اینم دلیل این که هنوز هیچ اپراتوری در دنیا از فرکانس ۳۵۰۰ استفاده نمیکنه !
آخه دروغ تا چه حد ؟!!!!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
اینم دلیل این که هنوز هیچ اپراتوری در دنیا از فرکانس ۳۵۰۰ استفاده نمیکنه !
آخه دروغ تا چه حد ؟!!!!
اطلاعات این سایت اشتباه، حدود ۴۰ اپراتور برتر دنیا ازین فرکانس استفاده میکنن.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یه جا شما یه سایت (معتبر) غیر اشتباه نشون بده که نوشته باشه ایرانسل از فرکانس باند ۳۵۰۰ استفاده میکنه.
سلام
میشه لطفا اخرین نسخه فرم ور zw101 رو که خودتون نصب کردید و راضی هستید رو لینک کنید تا من هم نصب کنم.
من مودم رو تازه گرفتم و هنوز فرم ور خود ایرانسل روش نصبه.
سپاس
Last edited by delllaptop; 30-04-2017 at 16:29.
سلام دوستان من یه مودم مدل GP 2101 گرفتم و سیم کارتش رو هم فعال کردم . بسته هم خریدم براش ! ولی وقتی مودم رو روشن میکنم چراغ Wifi و سیگنالش (سیگنال سوم که سه تا خط داره) مدام چشمک میزنه و متوقف هم نمیشه ! نمیدونم ایراد از مودم ه یا سرویس دهی اون مجدوده مشکل داره ! چون آدرس ه خونم هم تقریبا داخل محدوده پوشش دهیه ! یهنی 30 40 متر اینور اونور فاصله داریم نهایتا! امکان داره به خاطره این باشه که شبکه رو پیدا نمیکنه ؟ یا نه کلا نباید اینطوری باشه ؟ یعنی چشمک زدنش باید در هر صورت قطع بشه ؟
داداش ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ برای اف دی هست و ۳۵۰۰ برای تی دی . فرکانس معقولی نیست ولی اینجوری نیست هیچ جا استفاده نشده باشه...
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
مالیات که نداره عزیز شما همین جور واسه خودت بگو
برو توی مودم TD قسمت فرکانس ها رو نگاه کن 3500 هست
درسته ولی فرکانس هایی مثل ۲۳۰۰ یا ۲۶۰۰ هم بود که مودم های ۴جی پشتیبانی میکردن.
کلا ایرانسل بارها ثابت کرده اهمیتی برای مشترک قدیمیش قائل نیست. این قضیه چند بار برای من اتفاق افتاده...
موقعی که سیم کارت فقط دائمی داشت و خریدم و چند وقت بعدش اعتباری بیرون داد بدون کوچکترین تفاوتی با دائمی از نظر نرخ مکالمه و دیتا.
سال ۸۷ وایمکسش رو گرفتم و الان بخوام با مودم جدید تعویضش کنم تفاوتم با یه فردی که اولین بار هست به ایرانسل مراجعه میکنه در یک گیگ حجم اینترنت هست که بهم میده برای تحویل دادن مودم قبلی!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز بحث مالیات دار بودن نیست که شما اینجوری صحبت میکنی و جو میدی .
من میگم یه سایت معتبر که گفته باشه td ایرانسل رو فرکانس ۳۵۰۰ هست اعلام کنید . من برا حرفم اثبات آوردم . نه تنها اون سایت که فرستادم ، تو گوگل سرچ بزنید کلی سایت دیگه هم میاد که بر اساس سرتیفیکیت هایی هست که اپراتورها دریافت میکنند تا بتونند سرویس بدن تو اون رنج فرکانس. شما یکیش رو بگو که بگه td ایرانسل رو ۳۵۰۰ هست.
داداش این مودم تی دی های ایرانسل فقط تو فرکانس ۳۵۰۰ کار میکنن . سازمان تنظیم هم فرکانسها رو اعلام کرده چرا کوتاه نمیای شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)