يه لطفي برام بكن!
سلام،خوبی؟ يه لطفی به من ميکنی؟ يه عکس تمام قد از خودت بگير برام سند کن. Ok?. آخه ميخوام كارت بازی کنم ولی جوکر گم شده!
يه لطفي برام بكن!
سلام،خوبی؟ يه لطفی به من ميکنی؟ يه عکس تمام قد از خودت بگير برام سند کن. Ok?. آخه ميخوام كارت بازی کنم ولی جوکر گم شده!
eshgh iatim tar az on hast ke be daste rodkhane ie rozegar seporde shavad
خبرِ جديد
"هاج"، زنبور عسل، مادرشو تو اوركات پيدا كرد!
kojast jadehee ke mara be to beresanad , kojast kasi ke aseman ra be man neshan dahad , delam az in abrha gerefte .
angah ke ba dastanat vazheye eshgh ra bar ghalbam neveshty savad nadashtam. Amma be dastanat etemad dashtam hala savad daram amma digar be cheshmane khod etemad nadaram.
بهت نياز دارم!
سلام،خوبی؟ ببين يه خواهشی ازت دارم.ميخوام اگه ميشه يه دو سه روزی بيام خونه ي شما بمونم. اين روزا انگار همه با من مشکل دارن....الان به يه دوست حقيقی نياز دارم......... قربانت "عثامه بن لادن"
اگه دبير رياضی بودم ثابت ميکردم که چگونه شعاع نگاهت از مرکز قلبم ميگزرد.......اگر دبير شيمی بودم نام تو را در قلبم پخش ميکردم تا محلول با محبت شود....... اگر دبير دينی بودم ميدونستم که بعد از خدا تو را ميپرستم ......اگر دبير جغرافی بودم ميدونستم که خوش آب و هوا ترين منطقه آغوش گرم توست......و اگر دبير زبان بودم با زبان بی زبانی ميگفتم `You love I`
يادته اون دفعه اومدی دستمو گرفتی بردی يه جای خلوت! تندی شلوارت رو کشيدی پايين!! منم هر چی آب داشتم ريختم لاي پات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......................... ................................(برگی از خاطرات يک آفتابه!!)
بعضي اس ام اس ها واقعا زشته !!!!!
+++++++++18 هستش !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)