این مقدار باید زیاد بشه.
Attenuation DownStream اینو
باید کاهش بدی
این مقدار باید زیاد بشه.
Attenuation DownStream اینو
باید کاهش بدی
چطور میشه این عدد را کاهش داد؟
هم بستگی هم مرکزتون یعنی خود مخابرات و هم به شرکتی که ازش سرویس میگیرن.البته اگر از دم در تست کردین و مقدایرتون از این مقدار بهتر بود که مشکل از خودتونه و داخلیه که اون حلش راه جدایی داریه که راحته.اگر از مرکزتون باشه که باید با تعویض پورتتون حل بشه که اگر خوب نشدفکر نکنم مشکلتون حل بشه.
اول-تست از دم در
دوم-زنگ زدن به شرکت برای تعویض پورت
سوم-اگه نتیجه ای از این راه هایی نگرفتین به نظر من نمیتونین کاری بکنید
ببخشید اینقدر سوال میکنم
سیم مخابرات دم در به یه ترمینال وصله، بعد از ترمینال تست کنم یا اتصال مستقیم با کابل مسی؟
در نهایت Attenuation مطلوب باید چقدر باشه؟
خواهش میکنم.از شما به ما خیلی رسیده تو تاپیک دانشگاه علمی کاربردی هر چه قدر هم سوال کنید بازم ما کوچیکتیم
ترمینال رو بردار از سیم مخابرات و تمیزش کن یعنی سیم مخابرات رو یه تیکه قطعش کن که تمیز بشه و همینطور سیمی که میخوای وصل کنی به مودم.اونجا باید ببینی مقدایرت چقدره.30تا حداکثر 39 خوبه
مخلصیم
ترمینال رو روی دیوار زدن بدون هیچ محافظی! یعنی هر چی بارون و برف و آفتاب بوده میخوره بهش، نکنه نویز زیر سر همین باشه، حتما چکش میکنم.
100% اینم خیلی تاثیر داره.
ببین ترمینال رو که از سیم جدا کردی تمیزش که داری میکنی ببین سیمش سیاه هست یا نه اگر هم تا جایی که میتونی سیم سیاه رو قطع کن.اگر هم رنگش طبیعی هست ((طلایی))موردی نداره.ولی بید کوتاه کنی چون که گفتین بارون میزنه روش
اگر زیر بار نرفتن هم میتونی از 117 پیگیری کنی !!!
ولی اول مطمئن شو که نویز از سیم کشی داخلی ساختمون نیست !!
یعنی از سیم ورودی هم برای اطمینان بیشتر چک کن
در ضمن این مورد بیشتر به علت خرابی پورت های سرویس دهنده تو مرکز مخابراتی هست و احتمال زیاد با عوض کردن سرویس دهنده هیچ تغیری ایجاد نمیشه
خط من خیلی کندشده ، حدود یه متر ازسیم تلفن ورودی به ساختمون از کنار کابل برق ورودی به ساختمون که میاد داخل کنتور می گذره، ولی دو ماه پیش هم همینجور بود ولی سرعت دانلود 120k بود ولی الان به زور تا 20k میره. این عکس کمکی می کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خطت که خوبه نه مشکل نویز بالا داری نه کیفیت پایین.خطت عالی هم هست.خطت هم رو 2 مگ بستن.ممکنه از خود شرکت براتون محدود کرده باشن زنگ زدی؟
اون تیکه سیم رو هم از مسیر برق منحرف کن به یه مسیر دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)