو ندید. واقعیت اینه که محدودیت وقتی اعمال شد یک شبه سرعت من که زیر 100 150 نمیرفت شد 5 10
    دیگه باید چی گفت؟!!
    هیچ وقت دوست ندارم تو بحث بین دو نفر بیخودی وارد بشم و میدونم که آدم زنده هم وکیل وصی نمیخواد اما آخه لا اقل یه صفحه قبلو میخوندین و بعد نظر میدادین. یکی از کاربرا به این دوستمون اینجور گفت ((البته پشتیبانی پارس هم عشق team viewer داره ها یحتمل نسبتی ندارین؟)) ایشون هم گفت:((یحتمل خدا داند! شما فعلا خوش باش)).دیگه قضاوت با عقلا!!!!!!!!!!!!!

10. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

رفقا خوندم و پا برهنه وسط نپریدم! تیم ویور مورد علاقه پشتیبانی هست ولی چیزیه که همه استفاده میکنن! جواب من به پست بعدی شما ها بودید که گفتید نه فلان و محدودیت نیست و... گفتیم که شما خوبی دلیل بر عام نمیشه. یه سری هم بودن قبلا هر روز گزارش مصرفشون رو میذاشتن اینجا! ولی خیلی ها نه گزارش مصرف میذارن نه راضی ان بلکه بین و بد و بدتر انتخاب کردن! و البته خیلی هم همین الان میان و میگن چه اوضاع خرابی داره نت شون

شما شبی 2 3 گیگ میگیری و من 200 مگ میگیرم اون میزنن پای روزانه! منطقه هم کسی نمیدونه فرق کارت تلفن با عابر بانک چیه ولی تا دلت بخواد دزدی توش هست! محدود کردن نت که یک امر طبیعیه براشون...

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

رفقا خوندم و پا برهنه وسط نپریدم! تیم ویور مورد علاقه پشتیبانی هست ولی چیزیه که همه استفاده میکنن! جواب من به پست بعدی شما ها بودید که گفتید نه فلان و محدودیت نیست و... گفتیم که شما خوبی دلیل بر عام نمیشه. یه سری هم بودن قبلا هر روز گزارش مصرفشون رو میذاشتن اینجا! ولی خیلی ها نه گزارش مصرف میذارن نه راضی ان بلکه بین و بد و بدتر انتخاب کردن! و البته خیلی هم همین الان میان و میگن چه اوضاع خرابی داره نت شون

شما شبی 2 3 گیگ میگیری و من 200 مگ میگیرم اون میزنن پای روزانه! منطقه هم کسی نمیدونه فرق کارت تلفن با عابر بانک چیه ولی تا دلت بخواد دزدی توش هست! محدود کردن نت که یک امر طبیعیه براشون...
    خب وضع من که همیشه گل و بلبل نبوده.این یه چند تا نمونه از کامنتای قدیمی خودمه که وقتی 128 و 512 داشتم نوشتم و تو مشخصات من هم میتونید ببینیدش:
    ------ من از سرعت دانلودم راضی نیستم چون اوایل 2.5 گیگ دانلود داشتم الان 500 مگ به زور.
    نمیدونم snr چه اثری داره..
    ------
    من سرویسم از اول آذر شروع شده.اوایل 2.5 گیگ دانلود میکردم اما از 11 آذر سرعت دانلود شبانه به 30 کیلوبایت هم نمیرسه.من سرویس سه ماهه 128 دارم.
    -------
    نوع مودم symphony اکانت 128 سه ماهه و فاصله تا مخابرات کمتر از 300 متر و سرعت دانلود روزانه 140 و شبانه به زور 30 کیلوبایت.
    -------
    چند روزه سرعت دانلود شبانه من از ساعت 1تا6 به 30 کیلوبایت هم نمیرسه.
    -------
    برا من هم همینجوره.دو سه روز اولش سرعت شبانه و روزانه یکی بود اما حالا تا ساعت 1 میشه سرعتم به 20 کیلوبایت میرسه
    -------
    من که الان 512 دارم و شبا سرعتم 40 کیلوبایته اگه یک مگ بگیرم به نظرتون وضعم بهتر میشه؟
    -------
    من 512 دارم و سرعتم در بدترین شرایط باید 64 کیلوبایت باشه اما شبها به 40 کیلوبایت میرسه
    --------
    من هم فقط از 6 تا 7 صبح دانلود میکنم.به نظر شما این وضیت شبانه پارس آنلاین در آینده بهتر میشه یا نه همیشگیه؟
    اینا فقط نمونه بود.کاملشو تو صفحه مشخصاتم میتونید ببینید.

هدفم این بود که بگم وقتی ماهی 20 هزار تومن بابت سرویس یک مگ پارس میدم دیگه خیالم راحته که دانلودم شبی کمتر از 2.5 گیگ نمیشه در حالی که قبلا با 128 و 512 اینجور نبود.
    Last edited by csssaeed; 24-05-2012 at 21:14.

14. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب وضع من که همیشه گل و بلبل نبوده.این یه چند تا نمونه از کامنتای قدیمی خودمه که وقتی 128 و 512 داشتم نوشتم و تو مشخصات من هم میتونید ببینیدش:
    ------ من از سرعت دانلودم راضی نیستم چون اوایل 2.5 گیگ دانلود داشتم الان 500 مگ به زور.
    نمیدونم snr چه اثری داره..
    ------
    من سرویسم از اول آذر شروع شده.اوایل 2.5 گیگ دانلود میکردم اما از 11 آذر سرعت دانلود شبانه به 30 کیلوبایت هم نمیرسه.من سرویس سه ماهه 128 دارم.
    -------
    نوع مودم symphony اکانت 128 سه ماهه و فاصله تا مخابرات کمتر از 300 متر و سرعت دانلود روزانه 140 و شبانه به زور 30 کیلوبایت.
    -------
    چند روزه سرعت دانلود شبانه من از ساعت 1تا6 به 30 کیلوبایت هم نمیرسه.
    -------
    برا من هم همینجوره.دو سه روز اولش سرعت شبانه و روزانه یکی بود اما حالا تا ساعت 1 میشه سرعتم به 20 کیلوبایت میرسه
    -------
    من که الان 512 دارم و شبا سرعتم 40 کیلوبایته اگه یک مگ بگیرم به نظرتون وضعم بهتر میشه؟
    -------
    من 512 دارم و سرعتم در بدترین شرایط باید 64 کیلوبایت باشه اما شبها به 40 کیلوبایت میرسه
    --------
    من هم فقط از 6 تا 7 صبح دانلود میکنم.به نظر شما این وضیت شبانه پارس آنلاین در آینده بهتر میشه یا نه همیشگیه؟
    اینا فقط نمونه بود.کاملشو تو صفحه مشخصاتم میتونید ببینید.

هدفم این بود که بگم وقتی ماهی 20 هزار تومن بابت سرویس یک مگ پارس میدم دیگه خیالم راحته که دانلودم شبی کمتر از 2.5 گیگ نمیشه در حالی که قبلا با 128 و 512 اینجور نبود.
    داش منم لان یه هفته میشه سرویس 1 مگ گرفتم ولی دانلود شبانه هم از 1 گیگ بیشتر نشده.تو مرکز مخابراتی ما تازه پارس اومده پس شلوغ نیس...زنگ میزنم پشتیبانی جواب درست و حسابی نمیده.این دانلود 3 خرداد:
    Last edited by smk1369; 24-05-2012 at 22:27.

16. این کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

داش منم لان یه هفته میشه سرویس 1 مگ گرفتم ولی دانلود شبانه هم از 1 گیگ بیشتر نشده.تو مرکز مخابراتی ما تازه پارس اومده پس شلوغ نیس...زنگ میزنم پشتیبانی جواب درست و حسابی نمیده.این دانلود 3 اردیبهشتمه:
    اگه لینکهاتون پرسرعته و خط شما نویز نداره این وظیفشونه که بهتون یه جواب درست بدن.شما همون موقع شب که سرعتتون کم میشه و افت میکنه به شماره 02182201 زنگ بزنید و مشکلتونو مطرح کنید حتی اگه شده 10 بارم زنگ بزنید منصرف نشید چون اگه سرویس یک مگ دارین وضعتون به هیچ وجه نباید اینجور باشه.اگه گفتن این وضع عادیه بهشون بگین برای قطع رانژه و لغو قرارداد باید کجا مراجعه کنم؟!.
    به هر حال هر کاری میکنید زود کوتاه نیایید و کم نیارید.با سرویس یک مگ سرعت شما در بدترین و ظالمانه ترین و بحرانی ترین حالت باید 85 کیلوبایت باشه.
    نکته آخر: اگه ترفند تو منطقتون جواب میده از 12:35 تا 6:55 دانلود انجام بدین.اینجوری یک گیگ بیشتر میتونید دانود کنید.
    Last edited by csssaeed; 24-05-2012 at 22:25.

18. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یک مگ و 128 نداره اگر محدودیتی اعمال نشه
    من بالای 10 بار زنگ زدم
    یا میپیچونن یا میگن 70% یا میگن باید تست بشه برای چندمین بار یکی نصفه شب بزنگه که ببینه سرعت خرابه تهش هم بگه واست تیکت میزنم پیگیری بشه!

شما شانس اوردی محدودت نکردن...

20. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •