دوست عزيز برا ما هم سوراخ نداره بالاش....اونا نقطه رنگه سياه است نه سوراخ.....
رنگه برا خوشگلي
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزيز برا ما هم سوراخ نداره بالاش....اونا نقطه رنگه سياه است نه سوراخ.....
رنگه برا خوشگلي
Sent from my iPhone using Tapatalk
واسه من هم همینه
انگار دو تا اسپیکر داره اونم پایین سمت چپ ..... از سمت راست صدایی نمیاد
برم خونه تست میکنم منم (سرکارم!). ولی یه تنظیماتی داره به اسم Audio Wizard توی کنترل پانل. وقتی میزنی روی بازی یا فیلم صدا یه جور دیگه میشه. تست کنید ببینید که چهارتاشم OK میده؟؟؟
رو هر حالتی که میذارم صدا ازهمون بلندگوهایی سمت چپ و وسط ( 2 تا) میاد بیرون... فقط کیفیت صدا عوض میشه.. بیشتر هم فک کنم صدا از ناحیه ی زیر تاچ پد میاد... یه صدایی دیگه هم از سمت چپ تاچ پد میاد.. ار ناحیه ی سمت راست صدایی نمیاد![]()
چی شد؟ کسی نتونست چهارتا اسپیکرا رو راه بندازه؟![]()
دوستان با سلام
من تابستون پارسال ینی 92 بود که توو سایتا این مدل ینی n550jv رو دیدم و عاشقش شدم البته هنوز اون موقع به بازار ایران نیومده بود! بعدشم که اومد و کمیاب بود و هر یکی دو ماه یک بار طی یکی دو هفته ای انبار بازار خالی میشد! منم تا الان نخریدمش، بعد چند ماه حدود دو سه ماه پیش، ینی بهمن 92 توو اینترنت مدل n56jr رو دیدم و از اون هم خوشم اومد! به هرحال هرچی باشه گرافیک n56jr خیلی قویه و مناسب تره واسه گیم های گرافیکی روز، از طرفیم بقیه امکانات دلربای n550jv هم من کاملا تووی آمپاس گذاشته بودن! هر دو تاش خواستنی بودن!
تا اینکه حدود یکی دو هفته پیش باز از اینترنت مدل جدیدی رو پیدا کردم که واقعا فکر میکنم همونیه که من میخوام و دوس دارم، مدل n550jk، این مدل تمام امکانات n550jv رو داره فقط گرافیکش قوی تره و از نسل سری 8 و جدیده و جزو سری گیم هس (GTX 850M)
نظر شما دوستان چیه؟ آیا این لپ تاپ خوبه برا بازی؟ البته ddr3 هس گرافیکش و توو دو کانفینگ میاد، 2 و 4 گیگی!
به نظرتون کی وارد بازار میشه؟ حدود قیمتش چقد خواهد بود؟ آیا میصرفه من صبر کنم تا بیاد یا همین n550jv رو بگیرم؟ کلا نظرتون رو راجع به این لپ تاپ بگین! متشکر...
من فکر می کنم قیمتش خیلی بالا باشه. تازه حداقل 4 ماه باید صبر کنی تا بیاد ایران. هرچی هم که تازه باشه تو ایران گرون تره. برای تثبیت قیمتشم باید صبر کنی!!!
والا من نمیدونم چجوری توو ایران قیمت گذاری میکنن، همون تابستون که از سایتا n550jv رو دیدم قیمت جهانیش بود 1000 دلار، اون موقع هم دلار توو ایران 3500 بود، خب پس باید قیمت لپ تاپ میشد در واقع 3 میلیون و 500 تومن، ولی همون اواسط تابستون که هی به صورت کمیاب وارد بازار میشد قیمت تا 4 میلیون و 500 هم کشیده بودن بالا!!! بعدشم الان دلار شده 3000 تومن ولی باز این لپ تاپ عوض اینکه با قیمت 3 میلیون عرضه بشه باز حدود 4 تومن داره فروخته میشه!!!
قیمت جهانی n550jk هم 1350 دلاره که با دلار 3000 تومنی الان میشه حدود 4 میلیون و 50 هزار تومن، حالا فک کنم بیاد ایران میکننش 4 میلیون و 800 تومن :-(
حالا در کل نظر شما چیه؟ آیا میصرفه من صبر کنم یا همین n550jv رو بگیرم؟
ببینین من میخوام طوری باشه که حدود 3-4 سال ساپورتم کنه از هر لحاظ حتی بازی، بازی های گرافیکی روز و قدیمی رو تا حد امکان میوام اجراش کنم! من گیمر نیستم که زیاد به گرافیک بازی گیر بدم که حتما باید جزییات بازی رو درحد فوق العاده نمایش بده، نه! قانعم، فقط طوری باشه که بازی های گرافیکی روز رو بدون لگ و هنگ راحت بشه اجرا کرد، حداقل برا همون بازی های الان و 3-4 سال آینده!
آیا n550jv گرافیکش میتونه این نیاز منو برآورده کنه؟ اگه نمیتونه که منتظر اومدن برادر بزرگترش ینی n550jk بمونم!
چون من واقعا از این مدل خوشم اومده، چون علاوه بر اهمیت دادن به بازی به کیفیت صفحه و صدا و ظاهر هم توجه میکنم که همه توو این مدل هستن :-)
این لپ تاپ بهترین گزینه برای خریده اما یه ایراد بزرگ داره و اونم اینه که باطری این لپ تاپ تو بازار موجود نیست متاسفانه![]()
به نظر من منتظر بودن برا این مدل کاملا بی فایده و اشتباهه. چرا که اول از همه این گرافیک GTX850M نهایتا 10 15 درصد قویتر از gt750m خواهد بود بعد اینکه این کانفینگ الان اگر که وارد بازار ایران بشه به احتمال قوی قیمتی بیشتر از 4500000 داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید کلی منتظر بمونی که اون کانفینگ بیاد تو ایران و قیمتش چقدر باشه و ... بعد که برسه بدستت کانفینگ بعدی معرفی میشه و عاشق اون میشی!!
جدای اینها هر روز قدرت گرافیکی بازی ها داره رشد میکنه و اون زمانی که 850 به دستت برسه قدرتی معادل 750 الان در برابر بازی ها داره! نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه!
پس به عقیده شخصی من همین N550JV رو بگیر بجای مدتی نا معلوم انتظار، ازش لذت ببر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)