ای بابا ایرانسل چی کار کرد که دیگه حرفی از طرح تعرفه و تبدیل شدن به ثانیه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا نه خبری نه اولتیماتونیهیچی.
اون قسمت ( انتقال به تعرفه دیگر ) رو هم که تو قسمت E-Crae گذاشته بود و هم حذف کرده.![]()
ای بابا ایرانسل چی کار کرد که دیگه حرفی از طرح تعرفه و تبدیل شدن به ثانیه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا نه خبری نه اولتیماتونیهیچی.
اون قسمت ( انتقال به تعرفه دیگر ) رو هم که تو قسمت E-Crae گذاشته بود و هم حذف کرده.![]()
Last edited by TempesT; 01-05-2007 at 01:50.
اتفاقا به خاطر یک سری دلایل از جمله ارزونتر تمام شدن دکلهای Guyed mast ایرانسل از این دکلها بیشتر داره
اون دکلی هم که به اسم خود ایستا معرفی کردی همون Lattice هست که تا ارتفاع 90 متری داره ( بلند تر هم هست که به سفارش میسازند )
---------------
اون عکسهایی هم که nedayechakavak گذاشته هر سه تاش مال تالیا هست , حواستون باشه اشتباه نگیرید
اولا نوع دکل ICB هست که خیلی راحت و ارزون تر از دکلهای منوپل و لتیس بر پا میشه در ثانی گفته بودم این دکلها رو اکثرا برای زیمنس طراحی کردند که تالیا از اونها استفاده میکنه .
سکتورهای ایرانسل از نوع Xpole هست که زیرشون جای 4 تا فیدر ( کابل ) داره ولی سکتورهای قدیمی مخابرات و تالیا از نوع Vpole هست که زیر یا پشتشون جای 2 تا فیدر داره ( فقط برای باند 900 مگا هرتز ) .
---------------
این هم لینک در مورد نحوه عملکرد شبکه های موبایل که خواسته بودید .
h t t p : / / w w w . d a n e s h j u . i r / f o r u m / f 3 0 3 / t 1 1 9 9 5 . h t m l
(خطاب به مدیران سایت : بابا کینه ها رو کنار بذارید من نمی تونم اسم سایت رو کامل وارد کنم - ولی کسی که میخواد لینک رو ببینه باید فاصله ها رو از اسم سایت برداره )
امیدوارم کامل و جامع بوده باشه .
بازهم تاکید میکنم با نگاه کردن به نوع دکل و تجهیزات نمیشه فهمید مال کدوم اپراتوره , وباید از روی ارتفاع سکتورها فهمید.
Last edited by CD-RW; 01-05-2007 at 08:35. دليل: لینکی که داده بودم رو سایت فیلتر کرده
ارسال پیام تصویری (mms) تا سقف 300 کیلوبایت به سایر مشترکین ام تی ان ایرانسل
1600ریال
یه جا دیگه اینا نوشته : هزینه استفاده از سرویس MMS بدون در نظر گرفتن حجم پیغام ارسالی (تا سقف 300KB) و نوع فایل ارسال شده (عکس، صوت یا پیام نوشتاری) بر اساس تعداد MMS های ارسال شده محاسبه می شود (مانند SMS تا سقف 160 کاراکتر).
پس این طور که پیداس یه mms می خواد متن باشه می خواد عکس باشه 160تومنه !!!!!!!
Last edited by vahooli; 01-05-2007 at 10:48.
کی گفته خبری نیست آخرین خبری که از سایت ictna دارم این که احتمالا ایرانسل سیم کارتاش و دو نوع کنه یکی دقیقه ای با همون نرخ 499 ریال یکی دیگم ثانیه ای با نرخ 560 ریال
این دیگه چه جورشه پس ما که 150 خریدیم تکلیفمون چیه؟
اینطوری باشه فکر کنم واسه دقیقه ای ها جایزه بذاره واسه ثانیه ای ها نذاره
نظر شما چیه اگه وتقعیت داشته باشه!؟ دقیقه ای با جایزه ؟ یا ثانیه ای بی جایزه ؟ کدوم و انتخاب میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا فهمیدی چی نوشتم تعرفرو نوشتم نه قیمت سیم کارت
ولی به احتمال زیاد ثانیه ای کنن و نرخشم 56 تومن کنن
اول پیشنهاد داده بودند که ثانیه ای بشه و قیمت ایرانسل به ایرانسل همون 499 ریال باشه و ایرانسل به خطای دیگه 76 تومن بشه که دولت رد کرده بود بعدش این پیشنهادو دادن
برا ماها جایزه نداره اونایی که تا اخر اردیبهشت سیم کارت میگیرن 1000 دقیقه ماهیانه جایزه میدن واین جایزه در صورتیه که نرخ ها مثل قبل دقیقه ای حساب بشه اگه ثانیه ای بشه دیگه به کسی این پورسانتو نمیدن
نه عزیز اگه خوب سایت ایرانسل و مطالعه کرده باشی تا آخر تیر واسه اونایی که سیم کارت دایمیشون ماله اردیبهشت نیست یعنی قبلا فعال کردنم جایزه داره.
ایرانسل :
در راستای سیاستهای ایرانسل جهت رعایت مساوات و ایجاد امکان برخورداری از تسهیلات برای تمام مشترکین گرامی، توجه فرمایید اگر مکالمه شما بیش از 30 دقیقه باشد، مدت آن به بخشهای 30 دقیقه ای تقسیم می شود. به این ترتیب، در هر 30 دقیقه، هزینه دقیقه نخست محاسبه شده و دقایق باقیمانده رایگان خواهد بود.
به عبارت ساده، هزینه مکالمه به این ترتیب محاسبه خواهد شد: با شروع مکالمه، هزینه دقیقه اول محاسبه شده و به محض پایان 30 دقیقه اول و با وارد شدن به دقیقه 31، هزینه یک دقیقه دیگر نیز محاسبه خواهد شد؛ به همین ترتیب تا پایان مکالمه. به این ترتیب، چه یک ثانیه صحبت کرده باشید و چه 30 دقیقه، تنها هزینه 1 دقیقه را می پردازید. همینطور چه 31 دقیقه صحبت کرده باشید چه 60 دقیقه، هزینه دو دقیقه را می پردازید و الی آخر.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)