سلام به نظر من بهترین بازیه چون ازش خوشم می اید من الان دارم رو خط پر فشنال تمومش می کنم ولی خیلی سخت شده پایین ترین امار زمانیم5ساعت 25 دقیقه یاچند دقیقه این برو اون بر تمومش کردم هر چیشو که فکر کنی تموم کردم وقط رو خط پر فشنال موندم
![]()
سلام به نظر من بهترین بازیه چون ازش خوشم می اید من الان دارم رو خط پر فشنال تمومش می کنم ولی خیلی سخت شده پایین ترین امار زمانیم5ساعت 25 دقیقه یاچند دقیقه این برو اون بر تمومش کردم هر چیشو که فکر کنی تموم کردم وقط رو خط پر فشنال موندم
![]()
من با پسره لئون اسکات کندی بازیرو تموم کردم الانم دارم با دختره ایدا وانگ بازی میکنم ولی یجاش موندم هر طرف می رم میمیره . تو قسمتی که توخونه بیتروز مندز هست اینجا که برم بیرون می میرم . کسی رفته بگه
می تونی یکم بهتر بگی من هم متوجه بشم اون جا چه شکلی هست یکم بگو یادم بیاید تا بهت بگم
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان، دوستار اويل (بايوهازارد).
در جواب دوست خوبمون Harvest_Moon_Iman بايد بگم كه اگه در حال خارج شدن از خونه مندز هستي و يكي ميايد سرت رو ميبره، قبل از اينكه نفلت بكنه به هش امون نده البته زياد هم عجله نكن تا يه نمه بياد جلوتر و با اسلحه شاتگان سرشو نشونه بگير كه البته با يه دونه گلوگه نميميره همون جا وايسا تا باز بلند بشه بياد جلو چند بار بزنش تا ناكار بشه. به اميد اينكه توي pro تمون كني
Last edited by Spaniuly; 09-07-2007 at 22:03.
دوباره سلام. من از اساتيد محترم يه سوال داشتم. ميخواستم بدونم مگه آلبرت وسكر توي اويل يك گور به گور نشد، توسط جناب غول آخر پس چه طور هنوز زنده تشريف دارن و با خانوم ايدا ونگ در ارتباط ميباشند؟
دوست عزیز این مورد در پست های قبلی همین تاپیک به طور مفصل توضیح دادم.
آقا من با پسره لئون اسکات کند تموم کردم و الانم با دختره ایدا ونگ توو قسمت آخر گیر کردم کلیده در آخر کسی اونجا هست کمک کنه
میشه یکمی بیشتر توضیح بدی کجایی ؟آقا من با پسره لئون اسکات کند تموم کردم و الانم با دختره ایدا ونگ توو قسمت آخر گیر کردم کلیده در آخر کسی اونجا هست کمک کنه
از همه برای کمک به من تشکر میکنم
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 10-07-2007 at 17:51.
[متشكرم
چون تاپيك قبلي خيلي شلوغ شده بود و بيشتر بحث راجع به ريليز شدن بازي بود تا خود بازي، اين تاپيك رو باز كردم كه اينجا دنبال بشه.
[/quote]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)