تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1710 از 4105 اولاول ... 710121016101660170017061707170817091710171117121713171417201760181022102710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,091 به 17,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من انرژی اتمی تهران ، میدان ونک هست یگانم

تو برگ تقسیمم زده باید 23 اونجا باشم

اگه سه روز دیرتر برم ، برام بد نمیشه؟
    سلام
    روز اولی خودت رو می خواهی تابلو کنی ؟ دیگه تا آخر خدمت نتونی نفس بکشی ؟
    داداش من دقیقا متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟

من یه جا تو همین تاپیک خوندم که اگه برای دو جا پذیرش بگیری ناجا هر دو مورد رو حذف میکنه و میفرسته یه جای دیگه حالا نمیدونم این حرف چقدر صحت داره؟؟؟؟

دوستان من امروز دفترچه رو بردم پلیس + 10 ثبت کردم دیگه کاری نداره انجام بدم؟؟؟؟؟؟
    والا من دیدم سایت رو باز می کنند بعد یوز و پسورد خودشون رو می زنند ، شماره ملی رو می زنند و بعد اونجا می زنند !
    یعنی اونی که اول زده شناخته می شه ، چون سیستمشون آنلاین هست یعنی اگه ارتش کد بخوری ، طرف تو سیستمش که بخواد شما رو وارد کنه ، می زنه فلان جای ارتش افتادی

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کسی هست خدمتش توی مهندسی ناجا باشه؟توضیح میدید چه جور جاییه،نسبت به بقیه قسمت ها(راهور،کلانتری،...)
    ممنون
    شما بگو جهنم نیروی انتظامی !
    هیچی بدتر از راهور و راهنمایی رانندگی نیست

3. این کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ata Assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ManhattaN

پيش فرض

سلام یه سوال از اساتید گرامی.پدر بنده 6 ماه احتیاطش تو منطقه بوده و 18 ماه خدمتش رو تو ژاندارمری اردبیل بوده.سوالم اینه که کسری تعلق میگیره یا نه؟در ضمن چون عموی بنده شهید بوده از بنیاد شهید سوال کردم گفتن که نامه ای برام میدن که بتونم ازش استفاده کنم(برام واضح نگفتن که این نامه چیه و ایا میشه کسری گرفت یا برا مثال ازش برا انداختن یگان تو شهر خودم استفاده کنم یا خیر)اگر کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این موارد داره راهنمایی بکنه.یک دنیا سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    واقعاً مرسی که اینقدر بچه ها راهنمایی میکنند و آدم رو کمی از استرس و ترس در میارند.

منم امروز برگه ی سفیدم اومد.
    افتادم شهدای وظیفه ی نزاجا 01 (همون ارتش تهران ظاهراً !)
    توی این تاپیک و بقیه ی تاپیک ها خیلی در مورد باید و نبایدها توضیح دادند که خیلی هم به درد میخوره، منتهی هرچی گشتم هیچ توصیه ای در مورد کسایی که عینکی هستند ندیدم.
    این تاپیک هم که خیلی صفحاتش در هم پیچیده شده و نمیدونم واقعا چیزی در این رابطه گفته شده یا نه.

اگه کسی توصیه ای، راهنمایی ای چیزی در مورد ما عینکی ها داره خواهشاً دریغ نکنه. من بیشتر به فکر اینم که چطوری دوره ی آموزشی رو با این عینک بگزرونم. میشه؟ نمیشه؟ چجوریه.

البته درجه ی چشم من تقریباً 1 هستش...

ولی خوب درکل اگه نکته ای میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    واقعاً مرسی که اینقدر بچه ها راهنمایی میکنند و آدم رو کمی از استرس و ترس در میارند.

توی این تاپیک و بقیه ی تاپیک ها خیلی در مورد باید و نبایدها توضیح دادند که خیلی هم به درد میخوره، منتهی هرچی گشتم هیچ توصیه ای در مورد کسایی که عینکی هستند ندیدم.
    این تاپیک هم که خیلی صفحاتش در هم پیچیده شده و نمیدونم واقعا چیزی در این رابطه گفته شده یا نه.

اگه کسی توصیه ای، راهنمایی ای چیزی در مورد ما عینکی ها داره خواهشاً دریغ نکنه. من بیشتر به فکر اینم که چطوری دوره ی آموزشی رو با این عینک بگزرونم. میشه؟ نمیشه؟ چجوریه.

دوست عزیز مشکلی نداره مثلا از چه لحاظ میگید؟ من خودم عینکی هستم شماره ش هم 3.5 هست. آموزشی هم 06 بودم. تمام طول روز هم از وقتی که بیدار میشم تا وقتی که میخوابم به چشمم هست. توی آموزشی هم شبا چون تختم طبقه دوم بود و کمدها بلند هستند وقتی که میخواستم بخوابم عینکم رو میذاشتم روی کمد که صبح بردارم. مشکل دیگه ای نداره جنگ که نمیرید
    یه همچین چیزیه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by gooride; 08-08-2013 at 22:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز مشکلی نداره مثلا از چه لحاظ میگید؟ من خودم عینکی هستم شماره ش هم 3.5 هست. آموزشی هم 06 بودم. تمام طول روز هم از وقتی که بیدار میشم تا وقتی که میخوابم به چشمم هست. توی آموزشی هم شبا چون تختم طبقه دوم بود و کمدها بلند هستند وقتی که میخواستم بخوابم عینکم رو میذاشتم روی کمد که صبح بردارم. مشکل دیگه ای نداره جنگ که نمیرید
    یه همچین چیزیه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب ممنون.
    لحاظش رو نمیدونم ، درکل میگم.
    میگم شاید مثلا اگه یه چیزایی رو در نظر نگیرم و از قبل آماده نباشم، اذیت بشم.

عینکت واست توی آموزشی اذیتت نکرد؟
    چون نرفتم واقعاً خیلی تصور دقیقی از اتفاقاتی که قراره بیفته ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها راسته که خدمت دوباره میخواد بشه 18 ماه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

عینکت رو ببر که خوراک از زیر کار در رفتنه !
    مثلا موقع ورزش هی وایسا بگو عینکم افتاد ، بدون عینک نمی بینم
    موقع رژه بگو به چشم هام فشار می یاد
    خلاصه بگو بدون عینک دنیا واست تیره و تاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من در حال حاظر دانشجوی کاردانی هستم حدودا دو ترم مونده تموم شه من پارسال برج 5 در حن تحصیل اقدام کردم برای معافیت کفالت که بنا به دلایلی جور نشد بگیرم دیگه بیخیالش شدم دنبالشو نگرفتم ولی چند روز پیش آدرس قبلیمون برگ سبز و برگ سفید اومده تاریخ اعزام هم زده 20/5/92! محل خدمت هم سپاه احمد ابن موسی (نداسا)!
    چند تا سوال داشتم خدمت اساتید
    مگه من معافیت تحصیلی ندارم پس چرا برگه آماده به خدمت اومده؟
    من میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم مطمن هستم معاف میشم امکان پذیر هست الان اقدام کنم؟
    چرا 180 روز اضافه زدن من اون موقه دانشگاه ثبت نام کرده بودم غیبت هم فکر نکنم کرده باشم
    در ضمن متولد 8/70 هستم

ممنون میشم پاسخ بدید
    اساتید کسی نظری نداره؟

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب ممنون.
    لحاظش رو نمیدونم ، درکل میگم.
    میگم شاید مثلا اگه یه چیزایی رو در نظر نگیرم و از قبل آماده نباشم، اذیت بشم.

عینکت واست توی آموزشی اذیتت نکرد؟
    چون نرفتم واقعاً خیلی تصور دقیقی از اتفاقاتی که قراره بیفته ندارم.
    انقدر خودت رو تو آمپاس () نذار. تو پست قبلی گفتم که هیچ مشکلی نداره. قرار نیست از جایی شیرجه بزنی که نگرانی. هیچ اتفاق خاصی هم قرار نیست بیوفته.
    این استرس ها هم طبیعیه بعدش که رفتی آموزشی هفته های اول که گذشت به این روزای الانت می خندی. اگه نظر من رو میخوای هرچی کمتر تو چشم باشی بهتره. میشه کارایی رو که lovelife میگه رو انجام داد ولی اونجا کسی نیست که به حرفای تو گوش کنه صد و خورده ای نفر دارند رژه میرند کی میخواد تو رو بین اونا ببینه؟ اگرم بری پیش فرمانده ت یه چیزی میگه که خودت ضایع میشی. به نظر من همرنگ جماعت بودن بهتره. البته همیشه نه ولی در این مورد خاص چرا.

12. 2 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •