همین سرویسو اسیاتک تو قزوین با همین فیمت و حجم بهصورت یک ساله همراه با یک مودم رایگان میدن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همین سرویسو اسیاتک تو قزوین با همین فیمت و حجم بهصورت یک ساله همراه با یک مودم رایگان میدن![]()
کو لینک؟
10 مگ با 100 گیگ ترافیک رو با مودم 133 تومن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال منظور از 4 تا 10 بامداد 94 گیگ بقیه ساعات 6 گیگ یعنی چه؟!دانلود رایگان نداره؟!
Last edited by arash_scofield; 16-01-2014 at 00:06.
اینجوری خیلی بده که !!! یعنی چی !!!
سرویس شهاب تک 1 ( سرعت تا 10 مگ ، یکساله 100 گیگ ، 94 گیگ از 4 تا 10 بامداد و سایر ساعات 6 گیگ ) و شهاب تک 2 ( سرعت تا 6 مگ ، یکساله 100 گیگ ، 88 گیگ از 4 تا 10 بامداد و سایر ساعات 12 گیگ ) بهمراه مودم وایرلس رایگان با قیمت 123000 تومان فقط ویژه مشترکین جدید عرضه می شود .
یعنی دانلود رایگان نداره؟!منظورشو از 4 تا 10 بامداد 94 گیگ بقیه ساعات 6 گیگ نفهمیدم؟!
میدونستم دانلود رایگان نداره !!! ولی نه دیگه نامردی تا این حد !
4 گیگ بخوره تو اون سرش![]()
همين الان تمديد كردم براي بار اول از درگاه بانك ملت گفت با موفقيت پرداخت شد ولي نرفت سايت همارا!هي ريفرش كردم نشد! بار دوم باز همون
روند ولي اين بار تمديد شد الان من بار اول هيچ شماره فاكتوري چيزي براي پيگيري بعدي ندارم چكار كنم؟!پولم گم و گور ميشه؟ يا نه برميگرده تا 24
ساعت؟!![]()
اگه برات اس ام اس اومد که هیچ ولی اگه نه پول تا 24 ساعت برمیگرده به حسابت
اینم نت ما سر شبی
منم دیروز شارژ کردم بعد ریستارت اینجوری شد دو بار به پشتیبانی زنگیدم درست نشد اما امروز بالاخره وصل شد مثل اینکه یکی از آیپی های مخابرات مشکل داره20 تا 30 بار ریسیت کردم...
اون 100 گیگ رو که گفته بودم از رسانت پرسیدم گفت که ما خودمون نمیدی و همون مال آسیاشت هست !!! منم گفتم برید به درکــــــ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)