شما روی لپتاپ تست کردی ؟
بله. لپ تاپ وایو
فکر کنم مشکل از gnome بودنشه. کسی لینک دانلود linux mint kde 10 رو نداره؟
لپتاپ های سونی با لینوکس ناسازگارند.
مخصوصا سری های جدیدش. مانیتورشون مشکل داره.
باید منتظر بود تا براش Patch ارائه شه.
نمیدونم.
باید قبل از خرید لپتاپ دقت میکردی که یک لپتاپ سازگار با لینوکس بخری.
مثل Acer ، Asus ، HP و Lenovo و ...
چاکرا هم مشکل داره یانه. من از ناپیکس راضی ام و با لپ تاپم سازگاره.
آره چاکرا هم مشکل داره. من هم تستش کردم چاکرا رو و مشکل داشت با مانیتور.
ناپیکس چطوره ؟ کامل همه چیش کار میکنه ؟ کلیدهای FN و ... ؟
با سلام
فكر كنم چيز زيادي متوجه نشدم
خوب براي كسي كه اصلا رشتش كامپيوتر نيست و از كامپايل و اين جور چيزها سر در نمياره چاره چيه ؟
پكيج ها هم چه شباهتي به فايلهاي نصب ويندو دارن ؟ در ويندوز روي فايل نصبي كيلي مي كني و نصب مي كني اما در لينوكس ؟
مثلا الان من براي نصب درايو كارت گرافيكم مشكل دارم گرافيكم رادئون 4670 است و درايوري هم كه دارم مربوط به نسخه 10.04 است فايل درايور رو كجا قرار بدم و چطور نصب كنم ؟
با تشكر
سلام
نکته: توی لینوکس برنامه ها فقط یه جا نصب میشه و مثل ویندوز نیست که هر درایو و فولدری که بخوای بتونی نصب کنی....
اکثر برنامه ها داخل مخزنش هستند فقط باید اسم برنامه رو جستجو کنید و روی install کلیک کنید تا اتوماتیک فایل deb. دانلود و نصب بشه...(مخزن اوبونتو : Application>ubuntu Software Center یا با استفاده از دستور sudo apt-get install name در ترمینال) همه فایلهای deb. بعد از نصب به این مسیر میره: /var/cache/apt/archives/ اگه خواستی اینجا رو بخون:بعضی برنامه ها رو اگه داخل مخزن گیر نیاوردی یا نسخه جدیدش اونجا نبود میری سایت سازنده برنامه و از اونجا دانلود میکنی که چند حالت داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- ممکنه فایل deb. باشه که فقط باید روش دابل کلیک کنی تا خودش نصب بشه...(البته این فایل فقط برای توزیع های مبتنی بر دبیان هست مثل: اوبونتو)
- ممکنه فایل با فرمت sh. یا run. باشه که باید ترمینال رو باز کنی و دستور sudo sh filename.sh (این دستور برای اوبونتو هست - درایور کارت گرافیک nvidia و ATI با همین فرمته)
- ممکنه یک فایل با فرمت tar.gz یا tar یا هر چیز شبیه این باشه... اینا مثل zip. یا rar. هستن که باید extract بشن ، باید راست کلیک کنی و extract here رو بزنی حالا باید به فولدری که extract شدن بری ، اونجا حتماً فایل هایی مثل readme یا install یا help هست که راهنمای کامپایل و نصب هست...
- بعضی از برنامه ها هم با java نوشته شدن که برای اجرا کردنشون باید java runtime رو نصب کنی...
برای نصب کارت گرافیک هم اینجا رو بخون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cdp; 20-12-2010 at 01:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)