دوستان سلام. مزاحم شدم يه سوال داشتم. اگه من بخوام يه فايل حالا فيلم يا چيز ديگه اي رو در اختيار ديگران قرار بدم تا اونا دانلود كنند چيكار بايد بكنم؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
دوستان سلام. مزاحم شدم يه سوال داشتم. اگه من بخوام يه فايل حالا فيلم يا چيز ديگه اي رو در اختيار ديگران قرار بدم تا اونا دانلود كنند چيكار بايد بكنم؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
اگر از تورنت گرفتی کاری ندارد همچنان بزار کار کنه ولی اگر می خواهی تورنتش را بسازی اول باید با نرم افزار تورنت از فایل اصلی یک فایل تورنت بسازی که در همین حین هم ترکر را معرفی کنی.ترکر را هم باید بر اساس سایتی که توش فایل تورنت را اپلود می کنی بزنی(که خود سایت معمولا ادرس ترکر را می دهد مخصوصا تو عمومی ها برای کمک)
یک راهنما هم در این مورد وجود دارد که تو تاپیک های قبلتر موجود است یکم جستجو کنید کامل گفته است.
سلام
من تازه با تورنت آشنا شدم
میشه بگید باید چیکار کنم . لطفا کامل باشه
ممنون
سلام
شما پستهای اول تاپیک رو مطالعه بفرمایین
کامل توضیح داده شده
سلام
تو پستای قبلی یکی برنامه advance dialer رو برای دانلود از تورنت یعنی کانکت شدن اتوماتیک معرفی کرده بود
از کسایی که با برنامه advance dialer کار کردند..من وقتی تنظیم می کنم برای اتوماتیک کانکت شده برای شب... روز که می رم تو قسمت گراف(امارش) می بینم فقط یه ساعت کانکت شده دقیقا از زمان کانکت شدن تا زمانی که فکر کنم خو شرکت هر یه ساعت دیس کانکت می کنه ....بعد توی دکمه keep که قبلا من زده بودم جوری که اون دو تا سیم قرمز و ابی به هم وصل بودن .صبح که می ام می بینم اونا از هم قطعند...و فقط یه ساعت دیشب کانکت بودم ..میشه کسی به من کمک کنه و یا تنظیماتشو بگه که هر وقت از طرف شرکت قطع شد دوباره خودش کانکت شه؟
راستی یه موتور جستجوی تورنت خیلی خوب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by isbn84; 25-04-2008 at 13:12.
لطفا شماره ی صفحه ای که کاملترین توضیح رو از بیت تورنت داشته بفرمایید .
صفحه اول این تاپیک و صفحه مال ویکی پدیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال
چند روزه که دارم یه فایل رو از تورنت دانلود میکنم ...
اما نمیدونم چرا سرعت آپلودم تقریبا 3 برایر دانلودم هست
یکی میتونه راهنمایی کنه
من قبلا حدود 10 تا فیلم از تورنت گرفتم و تا 150 مگابایت آپلود نداشتم ( برای هر فیلم )
ولی این یکی تا 70 درصد دانلود کردم و 250 مگابایت آپلود کرده
روز اول دانلودم سرعتش تا 30 میرفت ولی الان تا 8 بیشتر نمیره
تعداد seed هاشم بیشتر از peer هستش
ببین سرعت دریافت محدود نشده؟(چک کن)
پورتات بازه ؟ترکری کهتو فایل هست کار می کنه؟
ببین ممکنه قسمت هایی را که می خوای دانلود کنی همه نداشته باشن و چون درخواست برای ان قسمت ها زیاده سرعت کمه.
اگر همه را چک کردی لینک فایل تورنت را بده چک کنم.
نمیدونم من تا حالا نتونستم از تورنت فایل بگیرم الان هم سرعتم 1 کیلوبایت هست در صورتی که من فایلهای معمولی رو 30 کیلوبایت دانلود میکنم
من از utorrent استفاده میکنم
چی کار کنم میخوام فیلم دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)