تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1710 از 4714 اولاول ... 710121016101660170017061707170817091710171117121713171417201760181022102710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,091 به 17,100 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

سلام چند روزی به روستاها سر نزدم
    رفتم دیدم کلی ریسورس تو انبار پرشده
    بقیش داره هدر میره
    و تو ترایب نفر دوم بودم الان شدم پنجم
    شاید باز وقت نداشته باشم کسی هست سیتر من بشه دو روز و هر روز یک بار سر بزنه ؟
    (یک نفر وارد و زرنگ)

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

راستی از کدام امانت میگین ؟
    دیلت نکنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiralib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منظور اکانت ورلد 13 محمود هست که گفتم دیلت نکنه و بده به من (در صورت تمایل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

محمود بی خیال بابا
    چرا اصلا با اکانت من بازی نمی کنی؟ اگه دیشب ان لاین شده بودی الان این شهر استکهلم ماله ما بود ولی الان نمی دونم کی این یارو رو ساپورت کرده که ما 2تا نوبل من از دست دادیم

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

نه محمود جان دیلت نکن اکانت رو ..... دیگه اینهمه اگر بیخیالش هستی باشه من از خدامه همچین اکانتی داشته باشم .... ولی اگر واقعا نمی خواهیش فقط چطوریش رو خودت بگو که سیتر میکنی یا یوزر پس میدی یا هرجور دیگه که دوست داری

در مورد ایگولد هم اصلا اینطوری ها نیست ... فقط نرخش با انس طلای بازار لندن تنظیم میشه وگرنه هیچ ربطی به خود طلا نداره و راحت قابل معامله هست و حتی سازمان شیلات ایران خودش چند ماهی از این سیستم برای معاملاتش استفاده میکرده (چند سال پیش) که همین باعث بستن اکانت ایرانی ها شد در اون دوران .....
    در مورد پی پال مشکل صرافی هست که باید یکجا پول بگیریم و از این چیزا گفتم من پیگیرشم فقط میخوام راهی باشه که دردسرش کم باشه و قیمتش خوب باشه برا ما ها .....
    تا 1 هفته 100% اقدام نهایی رو انجام میدم .
    بابا تقریبا اینا رو میدونم خودم یه مدت با ایگولد کار کردم ولی اعتبارش بین این سایتهای رسمی خیلی کمه
    حد اقل پی پال خیلی اعتبارش بیشتره و همه بعلاوه همین تریبال قبولش دارن
    فکر کنم قبلا یه دو سه دلاری هم تو ایگولد با این سایتهای کلیکی دراورده بودم ولی چون ناچیز بود بیخیال شدم
    محمود بی خیال بابا
    چرا اصلا با اکانت من بازی نمی کنی؟ اگه دیشب ان لاین شده بودی الان این شهر استکهلم ماله ما بود ولی الان نمی دونم کی این یارو رو ساپورت کرده که ما 2تا نوبل من از دست دادیم
    نه علی من انلاین شدم دیدم یارو سا
    پورت شده و نیروهات مردن
    برا همون فعلا دست به هیچ کاری نزدم تا خودت بیای
    Last edited by dizgah; 19-01-2008 at 18:36.

داره خودمونی میشه raenaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چلنگر(ناتالی) کجایی؟
    این متن رو میشه ترجمه بفرمایی:
    Some members of TUBA AK82. I'd like to remind everyone that our stance is neutrality toward that tribe. This attack has NOT been sanctioned by head office aka the [TUBA83following: We are not to attack or support any combatants. I expect everyone to stay out of this totally- if you get involved then do NOT expect support defending attacks.

Of course I realise people may be on recieving end of unprovoked vK82 attacks this stance does not effect people in that situation which will be dealt with in the usual manner

اینم بعدی:
    Me andPrince of Darkness0] have been working very hard to overhaul the structure of the tribe, and have come up with some new positions! We have now changed how the tribe is organised, so pay close attention, as i am only going to say this once!

At the top of the chain, we haveB dawg]Medetrate].
    After that we have our Offensive Commander Prince of Darkness0 and our Defensive Commander gothicjordan].

Next, we have our Head Recruite]frankie2205] and Head Ambassador (same as diplomat but sounds cooler) Corleone90[/URL].

After that we have our Noble Advisor,WoodleyThrokHeather14].

All of the K Barons will keep their positions, but those listed above will have new things to do as well.

That is all for now, I will post any updates to this in the forums, so stay active and work hard!
    Last edited by raenaei; 19-01-2008 at 18:39.

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

دوستان وقتی هالیود داره حماسه من رو می سازه این یکی از اهنگ هاش خواهد بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Natalie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    باز دوباره يك راهنمايي كوچيك لازم دارم. اين ليست ساختمونا و نيروهامه اگه ميشه چك كنين ببينين كم و كاستي چي داره؟ من بايد چي كار كنم الان؟ نيروهام كافي هست يا بايد بيشتر باشه؟ با تشكر
    (امتيازم 2400)
    نيروها:
    800 تا سورد، 600 تا اسپير، 70 تا لايت كاوالري، 10 تا اسكاوت
    ساختمونا:
    Village headquarters level 20
    Barracks level 16
    stable level 8
    workshop level 7
    smithy level 17
    market level 10
    timber camp level 23
    clay pit level 22
    Iron mine level 20
    farm level 19
    warehouse level 20
    Hiding place level 10
    wall level 17
    Last edited by Natalie; 19-01-2008 at 19:03. دليل: امتيازو يادم رفت بنويسم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چلنگر(ناتالی) کجایی؟
    این متن رو میشه ترجمه بفرمایی:
    Some members of TUBA AK82. I'd like to remind everyone that our stance is neutrality toward that tribe. This attack has NOT been sanctioned by head office aka the [TUBA83following: We are not to attack or support any combatants. I expect everyone to stay out of this totally- if you get involved then do NOT expect support defending attacks.

Of course I realise people may be on recieving end of unprovoked vK82 attacks this stance does not effect people in that situation which will be dealt with in the usual manner

اینم بعدی:
    Me andPrince of Darkness0] have been working very hard to overhaul the structure of the tribe, and have come up with some new positions! We have now changed how the tribe is organised, so pay close attention, as i am only going to say this once!

At the top of the chain, we haveB dawg]Medetrate].
    After that we have our Offensive Commander Prince of Darkness0 and our Defensive Commander gothicjordan].

Next, we have our Head Recruite]frankie2205] and Head Ambassador (same as diplomat but sounds cooler) Corleone90[/URL].

After that we have our Noble Advisor,WoodleyThrokHeather14].

All of the K Barons will keep their positions, but those listed above will have new things to do as well.

That is all for now, I will post any updates to this in the forums, so stay active and work hard!
    گفته كه:
    ميخوام به همتون بگم كه موضع ما در قبال اون ترايب بيطرفيه. اين حمله مورد قبول head office نيست و اون گفته كه من ميخوام همه بيرونه اين جريان باشن اگه بهتون حمله شد ما بعدا از شما حمايت نميكنم و مسئوليتش با خودتونه. البته من ميفهمم كه قبلا حمله‌هايي صورت گرفته و هنوز ادامه داره بعضياش اين قانون در مورد اون حمله‌ها نيست. پس ميتونين از خودتون دفاع كنين.
    اينم بعدي:
    گفته كه:
    من و پرينس آف داركنس با هم ديگه توافق كرديم كه ساختار ترايب رو عوض كنيم. و مقامايه جديدي گذاشتيم توجه كنين به اين مقاما و اين اطلاعيه خيلي مهمه ديگه تكرار نميشه.
    بعدم كه مقاما رو گذاشته ديگه كه اسماش واضح نيست
    كه B dawg]Medetrate راس مقام هاست.
    بعد آفنسيو كامندر و ديفنسيو كامندر و سفير و ديپلمات و ...
    بارونها مقامهاشونو خواهند داشت اما اين مقامايه جديد كه گفتم كارايه جديدي بايد بكنن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    باز دوباره يك راهنمايي كوچيك لازم دارم. اين ليست ساختمونا و نيروهامه اگه ميشه چك كنين ببينين كم و كاستي چي داره؟ من بايد چي كار كنم الان؟ نيروهام كافي هست يا بايد بيشتر باشه؟ با تشكر
    (امتيازم 2400)
    نيروها:
    800 تا سورد، 600 تا اسپير، 70 تا لايت كاوالري، 10 تا اسكاوت
    ساختمونا:
    Village headquarters level 20
    Barracks level 16
    stable level 8
    workshop level 7
    smithy level 17
    market level 10
    timber camp level 23
    clay pit level 22
    Iron mine level 20
    farm level 19
    warehouse level 20
    Hiding place level 10

wall level 17
    كسي نبود جواب بده؟ ما كه رفتيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •