تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 752 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

من الان زنگ زدم نمایندگی ولی‌ میگه که دیگه PX-100 تولید نمی‌شه پس ماهم دیگه نمیاریم و مدلهای بالای ۳۰۰ هم موجود داریم بجز مدل HD228 که چیز جالبی‌ نیست به قیمت ۶۰ تومن ... بار جدیدشم گفت ۱.۵ ماه دیگه میاد حالا چیکار کنم؟ می ارزه صبر کنم ۱.۵ ماه یا چیز دیگه ای‌ معرفی‌ می‌کنید که در همین حد باشه که اونو بخرم؟
    آقا دیگه فکر کنید برای برادرتون میخواین بخرید یه مدل که کیفیتش از همه بالاتره بیس مناسبیم داره بهم معرفی‌ کنید فول سایز هم باشه... دیگه نمیدونم چی‌ بگم انتخابو به شما می‌سپرم
    Last edited by dooste.man83; 08-09-2010 at 13:21.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من الان زنگ زدم نمایندگی ولی‌ میگه که دیگه PX-100 تولید نمی‌شه پس ماهم دیگه نمیاریم و مدلهای بالای ۳۰۰ هم موجود داریم بجز مدل HD228 که چیز جالبی‌ نیست به قیمت ۶۰ تومن ... بار جدیدشم گفت ۱.۵ ماه دیگه میاد حالا چیکار کنم؟ می ارزه صبر کنم ۱.۵ ماه یا چیز دیگه ای‌ معرفی‌ می‌کنید که در همین حد باشه که اونو بخرم؟
    px-100 تولید نمیشه ولی px-100 ورژن 2 که تولید میشه من خودم دیروز اونجا بودم همه این ها رو حضوری بهم گفته بود اگه میخوای الان بگیری akg هست اون دو مدلی که گفتم فقط چند تا چیز طرفش نرو!:
    همه مدل های فیلیپس/ sony MDR-NC7/اون کریتیوی هم که گفتی خوبه
    من که همه هدفون ها رو تست نکردم چیز زیادی هم درباره این هدفون کریتیو نتیونستم پیدا کنم اندازه هدفون به نوع صدا هم مربوط نیست باید گوش داد و فهمید.
    کریتیوی که میگی هم خوبه هدفون یا خود فرد باید تجربه داشته باشه که نظر بده یا باید 100-200 نظر بخونه تا به نتیجه معقول برسه
    akg 518 مدل جدید akg 81 هست (یکی هستند)چند لینک زیر رو بخون به نتیجه خوبی میرسی اگه حوصله نداشتی بگو خلاصش رو بگم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by peaceful1; 08-09-2010 at 14:30.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این دوستمون من نفهمیدم supra-aural میخواد اخر یا circumaural یا in ear ؟ چون تو مدل هایی که مدنظر داشت هردو سری اون ها بود ! ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

px-100 تولید نمیشه ولی px-100 ورژن 2 که تولید میشه من خودم دیروز اونجا بودم همه این ها رو حضوری بهم گفته بود اگه میخوای الان بگیری akg هست اون دو مدلی که گفتم فقط چند تا چیز طرفش نرو!:
    همه مدل های فیلیپس/ sony MDR-NC7/اون کریتیوی هم که گفتی خوبه
    من که همه هدفون ها رو تست نکردم چیز زیادی هم درباره این هدفون کریتیو نتیونستم پیدا کنم اندازه هدفون به نوع صدا هم مربوط نیست باید گوش داد و فهمید.
    کریتیوی که میگی هم خوبه هدفون یا خود فرد باید تجربه داشته باشه که نظر بده یا باید 100-200 نظر بخونه تا به نتیجه معقول برسه
    akg 518 مدل جدید akg 81 هست (یکی هستند)دو لینک زیر رو نخون به نتیجه خوبی میرسی اگه حوصله نداری خولاصش کنم.:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ولی‌ بازم بنظرت این مدلها به پای px-100 نمیرسه درسته ؟
    میدونی‌ اگه باز هدفن موجود باشه ، باز می‌شه آدم نظر بده اما بدون گوش کردن امکان نداره ...
    بین این ۲ تا مدل AKG کدوم رو باز مده نظرته؟ جای هست بشه تست کرد ؟ قیمتهاش؟

کریتیو هم خوب بود اما مساله اینه که هدفن رو باید یه ۱۵ دقیقه حداقل باهاش گوش کرد دید گوش رو خسته نمی‌کنه...

این دوستمون من نفهمیدم supra-aural میخواد اخر یا circumaural یا in ear ؟ چون تو مدل هایی که مدنظر داشت هردو سری اون ها بود ! ...
    اگه منظورتون من هستم من دنبال یه مدل خوب از نظر ظاهری مثلا مثل HD-515 می‌گردم با کیفیت خیلی‌ بالا با درایو قدرتمند با بیس عمیق

اون ۲ اصطلاح اولتون رو متوجه نشدم ...open یا close بودنم مطرح نیست واسم
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:55. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اگه منظورتون من هستم من دنبال یه مدل خوب از نظر ظاهری مثلا مثل HD-515 می‌گردم با کیفیت خیلی‌ بالا با درایو قدرتمند با بیس عمیق

اون ۲ اصطلاح اولتون رو متوجه نشدم ...open یا close بودنم مطرح نیست واسم
    شما چیزی مثل 515 میگردید پس چرا رفتید تو سری px100 و ... ؟ این دو دسته ربطی به هم ندارن ! ...
    در ضمن شما بودجه ات چقدر هست و اینکه برای موزیک میخوای یا فیلم و ... هم میخوای باهاش ببینی !
    *درسته که open ها باس های قوی و با کیفیتی دارن ولی از نظر باس به پای هدفون های closed نمیرسن !
    البته closed ها محدود تر هستن ... این موضوع رو هم در نظر بگیر ! ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

شما چیزی مثل 515 میگردید پس چرا رفتید تو سری px100 و ... ؟ این دو دسته ربطی به هم ندارن ! ...
    در ضمن شما بودجه ات چقدر هست و اینکه برای موزیک میخوای یا فیلم و ... هم میخوای باهاش ببینی !
    *درسته که open ها باس های قوی و با کیفیتی دارن ولی از نظر باس به پای هدفون های closed نمیرسن !
    البته closed ها محدود تر هستن ... این موضوع رو هم در نظر بگیر ! ...
    اگه منظور از فرق تو قابل حمل بودنشه که باید عرض کنم اصلا این موضوع واسم مهم نیست اگرهم منظورتون فرق دیگه‌ی خوش حال میشم بفرمایید ... و اینکه میفرماید هدفن‌های close محدود ترن منظورتون چیه؟فقط کیفیت موزیک واسم مهم...
    ممنون

فرق ear coupling و circumaural و supraaural با هم چیه؟
    ممنون میشم اگه توضیح کامل بدید
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:55. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

فرق ear coupling و circumaural و supraaural با هم چیه؟
    ممنون میشم اگه توضیح کامل بدید

supraaural به هدفون های on the ear گفته میشه مثل پی اکس 100 و ...
    circumaural به هدفون های فول سایز گفته میشه اچ دی 555 485 و ...

8. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

supraaural به هدفون های on the ear گفته میشه مثل پی اکس 100 و ...
    circumaural به هدفون های فول سایز گفته میشه اچ دی 555 485 و ...
    ear coupling پس چیه؟
    این on the ear که گفتین یعنی چی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ear coupling پس چیه؟
    این on the ear که گفتین یعنی چی؟
    در مورد اول نمیدونم
    on the ear تو خودش هست معنیش یعنی روی گوش ! ... هدفون هایی که روی گوش قرار میگیرن مثل هدفون های سن هایزر سری px ! ولی فول سایز ها کل گوش رو پوشش میدن ...

11. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

پست قبل رو خوندی؟
    ببین اصلا مهم نیست که این با اون چه فرقی میکنه مهم این هست که هر موقع احساس نیاز کردی دنبال هدفون سازگار با سورس مورد استفاد خودت بگردی . بر اساس همون پست قبلی.
    یکی از بچه ها چند وقت پیش گیر داده بود هدفون چه طوری درست میشه.یه چیز های هست که اصلا جزء ملاک های انتخاب نیست و مشخصا کمک نمیکنه هیچ حتی میتونه فرد رو بیشتر گیج کنه.

کد:
    منو ميگه ها
    چيكار كنيم ديگه تو فكر اين بودم يه هدفون خودم درست كنم و يه تجربه اي بشه ...
    كلي گشتم يه سري چيزا رو پيدا نكردم .. مثلا پرده ديافراگم ...
    كلا بيخيالش شدم ...

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

آقا دیگه فکر کنید برای برادرتون میخواین بخرید یه مدل که کیفیتش از همه بالاتره بیس مناسبیم داره بهم معرفی‌ کنید فول سایز هم باشه... دیگه نمیدونم چی‌ بگم انتخابو به شما می‌سپرم
    به نمايندگي جمهوري زنگ زدي؟؟؟
    نپرسيدي چه مدلهايي داره كه بالاي 300 تومنه؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •