افزایش سرعت تا4:
یروزه هزار
3روزه 2500
6روزه 3500
10روزه4500
30روزه10000
افزایش سرعت تا4:
یروزه هزار
3روزه 2500
6روزه 3500
10روزه4500
30روزه10000
سرعت 2 مگ ترافیک 40 گیگ 25 تومن + 10 توربوشارژ = 35 تومن
سرعت 4 مگ ترافیک 80 گیگ 40 تومن
یعنی نوابغ تو صبا نشستن فکر کردن طرح دادن سر 5 هزار تومن ملت 20 گیگ کمتر بگیرن تا صرفه جویی بشه؟! حداقل نکردن سرعتو باز بزارن...
مثل بچه ها دارن لج بازی و مقاومت میکنن...
Last edited by MehrZaad; 23-12-2017 at 12:25.
دوستان من ظهر رنگ زدم برا تخلیه.گفتش تعرفه هامون ۲ روزه عوض شده فردا احتمال زیاد اعمال میشه دوباره زنگ بزن برات دسترسیو باز کنیم.۲مگ که الان ۲۰ گیگ خارجی داره گفت میشه ۴۰ گیگ خارجی.حالا نمیدونم راست گفته یا نه!
اگر این توربو شارژ رو در قیمت هاش تجدید نظر کنند خود طرح برای کم مصرف ها فکر بدی نیست چون واقعا سرعت زیر چهارمگ دیگه برای دنیای امروز چیز بلامصرف و بیهوده ای هست
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
تا این لحظه یعنی ساعت 14 و 6 دقیقه 6دی هیچ تغییری نکرده.
بنده دوباره زنگ زدم.گفتن شما تمدید کن سرویس ۲مگابیت رو ،۴۰گیگ که خودش بود گفتن ۴۰ گیگ هم اضافه میکنیم تا پایان وقت اداری ولی اضافه نکردن.
فردا صبح دوباره زنگ میزنم اگه اضافه کردن که حله وگرنه ۱۹۵ شکایت میکنم صداشونم ضبط کردم.
دوستان من دوباره زنگ زدم هی میپیچونن میگن معلوم نیست کی اضافه میشه.تخلیه کنید از این دزد صبانت با این حجم های کمش.
بنده هم ۱۹۵ شکایت میکنم ببینم چی میشه.
دوست عزیز کاملا مشخص بوده اون روز به شما دروغ گفتن... قرار بر تغییر بود از سایتشون شروع میکردن
شما هم در کنار پیگیری شکایت این ماهو تحمل کنید ولی در عین حال در مورد شرکت های دیگه خصوصا تو مرکز مخابراتی محل زندگیتون تحقیق کنید... تو این مدت شرکت ها هم به ثبات میرسن و با انتخاب بهترین مورد ممکن ، صبا رو تخلیه خواهی کرد
این صبانت حجم منصفانش که از همه کمتره شبانه هم ک نداره
خود من کلی قطعی هم دارم
برا رایگان شدن ترافیک سایت آیو باید 10 هزار داد
حتی اگه صبانت حجم منصفانشم بیشتر کنه بازم شرکتای دیگه بهترن.
دوستان پس از شکایت و تماسی که باهام گرفتن بعد ۱روز پس از شکایت حجمو اضافه کردن(۴۰گیگ شارژ اضافه) ولی دیگه تمدید نمیکنم و بعد این ماه تخلیه میکنم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)