تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 177 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 1769

نام تاپيک: همه چیز درباره مودمها در گنو/لینوکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من جواب رو پیدا کردم ، میزارم اینجا که اگر کسی این سوال براش پیش اومد مثل من سرگردان نشه
    باید توی فایل resolv.conf در برابر name server آی پی آدرس کامپیوتر را داد ، مانند 127.0.0.1

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این مودم های usb که تازه تو بازار زیاد شده و بهش سیم کارت میخوره تو لینوکس پشتیبانی میشن؟ من opensuse 11.3 دارم..

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

سلام

من جواب رو پیدا کردم ، میزارم اینجا که اگر کسی این سوال براش پیش اومد مثل من سرگردان نشه
    باید توی فایل resolv.conf در برابر name server آی پی آدرس کامپیوتر را داد ، مانند 127.0.0.1
    اون مقداری که توی فایل /etc/resolv.conf تعیین می کنی در واقع DNS سیستم شماست. معمولا باید 192.168.1.1 باشه که آدرس مودم هست! نمی‌دونم چه شکلی آدرس لوکال بهش دادی ولی می‌تونی از 8.8.8.8 که دی‌ان‌اس سرور گوگل هست استفاده کنی.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان گرامی!
    من یک EDGE USB MODEM تهیه کردم که باویندوز مشکلی نداره وقتی در ویندوز توی بورت usb میزارم نرم افزار توی خودش قرار دارد را نصب میکنم و به انترنت متصل میشم اما چند روزه که از ابونتو استفاده میکنم نمی تونم به انترنت از طریق EDGE MODEM وصل شم هیچ مدم را نمی شناسد لطفا کسی کمکم کند
    لطفآ......
    ظاهرا این مودمها فقط برای ویندوز طراحی شدن و انحصاری هستن
    بعضی هاش هم درایور مک دارن

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

و لینوکس هنوز قادر نیست مودم ها رو درست نصب کنه! یعنی توسعه دهندگان دنبال بالابردن تعداد خطوط برنامه اصلی هستند و نه بالا بردن دامنه فعالیت.
    کسی هست متوجه بشه که در دنیا ADSL داره مثل آشغال جمع میشه و ما هنوز از این زباله محرومیم؟!
    اینجا ایرانه و کسی نمی تونه اروپایی فکر کنه.

(من این حرفها رو واسه کی دارم میزنم؟!!)

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسئله خیلی ساده هست
    وقتی کارخانه ای قطعه ای برای کامپیوتر می سازه و درایور برای گنو/لینوکس نمی ده یعنی چی؟!
    یعنی اینکه نمی خواد شما از اون قطعه توی اون سیستم عامل استفاده کنی و این یعنی انحصار
    حالا شما اگر که می خواستی گنو/لینوکس کار کنی نباید اصلا اونو می خریدی
    از اسمش مشخصه winmodem

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مسئله خیلی ساده هست
    وقتی کارخانه ای قطعه ای برای کامپیوتر می سازه و درایور برای گنو/لینوکس نمی ده یعنی چی؟!
    یعنی اینکه نمی خواد شما از اون قطعه توی اون سیستم عامل استفاده کنی و این یعنی انحصار
    حالا شما اگر که می خواستی گنو/لینوکس کار کنی نباید اصلا اونو می خریدی
    از اسمش مشخصه winmodem

ok ! یک قرن بعد ! حالا اونا نمی سازن! شما که این همه سنگ لینوکس رو به سینه و سر می زنید چی؟! چرا توسعه دهندگان، سعی نمی کنند اشتباهات اونها رو جبران کنند؟! به هر حال، با این سوبسیدهایی که برداشته شده و همه چیز گرون شده، صرف نداره. همون ویندوز و آنتی ویروس های نازنین برای من باارزش تر از لینوکسی جلوه می کنند که امنیتش به اینترنت وصل نمی شه!

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما یه ماشین میخری و سوارش میشی و ازش نهایت لذت رو میبری، متأسفانه روکش صندلی که تهیه میکنید کیفیت مناسبی نداشته و مناسب این ماشین نیست و باعث لذیت و آزارتون میشه. آیا این وظیفه خودرو سازه که مشکل روکش صندلی بی کیفیت و ناسازگار با خودرو رو براتون حل کنه؟

دوست عزیز شمایی قبل از خرید یک قطعه باید سازگاریشو با سیستم عاملی که میخواین تهیه کنین بررسی کنید.
    گوشی‌های موبایل که از کارخونه‌های پدر و مادر داری مثل سامسونگ، نوکیا، سونی‌اریکسون و ... هستند براحتی توسط لینوکس شناساسیی میشن و شما میتونی از این قابلیت اتصال به اینترنت توی سیستم عامل بهره ببری ولی قرار نیست من یک قطعه‌رو توی خونه‌م میسازم و هیچ اطلاعاتی از سورسش در اختیار کسی قرار نمیدم هم توی لینوکس ساپورت بشه.

چرا حرف‌های بی‌منطق میزنین دوست عزیز؟

9. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته
    توسعه دهندگان چطوری باید برای سخت افزاری که فقط سازندش می دونه چطوری کار می کنه و درایورهاشم کد بسته هست و هیچی نمی شه ازش فهید درایوری که در لینوکس کار کنه بسازن؟

اگرم می شد شما نمی تونی بگی چرا کاری نمی کنن
    شما برای این سیستم عامل پولی ندادی پس نمی تونی انتظاری هم ازش داشته باشی
    و در آخر هم بگم که اگر شما مجبور بودی که پول نازنینتون رو برای ویندوز بپردازی دیگه ویندوز با ارزش نبود

11. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

rootnt عزیز حتی اگه بحث مالی رو هم در نظر نگیریم باز هم ایراداتی که دوستان به لینوکس وارد میکنند متأسفانه منطقی نیست.
    من بشخصه از انتقادات سازنده و درست استقبال میکنم ولی انتقادات بی‌جا و بی‌منطق رو بهیچ‌عنوان نخواهم پذیرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •