تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 827 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 تمجيد فرگوسن از هافبک آسيايي خود؛ درخشش پارک در منچستر

پارک جي سانگ هافبک ملي پوش کره جنوبي و بازيکن منچستر يونايتد انگليس بعد از ديدار برابر فولهام فرگوسن را به تمجيد از خود واداشت.
    منچستر يونايتد در ديدار برابر فولهام با حساب 3 بر 2 به پيروزي رسيد و پارک جي سانگ در هر سه گل منچستر نقش داشت.
    آلکس فرگوسن سرمربي مشهور منچستر يونايتد پس از بازي به يکي از خبرگزاري هاي انگليسي درباره پارک گفت: پارک بسيار جذاب بود. اين پسر حيرت انگيز بازي کرد. حرکات بدون توپ او در فضاهاي خالي بسيار عالي است .
    از يک بازيکن جوان بسيار بعيد است که اين گونه حرکات را انجام دهد. بدون شک پارک راه پيشرفت را به سرعت سپري خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 ملادن فرانچيچ: از آرامش لازم براي شکست پرسپوليس برخورداريم

ملادن فرانچيچ پس از آنکه مقابل سايپا در دقيقه 94 از شکست فرار کرد ، تمام نيروي خود را به بازي مقابل پرسپوليس متمرکز کرده است.
    ملادن فرانچيچ در گفتگو با فرند پس از پيروزي مقابل فجر سپاسي و تساوي برابر سايپا اظهار داشت: خوشبختانه بازيکنان ما در دو ديدار اخير بسيار هدفمند و با انگيزه کار کرده اند و از لحاظ فني بيشتر خواسته هاي کادر فني را برآورده ساخته اند
    وي در ادامه افزود: در اين شرايط تا حدود زيادي از شرايط نه چندان مطلوب گذشته فاصله گرفته ايم، اين مساله اميدواري ما را براي ديدار برابر پرسپوليس دوچندان ساخته است تا به سه امتياز مسابقه سخت اميدوار باشيم.
    سرمربي فولاد تاکيد کرد : تماشاگران آباداني در بازي هاي قبلي در کنار ساير تماشاگران خوزستاني شديدا از ما حمايت کرده اند. مساله اي که بي شک در نتيجه گيري ما بسيار حائز اهميت خواهد بود.
    فرانچيچ در پايان خاطرنشان کرد: در حال حاضر در آستانه ديدار حساس مقابل پرسپوليس، فولاد به آرامش خاصي دست يافته است به نحوي که همين آرامش زمينه پيروزي ما را فراهم خواهد آورد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 داريوش يزداني: از هيچ تيمي نمي ترسيم

هر مسابقه شرايط خاص خود را دارد و ما مي توانستيم در ديدار با فولاد پيروز شويم.

داريوش يزداني هافبک تيم سايپا در گفتگو با فرندضمن بيان مطلب فوق گفت: متاسفانه خوش شانسي فولاد مانع از پيروزي ما شد.اگر توپ هاي مهاجمان ما به گل تبديل مي شد، سه امتياز اين مسابقه را به راحتي دريافت مي کرديم و با خيال راحت در بازي هاي بعدي به ميدان مي رفتيم.
    وي در ادامه افزود: در ليگ امسال اکثر بازيکنان انگيزه بالايي دارند و تلاش مي کنند خود را جزو نفرات دعوت شده به تيم ملي براي حضور در جام جهاني قرار دهند، من هم از اين قاعده مستثني نيستم.
    در اين شرايط ابتدا تلاش مي کنم براي تيم خود مثمرثمر باشم، سپس سعي مي کنم سال خوبي را پشت سر بگذارم تا همانند گذشته به دوران اوج بازگشته و بتوانم نظر مربيان تيم ملي را به خود جلب کنم.
    هافبک سايپا که در مقابل فولاد تک گل تيمش را به ثمر رساند ادامه داد: در هر بازي به فکر گل زدن هستم، اگر شرايط خوبي به دست آورم خود را در موقعيت گلزني قرار مي دهم.
    در بازي با فولاد نيز از يک موقعيت خوب استفاده کردم و توانستم دروازه حريف را باز کنم.
    وي در مورد تيم فولاد نيز اظهار داشت: فولاد در اين مسابقه عملکرد بسيار ضعيفي داشت و اصلا در حد و اندازه هاي تيم قهرمان فصل گذشته نبود.
    آن ها در بيشتر دقايق اسير تيم ما بودند و اگر کمي مهاجمان تيم دقت مي کردند با اختلاف گل بالا آن ها را شکست مي داديم.
    ضمن اين که دو بار توپ هاي ما به تير دروازه حريف برخورد کرد و در آخرين لحظات نيز من مقصر بودم که آن ها با يک پنالتي به گل تساوي دست يافتند.
    بازيکن شماره يازده نارنجي پوشان تصريح کرد: پس از گل برتري و در لحظات پاياني مسابقه بازيکنان ما احساس کرده بودند بازي تمام شده است و اجازه دادند فولاد در تنها موقعيت خطرناک خود به گل تساوي دست يابند.
    بازيکنان ما بايد از فرصت ها به نحو احسن استفاده کنند و تا آخرين لحظات اجازه فعاليت مثبت را از تيم مقابل بگيرند.
    اگر در مسابقات گذشته بازيکنان باهوشتر بازي مي کردند ما تا اين لحظه حداقل بايد يازده امتياز به دست مي آورديم.
    يزداني در پايان در مورد بازي با ذوب آهن تاکيد کرد: سايپا يک تيم دست و پا بسته نيست و از هيچ تيمي نمي ترسد.
    اين تيم فوتبال خوبي را از خود ارائه مي دهد و مطمئنا اين روند رو به رشد را نيز در بازي با ذوب آهن ادامه خواهد داشت.
    ما يک تيم دفاعي نيستيم و سعي مي کنيم با ارائه يک بازي زيبا با دست پر از اصفهان به تهران برگرديم زيرا براي ما کسب سه امتياز مهم تر از همه مسائل است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 آخرين وضعيت استقلال اهواز قبل از مصاف با ملوان

تيم فوتبال استقلال اهواز صبح امروز ابتدا از اهواز راهي تهران شد و سپس با يک دستگاه اتوبوس بلافاصله راهي انزلي گرديد تا در فاصله يک روز مانده تا بازي مقابل ملوان خود را آماده نمايد.
    استقلال اهواز که در هفته گذشته رقابت هاي ليگ برتر بازي را در آبادان به همنام تهراني خود واگذار کرد.
    اين بار در شرايطي به مصاف ملوان مي رود که دو تن از بازيکنانش را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار نخواهد داشت.
    رضا جلالي ثابت کماکان مصدوم است ضمن اين که مهرزاد رضايي مدافع هافبک راست اين تيم نيز به علت سه اخطاره شدن محروم است و قادر به همراهي تيمش مقابل ملوان نيست.
    اما از سوي ديگر عبدالوهاب ابولهيل هافبک دفاعي استقلال اهواز با پشت سر گذاشتن مصدوميت خود آماده بازي مقابل حريف شمالي است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 آخرين وضعيت شموشک قبل از بازي با قندي يزد

تيم فوتبال شموشک در حالي در ورزشگاه شهيد نصيري يزد به مصاف ميزبان خود مي رود که سه تن از بازيکنان اين تيم به علت مصدوميت و محروميت قادر به همراهي تيم خود نيستند.
    محمد جبارپور مهاجم شموشک کماکان از مشکل مصدوميت رنج مي برد ضمن اين که رضا استواري نيز شرايطي مشابه با اين بازيکن دارد.
    از سوي ديگر ابوذر رحيمي پيستون چپ شموشک نيز با کارت زردي که در مقابل پاس از قاضي ميدان دريافت داشت سه اخطاره گرديد و در بازي مقابل شهيد قندي حضور نخواهد داشت.
    بهمن فروتن سرمربي موفق شموشک با مشکلات ديگري نيز روبروست بازيکنان اين تيم به علت مشکلات مالي صبح امروز از نوشهر با اتوبوس راهي يزد شدند تا در آخرين ساعات امشب به اين شهر برسند.
    سرمربي شموشک اميدوار است اين مسافت طولاني بر روي عملکرد بازيکنان شموشک تاثير نگذارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 فرديناند: اميد به ماندن کين داریم

ريو فرديناند، مدافع تيم منچستريونايتد اصرار دارد تا کين در مورد ترک باشگاه تجديد نظر کند.
    روي کين، کاپيتان تيم منچستريونايتد اخيرا اظهار داشت: "در پايان فصل که مدت قراردادم در اولترافورد تمام مي شود، اين باشگاه را ترک خواهم کرد."
    فرديناند در مصاحبه اي با مجله سان گفت: "با توجه به اين مطلب که روي کين تلاش زيادي براي موفقيت باشگاه داشته است و همه او را دوست دارند، بهتر است مدت بيشتري در اولترافورد بماند و در مورد رفتنش بيشتر فکر کند."
    وي افزود: "روي بازيکن شايسته اي است، يک ليدر خوب و بهترين کاپيتاني که در زندگي خود ديده ايم. همه براي او احترام خاصي قائل هستند چون او هم به ديگران احترام مي گذارد. روي هم فکر نمي کنم در اولترافورد موقعيت بدي داشته باشد."
    فرديناند در پايان خاطرنشان کرد: "بايد بگويم اگر کاپيتان برود من نيزقادر به ماندن نخواهم بود. با اينکه ميدانم روي حرف خود پايبند است و آنچه را که صلاح بداند انجام ميدهد اما باز هم اميدوار به ماندن وي هستم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مسي: من معجزه نمي کنم

ليونل مسي ستاره جوان بارسلونا پس از تساوي تيمش مقابل ساراگوسا گفت: فکر کرده ايد من که هستم. من معجزه نمي کنم!
    وي گفت: مطبوعات اسپانيا مدام سعي مي کنند مرا به عنوان مارادوناي دوم معرفي کنند اما من اولين مسي هستم که در بارسلونا بازي مي کند و ويژگي هاي منحصر به فرد و خاص خود را دارم.
    من در مدت کوتاه حضور خود در ترکيب بارسلونا با تمام وجود خود بازي کردم اما نتوانستم گل بزنم و اين يک گناه نابخشودني نيست!
    گفتني است ليونل مسي ستاره آرژانتيني و جوان بارسلونا به تازگي و پس ازحل مشکلات پاسپورت اروپايي خود مجوز حضور در ترکيب بارسلونا را در لاليگاي اسپانيا کسب کردهاست و قصددارد تا آخر عمر حرفه اي خود عضو بارسلونا باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 نتايج شب دوم ازهفته ششم فوتبال باشگاه هاي ايتاليا؛ يووه به اينترهم رحم نكردش

در شب دوم از رقابتهاي هفته ششم سري A ايتاليا، بزرگان خيلي نتايج خوبي به دست آوردند.

نتايج به دست آمده در شب دوم اين رقابت ها به شرح ذيل بوده است؛
    آث ميلان 2- رجينا يک
    گلها: مالديني 5 و 20 براي ميلان و کاوالي 90 براي رجينا
    آ.اس رم 2- سيه نا 3
    گلها: تادي 46، پانوچي 86 براي رم و نگرو 17 و چيه زا 54 و کولونه سه 90 براي سيه نا
    آسکولي 3- پارما يک
    گلها: بيلا نوويچ 78/28 فوگيا 33 براي آسکولي دپيانو 20 براي پارما
    فيورنتينا 3- ليوورنو 2
    گلها: توني 27 و يورگنسن 35 و پازايني 60 براي فيورنتينا و گالانته 87 و مورونه 88 براي ليوورنو
    لچه 3- کالياري صفر
    گلها: کونان 8 و پيناردي (پنالتي 14) در لوسما 69
    مسينا يک- سمپدوريا 4
    گلها: دي آگوستينو 77 براي مسينا و فلاچي 45 و بونازولي 63 و بوريو 74 براي سمپدوريا
    پالرمو 2- امپولي 2
    گلها: کاراکيولو 7 و ماکينوا 54 براي پالرمو و تارانو 8 و 42 براي امپولي
    يوونتوس 2- اينترميلان صفر
    گلها: تره زگه 22 و ندود 34

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 لوکزمبورگو: روبينيو هنوز اروپايي نشده

واندرلي لوکزمبورگو مربي برزيلي رئال مادريد در مصاحبه با مارکا اسپانيا گفت: روبينيو هنوزيک ستاره اروپايي نشده است.
    وي گفت: پيروزي درخشان مردان من مقابل رئال مايورکا اجازه هيچ انتقادي را به من نمي دهد و واقعا از مردان خود به خاطر کسب چنين نتيجه فوق العاده اي متشکرم اما بکام حق نداشت مدام در خط دفاعي باشد و ضعف دفاع ما را پوشش بدهد، کارلوس هم زياد از حد هجوم مي آورد و روبينيو هنوز در حد يک ستاره اروپايي نيست. او بايد بداند که اروپا با برزيل تفاوت دارد و سرعت بيشتر لازمه کارهاي تکنيکي او است.
    او به زمان بيشتري نياز دارد تا با شرايط حاکم بر فوتبال اروپا سازگار شود. نيمکت نشيني او طبق صلاحديد مربيان بدنسازي بودو من قصد داشتم از ابتدا او را در ترکيب اصلي رئال مادريد لحاظ کنم. در هر حال نوار پيروزي هاي ما تداوم خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 نتايج رقابت هاي ليگ برتر " آنفيلد تيره و تار شد "

حساس ترين ديدار از هفته هشتم رقابت هاي ليگ برتر باشگاههاي انگلستان بين دو تيم ليورپول و چلسي برگزار شد که طي آن چلسي در آنفيلد حريف خود را با نتيجه پر گل چهار بر يک در هم شکست.
    نتايج رقابت هاي شب گذشته ليگ برتر انگليس به شرح ذيل بوده است؛
    آرسنال يک- بيرمنگام صفر
    گل: کمنس 80
    ميدلزبرو3- استون ويلان 2
    گل ها: ياکوبو آبگيني 32 و 87 (پنالتي) بوآتنگ 63 براي ميدلز برو- مورد 49 و ديويس 90 براي ويلا
    چلسي 4- ليورپول يک
    گل ها: فرانک لمپارد 26 (پنالتي) دي مين داف 42، کول 62 و جرمي 81
    براي چلسي – جرارد 35 براي ليورپول
    منچسترسيتي 2- اورتون صفر
    گل ها: ميلز 71 و واسل 90 براي منچسترسيتي
    ويگان 2- بولتون يک
    کامارا 47 و مک کلوچ62 براي ويگان- جايري 67 براي بولتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •