تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 203 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت رسمی باشگاه رئال مادرید بعد از اخبار محرومیت این تیم از نقل و انتقالات سال 2016 به دلیل تخلف و رعایت نکردن قانون فیفا، بیانیه ای رسمی صادر کرده و این موضوع را رد کرد.

- بیانیه صادر شده از طرف سایت رسمی رئال مادرید، خبر های مبنی بر محرومیت این تیم را تکذیب کرد. بیانیه صادر شده، به شرح زیر تنظیم شده است:
    "بعد از اخبار پخش شده روز گذشته از برخی رسانه ها که و ارتباط دادن آن خبر به مراجع قانونی، مبنی بر تخلف رئال مادرید در خرید بازیکنان زیر سن قانونی و بازی دادن به آن ها، این باشگاه مایل است بیانیه ای رسمی در این مورد منتشر کند:
    1- گفته شده ها در توضیحات بالا، به طور کلی نادرست است. همچنین فدراسیون فوتبال اسپانیا، با رسانه های مختلف ارتباط برقرار کرده اند تا دخیل بودن باشگاه رئال مادرید در هر گونه فعالیت های غیر قانونی و نا درست، مخصوصاً در مورد امضای قرار داد با بازیکنان زیر سن قانونی را رد کنند.
    2- باشگاه رئال مادرید دوباره تأکید می کند که، تمامی قوانین فیفا را با وسواس فراوان رعایت می کند. همان طور که ما در تاریخ 26 ژانویه سال 2015 با بیانیه ای، بر روی این موضوع پافشاری کردیم.
    3-بار دیگر باشگاه رئال مادرید تأسف خود را نسبت به ایجاد این خبر ها ابراز می کند، که اکثر این خبر ها فقط برای صدمه زدن به این باشگاه شکل گرفته اند. این خبر ها فقط برای گرفتار کردن باشگاه رئال مادرید بوده و تخلفاتی را که مرتکب نشده ایم به ما مرتبط می کنند.
    4- در آن واحد، تلاش رسانه ها برای مرتبت کردن آخرین خرید های باشگاه با عملیات غیر قانونی، به مثال اینکه قراردادی آشکار برایش تنظیم و امضا نشده است. همان طور که فیفا این کار را ممنوع کرده است، کاملاً بیهوده می باشد.
    5- باشگاه، باری دیگر تکرار می کند که، برای دفاع و محافظت از افراد و بازیکنان زیر سن قانونی و همچنین رشد و سلامتی این افراد متعهد است و به جای در نظر گرفتن سود های ورزشی به فکر این موضوعات می باشد. در نتیجه باشگاه رئال مادرید، تعهد خود به هرگونه قانون تنظیم شده از طرف فیفا، اعلام می کند و به آن ها پایبند می باشد."

تقدیر از قهرمان پاتیناژ دنیا در برنابئو (عکس)

در ابتدای دیدار امشب رئال مقابل آلمریا، از خاویر فرناندز، قهرمان پاتیناژ دنیا تقدیر شد.

حمایت رئالی ها از زلزله زدگان نپال (عکس)

رئالی ها در دیدار امشب علاوه بر اینکه برای قربانیان زلزله رئال یک دقیقه سکوت کردند، برای کمک به بازماندگان این حادثه هم اعلام آمادگی کردند.

اولین حضور اودگارد روی نیمکت رئال (عکس)

مارتین اودگارد، ستاره جوان نروژی، امشب برای اولین بار روی نیمکت تیم اول رئال نشست.

به گزارش "ورزش سه"، البته او که یکی از آینده دارترین ستاره های جوان فوتبال اروپا شناخته می شود، فرصت بازی در دیدار امشب را پیدا نکرد.

Last edited by reza0034; 30-04-2015 at 09:16.

2. 10 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بردی پر از حرص برا من.....
    بازیکنی مثل خسه چی بود و چی شده....فک کنم اضافه وزنم داره.....یعنی ترکیب ایارا و خسه میتونه به تنهایی یه تیمو به باد بده.....
    ایارا خیلی خوب بازی میکرد ،البته قبل از تشبیه ـش به ژابی.....یعنی بعد این که گفتن آینده ی این ژابی میشه خودشو گم کرده فک کنم....ژستای ژابی رو میگیره ولی در حد فوتبال محلی بازی میکنه.....
    رونالدو استحقاق یه گلو داشت حداقل...که هر چی زد به در بسته خورد....اون یه گلی ام که میتونست بزنه و آربلوآ پرید وسط ، من خیلی حرص خوردم به تنهایی.....
    منتظر حضور مارتین بودیم حتی برا 10 دقیقه...ولی متاسفانه نشد....
    بازی بعدی کاش این ایارا رو کلا" تو نیاره....
    امید وارم رونالدو بازی های بعدی بتونه عوض این بازی رو در بیاره که بد جور مسی نزدیک شده....به خصوص که الان وقت گل زنیه مسیه...بازی های راحتی در پیش دارن.....
    دوستان بنزما و بیل دقیقا" کی برمیگردن.....؟!بیل فک کنم گفته بودن برا بازی چهارشنبه میرسه.....بنزما که گفته بودن زود تر میاد فعلا" انگار وضعیتش بدتره.....
    در آخر هم حضور مودریچ رو نیمکت خیلی برا من شادی بخش بود....اصلا" مودریچ باید در هر صورتی تو زمین باشه.....چه رو نیمکت چه تو مستطیل....

4. 5 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

برد خوبی بود
    من موندم آنجلوتی عجب دل جراتی داره که این بازیکنا رو میفرسته تو زمین! اگه بازیکنای اصلی مون بودن بالای 6 7 تا میتونستیم بزنیم
    چیچاریتو خیلی خوب بود با اون پاس گل خوبی هم داد (کاملا در اختیار تیمه)
    خامس هم که متخصص زدن سوپر گلِ!! گل خیلی قشنگی بود
    عطش رونالدو برای گل زنی عالی بود، بعد از گل هم رفت با بازیکنا از جمله آربلوا شادی کرد
    فکر کنم این چند روز باید اراجیف دیگران درباره ی عطش گل زنی رونالدو رو تحمل کنیم

این صحنه هم جالب بود

6. 7 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

■ هامسِ توپچی
    ضربه پای چپ دیدنی کلمبیایی طلسم دروازه آلمریا را شکست
    تعقیب بی امان بارسا ادامه دارد
    لوس بلانکوس برای ششمین فصل متوالی 100 گل در لالیگا به ثمر رساند
    تمرکز آنچلوتی اکنون به بازی فینال مانند برابر سویا معطوف شده است
    ■ قانون زندگی فوتبالی در اسپانیا را نجات داد. کابینه وزرا امروز طرح حق پخش تلویزیونی را تصویب می کند■ ال نینیو به هدفش نزدیک شد. گل تورس می تواند بسیار ارزشمند باشد و جایگاه سوم اتلتیکو را قطعی کند
    آ.اِس
    ■ جواهری به نام هامس مادرید را از یک بازی بد نجات داد
    بازیکن کلمبیایی با یک والی تماشایی گلزنی کرد
    آنچلوتی: "اگر کریستیانو از اکنون تا آخر فصل گل نزند هنوز خوشحال خواهد بود. او پیش از این 50 گل به ثمر رسانده است
    ■ تورس و یک گل عالی برای قهرمان. پیروزی اتلتیکو تا حدود زیادی رتبه سوم آن ها را قطعی کرد■ تحقیقات گسترده فیفا در اسپانیا برای بررسی خریدهای مربوط به ستارگان جوان■ حساب نونو روی نگردو برای باز پس گیری رتبه چهارم■ بایرن بدون روبن و لواندوسکی. وینگر هلندی با فصل خداحافظی کرد
    موندو دپورتيوو
    ■ یک دهه فوق العاده
    امروز دهمین سالگرد اولین گل مسی برای بارسلونا است
    در یک می 2005 مسی اولین گل خودش را مقابل آلباخته به ثمر رساند؛ امروز او 403 گل به ثمر رسانده است
    ستاره آرژانتینی تاریخ فوتبال و بارسلونا را تغییر داد
    ■ طاعون مصدومیت در بایرن؛ روبن غائب خواهد بود، لواندوسکی در هاله ای از ابهام و گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی حاضر نخواهد شد■ در پیروزی کم رنگ رئال مادرید کریستیانو گلزنی نکرد■ مادرید شایعات ممنوعیت این تیم در بازار نقل و انتقالات را تکذیب کرد
    ■ گرانادا - اسپانیول: آخرین تلاش برای سهمیه اروپا

8. 6 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

کارلو آنچلوتی معتقد است که رئال مادرید می تواند چهار بازی باقی مانده خود را با پیروزی پشت سر بگذارد اما اذعان کرد که شاید این هم برای رسیدن به عنوان قهرمانی کافی نباشد.

- رئال مادرید بعد از پیروزی 3-0 مقابل آلمریا بار دیگر فاصله اش با بارسلونا را به دو امتیاز کاهش داد تا آنچلوتی در پایان بازی به AS بگوید:
    -در مورد هامس چه می توانید بگویید؟
    او هر روز مهارت ها و توانایی های خود را نشان می دهد. او خیلی خوب کار می کند.
    - وضعیت بازیکنان مصدوم چطور است؟ آیا برای دیدار مقابل سویا تغییراتی خواهید داشت؟
    این مهمترین بخش فصل است و ما تغییری نخواهیم داشت، بهترین ترکیب در سویل بازی خواهد کرد و ما برای پیروزی تلاش خواهیم کرد. بیل از فردا می تواند همراه با تیم تمرین کند. کریم بهتر شده است و فکر می کنیم بتواند همراه با تیم به تورین سفر کند.
    - آیا بازی امروز انتقالی بود؟
    ما با شدت یا کیفیت زیادی بازی نکردیم. هفته گذشته بسیار خسته کننده بوده است، و ما به کمی استراحت نیاز داشتیم. ما همیشه باید وضعیت را کنترل کنیم.
    - وقتی بازیکنان مصدوم برگردند، آیا نگران رعایت نشدن عدالت نسبت به بازیکنانی که اکنون بازی می کنند هستید؟
    نه، هرگز در طول دوران مربیگری ام اینطور نبوده ام. من تصمیمات را می گیرم، اما آنها هرگز ناعادلانه نبوده اند.
    - کریستیانو در پایان بازی خوشحال نبود. آیا در نیمه دوم به فکر استراحت دادن به وی نبودید؟
    او فوق العاده است، او خسته نیست، سرحال است، گلزنی نکرد اما برای گلزنی خوب کار کرد. او می تواند روز شنبه گلزنی کند.
    - ایارامندی دوباره با سوت های انتقادی مواجه شد. چرا برنابئو او را دوست ندارد؟
    ایارامندی در ویگو واقعاً خوب بازی کرد، امروز چندان خوب نبود، اما او از اعتماد کامل مربی خود برخوردار است.
    - تیم گاهی اوقات کنترل خط میانی را از دست می دهد، مثل دیدار در ویگو. آیا این بیشترین نگرانی شما برای دیدار مقابل سویا است؟
    وقتی تیم روی دفاع کردن تمرکز می کند، خیلی خوب این کار را انجام می دهند. نیمه نهایی سال گذشته مقابل بایرن واقعاً خوب بود. ما همیشه آن نگرش را نداریم، و گاهی اوقات کمی از موقعیت خود خارج می شویم. در نیمه اول خوب پرس نکردیم، ولی در نیمه دوم بهتر بودیم.
    - آیا قهرمان لیگ در چهار کشور مختلف برای شما یک انگیزه محسوب می شود؟ آیا هنوز اعتقاد دارید که بارسا امتیاز از دست خواهد داد؟
    ما مطمئن نیستیم که بارسا امتیاز از دست خواهد داد، اما مطمئن هستیم که می توانیم در بازی های باقی مانده خود پیروز شویم. من هیچ جاه طلبی شخصی ندارم و کمد افتخاراتم پر شده است. می خواهم برای باشگاهم، بازیکنانم و هواداران پیروزی به دست آورم.
    - چرا اودگارد اولین بازی خود را انجام نداد؟
    او باید کار کرده و تمرین کند، او بسیار جوان است. امروز اولین روز حضور او روی نیمکت بود. او برای انجام اولین بازی خود به زمان نیاز دارد.
    - آیا نگران هستید که کریستیانو خشم خود از عدم گلزنی را به روش بدی ابراز کند؟
    اگر کریستیانو از این لحظه تا پایان فصل هم گلزنی نکند من راضی خواهم بود، او در حال حاضر 50 گل به ثمر رسانده است، من در طول دوران مربیگری ام هرگز بازیکنی مثل او نداشته ام...

فوق ستاره ولزی به سویا می رسد
    بازگشت بیل به تمرینات گروهی رئال مادرید

گرت بیل با پشت سر گذاشتن مصدومیت عضلانی خود، می تواند رئال را در بازی حساس مقابل سویا همراهی کند.

به گزارش "ورزش سه"، 20 آوریل و در بازی مقابل مالاگا بود که بیل در دقیقه 4 بازی دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه دهد. او سپس بازی برگشت رئال مقابل اتلتیکو در یک چهارم لیگ قهرمانان و دو بازی رئال در لالیگا مقابل سلتا و آلمریا را نیز از دست داد.

ستاره ولزی که روزی دو جلسه زیر نظر فیزیوتراپ های رئال تمرین می کرد، امروز با تاییدیه پزشکی، در تمرین گروهی تیمش شرکت کرد و همراه با رئال مادرید به سویا نیز سفر خواهد کرد. رئال مادرید روز شنبه دیدار بسیار حساسی در مقابل سویا پیش رو دارد و البته هنوز مشخص نیست که بیل از ابتدا به میدان خواهد رفت یا بخاطر دیدار میانه هفته مقابل یووه در لیگ قهرمانان، تنها در صورت گره خوردن بازی از سوی آنچلوتی وارد زمین خواهد شد.
    کارلتو روز گذشته در نشست خبری خود گفته بود که دیدار مقابل سویا برای او حساس تر از یوونتوس است و او بهترین ترکیب ممکن را به مصاف سویا خواهد فرستاد.
    Last edited by reza0034; 30-04-2015 at 16:48.

10. 5 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

جالب هست دیروز داشتیم از آرشیو سوپرگل های هامز می گفتیم، که دیشب یکی دیگه اضافه شد.

مقایسه آماری هامز در فصل جاری با دی ماریا در فصل گذشته که به وضوح نشون میده هامز در گلزنی
    موفق تر هست و در سمت مقابل دی ماریا در خلق موقعیت، البته هامز بازی های کمتری رو انجام داده.

دو هفته آینده، بخصوص همین هفته پیش رو، سخت ترین و مهم ترین مقطع فصل هست و احتمال
    از دست دادن امتیاز بسیار بالا. دو بازی خارج از خانه پشت سر هم با فاصله کم، یکی با سویا که
    بیشتر از یک سال در خانه نباخته و یکی با یووه که با توجه به اختلاف امتیازی زیادش در سری-آ
    می تونه به چهره های کلیدی خودش استراحت بده و حداقل از لحاظ بدنی شرایط ایده آل تری رو
    داره... متاسفانه این مقطع شرایط به شکلی هست که حد وسطی وجود نداره و هر نتیجه بد تقریبا
    معادل با از دست رفتن یک جام هست.

به شخصه شانس بالایی رو نمی تونم قائل بشم که بتونیم همزمان در هر دو بازی لیگ پیروز بشیم
    و یووه رو حذف کنیم اما اگه این اتفاق بیفته تیم کار بسیار بزرگی رو کرده و در اون شرایط شانس خوبی
    رو حتی برای کسب هر دو جام داریم، شاید 50/50 در لیگ قهرمانان و 45/55 در لیگ.

12. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

پیشنهاد 137 میلیون یورویی یونایتد برای بیل

روزنامه‌های انگلیس، خبر از پیشنهاد 137 میلیون یورویی منچستریونایتد برای گرت بیل دادند.

به گزارش "ورزش سه"، ستاره ولزی که فصل خوبی را با رئال سپری نکرده و در حال حاضر با مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کند و برای حضور مقابل یوونتوس تلاش می‌کند. بیل که تابستان فصل پیش با 100 میلیون یورو از تاتنهام به رئال پیوست، فصل گذشته عملکردی خیره کننده از خود به جای گذاشت و از عوامل اصلی قهرمانی رئال در 4 جام بود. با این حال، او فصل جاری به شدت افت کرده و نتوانسته سایه ای از بیل فصل پیش باشد.
    حال منچستریونایتد که از پیش از پیوستن بیل به رئال از مشتریان پر و پا قرص او بود، پیشنهادی نجومی برای جذب او به رئال ارائه کرده است. روزنامه دیلی تلگراف، خبر از پیشنهاد 137 میلیون یورویی شیاطین سرخ برای جذب گرث بیل داده که او را بار دیگر به گران‌ترین بازیکن تاریخ تبدیل می‌کند. هنوز خبری از علاقه رئال به فروش یا رد پیشنهاد اعلام نشده است.

14. 3 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه واقعیت داشته باشه باید بدنش بره! سود خوبی داره...گرچه بازیکن با پتانسیل بالایی هست...ولی پوله دیگه!

16. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اگه واقعیت داشته باشه باید بدنش بره! سود خوبی داره...گرچه بازیکن با پتانسیل بالایی هست...ولی پوله دیگه!
    بعید میدونم واقعیت داشته باشه، ولی اگه داشته باشه خیلی عالیه
    با پولش میشه ضعفای تیم رو کامل بر طرف کرد.

18. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دو هفته ی سختی رو در پیش داره تیم ، این دو هفته یجورایی تکلیف تیم رو تو دو جام مشخص میکنه ، به امید موفقیت تیم

چندین خبر :

- کاسیاس قول داده که اگه رئال امسال موفق به بردین CL بشه راموس جام رو بالای سرش خواهد برد
    - باشگاه از کمپانی آدیداس ناراضی هست و امکان این هست که قرار داد جدیدی بین این دو امضا بشه یا اینکه رئال به دنبال کمپانی های دیگه خواهد رفت
    - رئال رکورددار گل زده از بیرون محوطه جریمه ، با 12 گل در لالیگا
    - آمار بهتر جیمز نسبت به دیماریا ، هم از لحاظ تعداد گل و هم از لحاظ تاثیر گذاری روی گل ( 10 پاس گل و 12 گل برای جیمز تا اینجای فصل ، 17 پاس گل و 4 گل برای دیماریا در کل فصل گذشته )
    - بیل به تمرینات گروهی برگشته :

محتوای مخفی: مصاحبه چیچاریتو 1 

چیچاریتو : آنچلوتی مثل فرگوسن، لیبرال است؛ به عقیده فن خال احترام می گذارم

خاویر هرناندز 'چیچاریتو، مرد لحظه های رئال مادرید شب گذشته در برنامه ‘El Larguero’ شرکت کرد و مصاحبه ای اختصاصی با خوزه رامون دلا مورنو انجام داد.
    طـرفداری- به گزارش AS، بازیکن تیم رئال مادرید هنوز در مورد آینده اش فکری نکرده است.

درست دو ماه پیش شما یک بازیکن فراموش شده روی نیمکت بودید...
    بله، اما من خیلی صبور بودم و ایمان زیادی داشتم. زندگی من همینطور بوده است؛ همیشه کارهایی را انجام داده ام که برعکس آن از من انتظار می رفت. خدا را شکر من نشان داده ام که همان چیزی هستم که وانمود می کنم و این همیشه جواب داده است. من راحت طلب نیستم؛ اگر 5 بازی انجام دهم، می خواهم 10، 20،... بازی انجام دهم. من چند ماه بسیار پیچیده را پشت سر گذاشته ام. همانطور که در آن مصاحبه ای که در مکزیک داشتم، توضیح دادم.
    آیا افسرده شده بودید؟
    بیشتر از افسرده، نا امید شده بودم - چون می خواستم به تیم کمک کنم. قرار گرفتن در چنین وضعیتی جالب نیست. هر آنچه گفته ام هیچ قصد و غرضی نداشته ام. مخصوصاً من پدر و مادر و خواهرم را به یاد می آورم، که همراه با من به این ماجراجویی اروپایی آمده اند. پسر عمویم پائولا، که اکنون در تاباسکو است، هنگامی که اوضاع بد پیش می رفت به من کمک کرد. من از خودم می پرسیدم که آیا واقعاً استعداد بازی در رئال مادرید را دارم؟ و آنها به من گفتند، "احمق نباش، اگر تو آنجا هستی، به خاطر این است که باید آنجا می بودی." در حال حاضر خوشحالم.
    بنابراین راز موفقیت این است که صبور باشیم و در برابر شرایط دشوار مقاومت کنیم؟
    من بسیار مذهبی هستم و برای من خدا همه چیز است. اما برای کسانی که باور ندارند، آنچه اهمیت دارد این است که انسان خوبی باشند، یک انسان معقول و مناسب - اینکه در تعقیب رؤیای خود به کس دیگری ضرر نرسانید و این کار را با صداقت انجام دهید. بازیکن رئال مادرید بودن و بازی در چمپیونزلیگ شما را به انسان بهتری نسبت به بچه ای که هنوز در مدرسه است تبدیل نمی کند. همه کاری که من می کنم این است که رؤیای خود را زندگی کنم؛ از زمانی که داخل رحم مادرم بودم، تمام چیزی که می خواستم این بود که فوتبالیست شوم. من به عنوان خاویر هرناندز به این دنیا آمدم و به عنوان خاویر هرناندز هم آن را ترک خواهم کرد، درست مثل یک انسان.
    آیا وضعیت شما در رختکن تیم عوض شده است؟
    نه، وقتی به طور منظم بازی نمی کردم، با من درست مثل سایر اعضای تیم رفتار می شد. همه در اینجا یکسان هستند - از دروازه بان سوم تیم گرفته تا کریستیانو رونالدو. کیلور نزدیک ترین دوست من است.
    برنابئو حالا باید نسبت به شما کمی متفاوت باشد؟
    نه، من روی کاری که باید انجام دهم تمرکز کرده ام و زیاد متوجه نشده ام. هنگامی که نام من در سیستم PA خوانده می شود، شاید.
    هواداران حاضر در برنابئو فوق العاده پرتوقع هستند...
    مسلماً. هواداران آنها نماد همه چیز هایی هستند که به این باشگاه مربوط می شود. در اینجا سطح انتظارات به حداکثر رسیده است.
    آیا نگران هستید که با بازگشت بیل و بنزما بار دیگر به سایه ها بازگردید؟
    این بخشی از فوتبال است. چه من اینجا باشم چه نباشم، همه چیزی که می خواهم این است که حاشیه اشتباهاتم به حداقل برسد. من ترکیب 11 نفره را انتخاب نمی کنم و نمی توانم خودم را انتخاب کنم و من این را درک می کنم چرا که در رئال مادرید یک ترکیب کلاس جهانی وجود دارد و تنها 11 بازیکن می توانند بازی کنند. تمام کاری که شما می توانید انجام دهید این است که بازی کنید یا منتظر بمانید.
    فن خال گفته است که علی رغم گل هایی که به ثمر می رسانید، وضعیت شما تغییری نکرده است...
    نمی دانم او این حرف را زده است یا نه. یک بار روزنامه های انگلیسی برخی نظرات را چاپ کرده بودند - درست قبل از دربی، آنها چیزهایی منتشر کردند که من نگفته بودم. اگر او این حرف را زده است، پس نظرش را بیان کرده و باید به آن احترام بگذارید. اگر همه در دنیا کریستیانو رونالدو و مسی را ستایش نمی کنند، تصور کنید برای کسانی مثل ما که چند پله از آنها پایین تر هستیم چطور است.
    آیا فن خال خیلی با آنچلوتی فرق می کند؟
    بله، آنها خیلی متفاوت هستند. آنچلوتی کمی بیشتر با ما در ارتباط است و آرامش بیشتری دارد. فن خال روال عادی و جدول زمانی را دوست دارد و همیشه سفت و سخت است. او در نظم و انضباط بسیار سخت گیر است. آنچلوتی بیشتر شبیه سر الکس [فرگوسن]، روشن فکر و لیبرال تر است.

Last edited by Abdolreza2012; 01-05-2015 at 15:30.

20. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •