اگه هر دو مودم رو همزمان روشن نکنی مشکلی نداره. میتونی کتنفیگ جفتشونو انجام بدی و هر کدوم رو که خواستی روشن کنی و لینک بگیری.
اگه هر دو مودم رو همزمان روشن نکنی مشکلی نداره. میتونی کتنفیگ جفتشونو انجام بدی و هر کدوم رو که خواستی روشن کنی و لینک بگیری.
حیف که خطم فیبر نوری هستش
وگرنه حتما از شاتل میگرتم
راهی نیست که جلوی این کار ظالمانه مخابرات رو گرفت؟؟؟
یعنی میشه مخابرات اجازه بده که شرکت های دیگه هم اجازه سرویس دهی به فیبر نوری رو داشته باشن؟؟![]()
اول بخاطر این داستان نامحدود حتما از مخابرات شکایت کن شما در اون شکایت از انحصار مخابرات هم شکایت کن.
شاتل در بعضی نقاطی که خط مشترکین فیبر هست سرویس وایرلس هم ارائه میده.
شما از پشتیبانی بپرس که در منطقه شما هم وایرلس میدن یا خیر.
دوستان سرویسهای Eco پهنای باندشون اسمیه؟
یعنی اگه بخوام 4 مگ پهنای باند داشته باشم باید حتما سرویس 4 مگ بگیرم؟
در ضمن سرعت دانلود ART2 چنده و تا چند گیگ میشه دانلود کرد؟
سلام و درود . آقا چجوریه من از روی سرورهای سایت شاتل لند با سرعت 500 دانلود میکنم اما از روی سرورهای سایت باران مووی با سرعت 128 ؟!؟!
فک کنم محدودم کردن آخه روزهای اول که تازه سروریس گرفته بودم سرعت دانلود از سروهای باران مووی هم 500 بود !
چیکار کنم ؟!؟
![]()
شما سرور خارجیت محدود شده و میتونی با استفاده از وی پی ان های ایرانی که هستش سرعتتو مثله سرور داخلی کنی...
البته بعد از چند روز دانلود با وی پی ان ایرانی، شاتل جفت سرور داخلی و خارجی شما رو محدود میکنه و دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی!!!
دوستان منظور از این قسمت چیه دقیقا؟
:
- هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
یعنی برای دانلود رایگان شبانه باید 5250 پول بدیم؟
تخفیف 25 درصدی چیه دیگه؟
شب دانلود کنیم چیزی از حجم کم میشه؟
برای سرویسهای بیشتر از ۲ مگ بله، سرعت اسمیه، ولی سرویسهای کم سرعتتر، روی ۲ مگ بسته میشن.
بله. یعنی شما ۷۵% هزینۀ سرویس شبانه رو پرداخت میکنید و ۲۵% تخفیف گرفتید. تا چند وقت پیش، ۵۰% تخفیف داشت.
ا ز حجمتون کم نمیشه ولی بعد از میزان مشخصی دانلود (حدود ۳۰ گیگ) شبانهتون تقریبا قطع میشه.
1-شما برای داشتن شبانه رایگان (1تا 8 صبح) باید این مبلغ رو پرداخت کنی
2-بله
3-25%کمتر از کل هزینه تعریف شده از طرف شاتل از شما هزینه می گیرند
4-در بازه رایگان خیر فقط دقت کنید که اگر دانلود رو 2تا3شب پشت هم ادامه بدید بشدت محدود خواهید شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)