سرعت شبانه هنوز درست نشده؟
شبانه محدود به اسمی... 3 4 ماهی هست
مدیریت مصرف هم ظاهرا قاطی کرده
داره برعکس نشون میده...
آقا من فکر میکنم این توطئه ی جدید پارس آنلاینه
چون همونطور که میدونیم در حالت سابق(عادی) هر چقدر که حجم مصرف میکردیم پارس آنلاین بیشتر از اون مقدار رو برامون ثبت میکرد و حالا با اینکار میخوان از این به بعد هر غلطی که دلشون خواست بکنن و هر چقدر که عشقشون میکشه بیشتر از مقدار واقعی،از حجممون کم کنند و چون تا دو روز نمیتونیم گزارش مصرف رو ببینیم، رسما بیخیال قضیه میشیم یا اینکه اصلا یادمون میره دو روز قبل چقدر مصرف کردیم(یکم فکر کنید)
هر جور که فکر میکنم میبینم این یک روش جدید برای کلاهبرداری از کاربراست مگر اینکه این قضیه یه مشکل موقتی تو سایتشون باشه و بخوان اونو درست کنن(که البته بعید میدونم)
دانلود دیشب منو اصلا نشون نمیده !
بیشتر دوست دارم خواننده نظرات باشم تا نظرم رو بگم چون علاوه بر اینکه قلم خوبی ندارم، دوستم ندارم نظرم رو به دیگران تحمیل کنم.
ولی ترجیح میدم در مورد این چند صفحه گذشته این بار نظرم رو بگم.
واقعیت این هست که برای من یک نفر، پارس آنلاین از لحاظ قیمت/سرعت(روزانه و شبانه) (نسبت به بقیه مواردی که داخل این کشور امتحان کردم) راضی کننده بوده.
(توجه: طنز-جدی نگیرید!)شایدم هم بهتر بود بگم پارس آنلاین بسیار دزد و کلاهبردار و بدرد نخور هست تا شاید مشترکین کم بشند و وضع ما بهتر!(با اینکه شاید تعداد کسانی که این پست رو میخونند به 500 نفر هم نرسند!)
خوبی انجمن هم این هست که یک نفر میتونه همه نظرات رو بخونه و بعد با عقل خودش قضاوت کنه.
Last edited by FerineFast; 24-05-2012 at 18:18.
اینقدر به پارس بد و بیراه نگید بابا مشتریاش میپره وضع ما یوزرها هم خوب میشه ها! بیچاره پارس مظلوم واقع شده تو این تایپیک ... آخی پارس طفلکی
قبلا هم گفتم بازم میگم گلایه های بچه های پارس تو این تایپیک بخاطر مشتری پروندن نیست آب از سر پارس گذشته پارس بیشترین مشتری رو بین ISP ها داره... حالا اگر خودتون اینکارو میکردید تو تایپیک های دیگه (یعنی دروغ میگفتید تا مشتریهای اون ISP های مظلوم!!! بپره) اینکارارو به دیگرون نچسبونید ...
بچه ها فکت میدن از رو حقیقت حرف میزنند شما موافقان هم فکت بدین...
دوستان اطمینان داشته باشید سرویس شما دچار نوسانات نیست دچار محدودیته اگر صداتون در نیاد محدودیت همیشگی میشه چون فکر میکنند شما نمیفهمید
تماس بگیرید فحش بدید تهدید کنید بگید میخوام با سرپرستتون صحبت کنم پشتیبانی اسمشو میگه اسمشو به زبون بیارید بگید آقای x میخوام با سرپرستتون صحبت کنم و ...
تماس گرفتم به یک ربع نکشید سرعتم عادی شد:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فکت های من صفحات قبلی هست، حالا راست و دروغش پای خودتون
واقعیت این هست که من شبانه تعدادی از دوستان رو با Team viewer توی این مدت دیدم و فهمیدم که حالا شانسی یا چیز دیگه(آقازاده! و ...) من و عده ای دیگه وضعشون از بقیه بهتره.
اون جمله رو هم در باب طنز و انتقاد به طرز صحبت بعضی دوستان گفتم، فکر نمی کردم این طور جدی بگیرید!!!
VPN :
![]()
Last edited by FerineFast; 24-05-2012 at 18:07.
دوباره یک دروغ دیگه . همه یادشونه که محدودیت حجمی شبانه رو گذاشته بودن 70% . دیشب رنگ زدم میگم سرویس 1 مگ حتی رو این 70% هم سرعتش پایین تره . گفت نه شده 50%
گفتم نه بابا ؟ دیشب که زنگ زدم همکارت گفت 70% باز گفت نه 50% . گفتم تو راست میگی ...
البته پشتیبانی پارس هم عشق team viewer داره ها یحتمل نسبتی ندارین؟
حالا چرا تا ملت اعتراض میکنند سریع میگید جاهای دیگه بدتره!واقعا یعنی چی این حرف؟ یعنی قبول ندارید باید از یه جا شروع بشه؟ این حرفهاتون مصداقه: همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه
منکه فعلا اوضام خوب شده فعلا هم اینجا سروکلم پیدا نمیشه بازم سرعتم بیاد پایین نه تنها اینجا تمام فروم های فارسی شبکه و اینترنت دیگه پدر پارسو در میارم مشتریاشم میپرونم ببینم کی میخواد چی بگه![]()
یحتمل خدا داند!
شما فعلا خوش باش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)