با سلام آقا مهدی 7070شما که با حوصله بودید من یه سوالدر صفحه قبلی کردم همرا ه با عکس لطفا یه نیم نگاهی بکنید ممون میشم
با سلام آقا مهدی 7070شما که با حوصله بودید من یه سوالدر صفحه قبلی کردم همرا ه با عکس لطفا یه نیم نگاهی بکنید ممون میشم
نوشته شده توسط mehdi_7070
نه بابا جواب نداد سرکاری بود مهدی جون!
دوست عزيز !نوشته شده توسط persiankitty
شايد من هم خودم تا حالا اين 170 صفحه را به صورت دقيق و كامل نخونده ام ...
اگه منظورت منم ، كه بايد خدمتت عرض كنم كه شايد تا هفته آينده مجبور بشم كه يك كارهايي بكنم ... يعني منظورم امتحانات هست . خلاصه خدمتت عرض كنم كه من هم مثل شما ديگه وقت زيادي ندارم . شايد در روز بتونم 1 ساعت از كامپيوتر استفاده كنم كه نيم ساعتش را به P30world اختصاص دادم . شايد هم توي خرداد يك دقيقه هم نتونم اينجا سر بزنم .
البته اين موارد را كه مي فرماييد ، مشكلي هست كه توي همه جا وحود داره
Isaaaac جان !
استاد گرامي !
فكر كنم normal مقدارش 00 باشه ... شايدم من اشتباه كردم . دوباره چك مي كنم .
اين نكته را توي مقاله اولتون نوشته بوديد ، منتهي يادم رفت ديگه !
در مورد نسل جوان بايد خدمتت عرض كنم كه احتمالا از مقدار 06 استفاده شده ... اما يك سري تغييرات ديگه هم اونها دادند . اگه مي دوني بگو ؟! چون فايلها در ISOBuster نمايش داده نميشند . اما با استفاده از مقدار 06 اونها را ISOBuster شناسايي مي كنه و لااقل اسمشون را مياره . نكته بعدي هم اينكه در ISO هيچ چيزي را نمايش نميده ! اگه مي دوني كه اونها چي كار كردند ، به ما هم بگو !
در مورد CCD-Lock ! اگه منظورت نسخه هاي قديمي ( 1.7.4 ) هست ، كه آموزشش را احسان نوشته و من هم امتحان نكردم . ايشون نوشته بود كه براي سي دي هاي صوتي هست ! در ضمن اگه ميشه بگو كه منظورت چه ورژني هست و ما چي كار كنيم ؟! يه راهنمايي كوچيك هم براي كپي اونها بكن ، بقيه اش با خودمون ...
من منتظرم ـ دستت درد نكنه
اگه چيزي بوده كه من مي دونستم ، بهت مي گفتم ... لطفا ديگه درخواستت را تكرار نكن ... اگه بلد بودم كه هيچ ، اگه بلد نبودم ، خوب بلد نبودم ديگه ...نوشته شده توسط rezaninja
siadate جان !
چي بگم ... خوب سر كاري بوده ديگه ...
با تشكر ـ مهدي![]()
نوشته شده توسط h_radnoosh
آقا كسي جواب نمي ده آقا پيمان شما كه نويسنده اي خواهش مي كنم جواب بديد
خوب اسم سي دي شما چيه !نوشته شده توسط h_radnoosh
اون cancel كه معلومه كنسل مي كنه !
اون fast cue هم كه يك فايل كيوشيت درست مي كنه كه تراك هاي آخر سي دي رو توش مي اندازه !
وstart كه شروع كار برنامه است !
در ضمن شما مي تونيد از FAST CUE استفاده نكنيد !
سي دي رو ميگذاريد توي درايو...
1- Start ميكنيد و ايميج رو ميگيريد
2- همونجور كه سي دي در درايو هست و ايميج بين رو داريد Fast Cue رو ميزنيد و نام ايميج رو به خورد برنامه ميدين
3- فايل CUE توليد شده رو به برنامه هاي شبيه ساز مي دين
اگر هم دوست نداشتيد ميتونيد بعد از مرحله 1 پسوند فايل رو به ISO تغيير بدين و بعد مثل يك ايزو باهاش رفتار كنيد.
بابا ايول آقا پيمان اين شد حرف حسابي ميرم خونه امتحان كنم اما خودمونيما يه سي دي ويندوز را تو 10 ثانيه ايميج گرفت حتما درست هم هست خيلي توپ بود مرسييييييييي
persiankitty جان !
میشه بگی این cue دقیقا چه تاثیری داره ؟!
چون که cue در حقیقت راهنمای فایل bin هست ... منظورم اینه که آیا اطلاعات خاصی داخلش نوشته میشه که توی قفل سی دی تاثیر داشته باشه ؟
اين CUE به رايتر مي فهمونه كه چه تراكي چند تا Seassion داشته باشه و مقدار زمان فاصله بين تركها چقدر باشه و PreGap , PostGap چقدر رايت بشه و هر ترك چه فرمت اطلاعاتي رو داره . چون نگهبان بايد حتما با CUE رايت ميشد خروجي برنامه رو به فرمتي تبديل كردم كه CDRWin اونو بفهمه. وقتي Cue نباشه رايتر از سر سي دي شروع ميكنه و همينطور ديتا رو مينويسه تا ته سي دي بدون اينكه فاصله ماصله رو رعايت بكنه.نوشته شده توسط mehdi_7070
سلام گربه ایرونی![]()
آقا یه سوال
من یه سی دی نرم افزار دارم چطجوری بایستی روسش قفل بزارم تا کسی نتونه ازش رایت کنه و یا روی هاردش کپی کنه.. فقط بتونه برنامه رو نصب کنه..یعنی قفلش جوری باشه که نتونه با clone اونو رایت کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)