سلام
تو N70 چطوری می شه بیشتر 1 دقیقه صدا ضیط کرد؟؟
ممنون
سلام
تو N70 چطوری می شه بیشتر 1 دقیقه صدا ضیط کرد؟؟
ممنون
آقا من باطري واسه ان 70 پرسيدم :
به نتايج زير رسيدم
1) باطري هايي كه قيمتشون تو بازار بين 4500 تومن تا 6000 تومن هيچ كدوم شباهتي به باطري اصلي خود گوشيم كه فابريكه نداره و هولوگرامشون هم فرق داره ....
2) باطري اصل نوكيا با هولوگرام و برچسب اصليش ساخت چين : يكي گفت : 000 20 تومن و يه مغازه ديگه : 000 9 تومن
3) باطري اصل نوكيا با هولوگرام و برچسب اصليش ساخت مجارستان : 000 13 تومن
آقا الان من چي كار كنم ؟
مجارستان چي ؟ اولين باره كه باطري ساخت مجارستان ديدم ... كل باطري هاي فابريك رو گوشي هاي آك نوكيا ساخت چين
لطفا راهنمايي كنيد .. گيج شدم
باطری 9000 تومانی رو بخر - بگردی باطری اصلش با قیمت پایین تر هم گیرت میاد - من خودم خریدم الان 3 ماه میشه خوب جواب داده
با خود برنامه گوشی فکر نمی کنم بشه . برنامه مخصوص واسه ضبط صدا وجود داره به نام extended recorder برنامه خود گوشی voice recorder است که بیشتر از 1 دقیقه ضبط نمی کنه
آقا من باطري 9000 تومني رو گرفتم .. 8000 تومن دادم
فقط الان آدرس اون سايتي رو ميخواستم كه كد باطري رو وارد ميكنن و ميگه باطري تقلبي يا نه ؟
تو سايت نوكيا چيزي نتونستم گير بيارم ....
در ضمن يارو بهم گفت 12 ساعت مدام بزار تو شارژ بمونه ؟
درسته ؟
به نظر شما زياد نيست ؟
و اگه كمتر بمونه چي ميشه ؟
این رو نمی دونم!
در حدی که خود گوشی پیغام فول شارژ بده کافیه چون بعد از اون ، شارژر جریان برق رو قطع می کنه...
این اعداد و ارقام که مغازه ها می دن پایه علمی نداره وگرنه تو دفترچه گوشی می نوشت که باتری رو بار اول فلان ساعت شارژ کنید
سلام خدمت همه ی دوستان وعرض خسته نباشید
امروز گوشی N70 ما قاط زده و فایل های داخل مموری رو نشون نمیده زمانی که میرم تو قسمت Tools >>>> Memory خود فضای مموری رونشون میده که این مشخص کننده اینه که مموری رو گوشیه ولی چرا هیچکدوم از فایل هارو نشون نمیده گویی اینکه مموری اصلا رو گوشی نیست وازصبح کلافم کرده کلا گوشی وخود مموری رو فرمت کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ممکنه که مموری سوخته باشه ؟؟؟ میشه یکی از دوستان به ما کمک کنه؟!
سلام
کسی ازبچه هاراه حل مشکل ماروبلدنیست خداوکیلی کمک کنید دمتون گرم.
سلام دوست عزيز
1) مموري رو با يه رم ريدر وصل كن به كامپيوتر ببين ميشناسه و فايل ها رو نشون ميده ...
2) يه مموري ديگه امانت بگير و بزار رو گوشيت ببين فايل هاي اين رو باز ميكنه
نگران نباش .. اگه حالات بالا جواب نداد احتمالا مموري سوخته و به گوشي ربطي نداره ..... فوقش يه مموري جديد ميگيري
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)