تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1710 از 2376 اولاول ... 71012101610166017001706170717081709171017111712171317141720176018102210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,091 به 17,100 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر کنم تو لیست امیدها دو تا جای خالی داشته باشیم. درسته؟
    تااونجایی که من یادمه مادوتاجاخالی داریم یکی برای سهمیه بزرگسالان ویکی هم برای سهمیه امیدها.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بله امشب برنامه نود هست. باید ببینیم چجوریه ؟ اگر برنامه بیخیال اتفاقات اخیر و کارهای زشت تربیت بدنی بشه معلوم میشه که فردوسی پور هم رام شد و خودشو فروخت ولی اگر همون قاطعیت و منطق همیشگی رو ببینیم میشه فهمید که فردوسی پور هنوز همون فردوسی پور سابقه...
    اصلا ربطی به فردوسی پور نداره اگه شبکه3 نخواد پخش بشه نمیشه.بعد هم این جریان بیخودی بزرگ شده بود ...
    من خودم 90 رو خیلی دوست دارم و واقعا باعث پیشرفت فوتبالمون شد و میشه .ولی این عادل یه موقع ها واقعا بچه بازی در میاره و حرفهایی که زیاد جالب نیست میزنه...ولی درکل کارش درسته....

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تااونجایی که من یادمه مادوتاجاخالی داریم یکی برای سهمیه بزرگسالان ویکی هم برای سهمیه امیدها.
    من که نفهمیدم .یکیش که رینالدو بود یکی هم که برا رضای آقای گل گذاشتن .الانم که صحبت اومدن مبعلی شده ...

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من که نفهمیدم .یکیش که رینالدو بود یکی هم که برا رضای آقای گل گذاشتن .الانم که صحبت اومدن مبعلی شده ...
    ببین قبل ازرینالدو ما سه تاجای خالی داشتیم 2 تامربوط به تیم بزرگسالان و یکی مربوط به تیم امیدها(ما میتونیم 5 یا6تاازبازیکنان امیدرابه تیم اضافه کنیم (البته توایران برعکس عمل میکنند یعنی بازیکن رابرای تیم بزرگسالان میگیرندولی اسمشو تولیست امید واردمیکنند))که بااومدن رینالدو ما الان فقط می تونیم 2 بازیکن که یکی ازاونها حتما شرایط سنیش به تیم امیدبایدبخوره راجذب کنیم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

برات میزارم ابیته

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جانواریو هم ادم حسابی هستا.
    نمرش 20 هست.

جان؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عصر امروز در ورزشگاه دستگردى
    هاشم سلطانى: با استقلال بازى مى كنيم

ايران ورزشى- هاشم سلطانى سرمربى تيم فوتبال ذوب آهن نوين از برگزارى يك ديدار دوستانه با تيم استقلال تهران خبر داد. زمان برگزارى اين ديدار عصر روز سه شنبه (امروز) و مكان آن ورزشگاه شهيد دستگردى تهران است. سلطانى در اين باره مى گويد: پيش از اعزام تيم ملى به تايلند از قلعه نويى سرمربى تيم استقلال تهران درخواست برگزارى يك ديدار دوستانه كرده بودم. اين درخواست مورد موافقت قرار گرفت و از طريق صمد مرفاوى به ما ابلاغ شد. به گفته وى، تيم ذوب آهن نوين ظهر امروز اصفهان را به مقصد تهران ترك مى كند. سلطانى سرمربى تيم ذوب آهن نوين سال ۱۳۷۲ با امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال در تيم استقلال تهران همبازى بوده است. تيم ذوب آهن نوين تحت پوشش باشگاه ذوب آهن اصفهان قرار دارد و در مسابقات ليگ دسته سوم باشگاه هاى كشور بازى مى كند. مسابقات ليگ دسته سوم باشگاه هاى كشور در ۶ گروه ۹ تيمى برگزار مى شود.
    ذوب آهن نوين با مجموعه اى از بازيكنان بومى در گروه خود صدرنشين است و امسال يكى از اميدهاى اصلى صعود محسوب مى شود. مجموعه ذوب آهن در يك اقدام خوب و آينده نگرانه اين تيم را تشكيل داده و هدف اصلى بازيكن سازى و استفاده از بازيكنان بومى است.
    Last edited by Alireza Taji; 27-01-2009 at 03:48.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عليزاده: خيالات ذهن خليلى را پر كرده!

ايران ورزشى- با اينكه سه هفته به دربى مانده اما بازيكنان استقلال و پرسپوليس با مصاحبه هاى خود به استقبال اين بازى مى روند. عليزاده كه سابقه حضور در پرسپوليس را هم دارد و چند سالى است پيراهن اين تيم را به رنگ آبى ترجيح داده با تشريح وضعيت خودش درباره دربى حرف هايى مى زند: «چند روزى است مصدوم هستم اما نمى دانم برطرف شدن اين مصدوميت چقدر زمان مى برد. زياد ناراحت نيستم ولى زيرنظر دكتر نوروزى كار مى كنم تا آسيب ديدگى ام برطرف شود. تيم ما ۹۹ درصد براى قهرمانى شانس دارد ولى واژه قهرمانى بايد مدام در ذهن ما باشد تا در نهايت به آن برسيم. استقلال روند بسيار خوبى دارد و اگر اتفاق خاصى نيفتد قهرمان خواهيم شد.» مهاجم بلند قامت استقلال در خصوص حرف هاى محسن خليلى كه گفته شانس قهرمانى پرسپوليس بيشتر از استقلال است مى گويد: «خليلى خيال كرده كه استقلال در هفته هاى بعد مى بازد و خودشان مدام برنده مى شوند و به صدر جدول مى رسند ولى بعيد به نظر مى رسد كه اين اتفاق بيفتد و ما قهرمان خواهيم شد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

براى ارائه گزارش عملكرد يكساله
    قلعه نويى در نشست هيات مديره استقلال

ايران ورزشى- جلسه هيات مديره باشگاه استقلال با حضور سرمربى و سرپرست تيم فوتبال برگزار شد.
    در اين جلسه كه ظهر ديروز انجام شد، امير قلعه نويى و على نظرى جويبارى حضور داشتند.
    محمدرضا نورى فر مدير روابط عمومى با تأييد اين خبر اظهار داشت: «اين نشست به منظور ارائه گزارش عملكرد يك سال اخير برگزار شده است و جلسه فوق العاده مديران نيست. گفتنى است بر اساس تصميم مديرعامل باشگاه مفاد جلسات هيات مديره اعلام نمى شود. واعظ آشتيانى اين تصميم را براى كاستن از حاشيه هاى باشگاه در نظر گرفته است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

۱۱ غايب در تمرين صبح استقلال
    ايران ورزشى- در تمرين صبح ديروز استقلال امير قلعه نويى با تأخير رسيد و صمد مرفاوى شروع كننده آن بود. 5 بازيكن ملى پوش و ميلاد نورى، على عليزاده، روانخواه، رينالدو، كاظمى و جانواريو از غايبان سرشناس اين تمرين ۵۰ دقيقه اى بودند. استقلال در اين تمرين برنامه دويدن و حركت هاى كششى را در دستور كار قرار داد.

استقلال بدون جانواريو، مس با ۳ محروم

ايران ورزشى - بر اساس اعلام سازمان ليگ برتر ۱۱ بازيكن نمى توانند تيم هاى خود را در هفته بيست و چهارم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاى كشور همراهى كنند. سازمان ليگ برتر اعلام كرد ۱۱ بازيكن از ۹ تيم ليگ برترى نمى توانند به دليل محروميت، تيم هاى خود را در هفته بيست و چهارم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاى كشور همراهى كنند. در اين بين جانواريو بزرگترين غايب ديدارهاى اين هفته است. اسامى بازيكنان محروم هفته بيست و چهارم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاى كشور به شرح زير است:
    فابيو جانواريو (استقلال تهران)، رضا جلالى ثابت (استقلال اهواز)، حبيب هوشيار (داماش گيلان)، ميرهانى هاشمى (مقاومت سپاسى)، وريا غفورى (پاس همدان)، محسن بنگر (سپاهان اصفهان)، مهدى آقامحمدى (ابومسلم)، فرزاد حسين خانى، ادينهو و جلال اميديان (مس كرمان) و ابراهيم شكورى (پيام مشهد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •