تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 626 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستانی که به تازگی سری جدید این لپ تاپ رو از سازگار ارقام گرفتن یه کمکی کنن به یه سری اطلاعات راجب سری جدید این لپ تاپ که وارد شده برسیم تا دوستانی که می خوان این لپ تاپ رو بگیرن دچار سردرگمی نشن.
    من کانفیگی رو که از طریق اطلاعات دوستان گرفتم اینجا می نویسم شما اصلاح کنید اگه نیز بود (ببینین درسته یا نه ! )

سی پی یو: intel core i7 3612qm
    رم: 8 GB
    گرافیک : nvidia geforce gt 740
    هارد: 1 TB

درسته آیا؟
    من بیشنر تو اون رم شک دارم.سری قبلی با این کانفیگ رم 6 آورده بود ولی مثل اینکه جدیده 8 هستش!
    سی پی یو رو هم اگه تایید کنید دوستانی که تازه گرفتن مسئله حله
    بله با همین مشخصات هست. من الآن در گیر نصب درایور ها و نرم افزار ها و ... هستم احتمالا تا فردا چند تا اسکرین شات با برنامه های سنجش سی پی یو و گرافیک و .... میذارم داستان به کلی حل شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان بفرمایین. این هم یه عکس با برنامه speecy گرفتم ازش. البته با دورین موبایل بود ولی همه چی معلومه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Armakillthem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله با همین مشخصات هست. من الآن در گیر نصب درایور ها و نرم افزار ها و ... هستم احتمالا تا فردا چند تا اسکرین شات با برنامه های سنجش سی پی یو و گرافیک و .... میذارم داستان به کلی حل شه
    پکیج همراه لپ تاپ رو هم بنویس تا اونم دقیق بدونیم
    اصولا باید همونطور که گفتم کیف و ماوس و ویندوز 8 باشه.
    درسته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    وقتی میخوام dolbyhome theater نصب کنم ارور میده میگه pcee needs to be installed.
    چیکار باید بکنم؟
    Last edited by panjerh; 20-07-2013 at 12:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    وقتی میخوام dolbyhome theater نصب کنم ارور میده میگه pcee needs to be installed.
    چیکار باید بکنم؟
    اون یکی فایل رونصب کن ببین بازم اررور میده.چک کردم مثل اینکه چند تا فایل سیستمی شما که به مدیا مرتبطه پاک شده. اول از ریکاوری دوم از ریست ویندوز و اگه حل نشد ویندوزتون رو عوض کنید
    مسیر ریست ویندوز 8
    تو منوی مترو:setting>change pc setting>general>users>remove every thing and reinstall windows
    Last edited by shik; 20-07-2013 at 14:43.

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان بفرمایین. این هم یه عکس با برنامه speecy گرفتم ازش. البته با دورین موبایل بود ولی همه چی معلومه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش من نیگا کردم فقط لپ تاپ تو کانفیگ i7 با گرافیک 740 و رم 8 رو داره؟
    گرانتیت چیه؟سازگار؟پکیج بود لپ تاپ؟کیف و ماوس و ویندوز داشت؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من تو پستای قبل گفته بودم که اصلا از بازی سر در نمیارم چون اهلش نیستم.اما امروز تو cd هام گشتم و یه بازی counter strik پیدا کردم تا لپ تاپو تست کنم که وقتی نصب کردم و خواستم اجرا کنم ارور Available memory less than 15Mb!!!-1 میده و یه بازی دیگه هم نصب کردم که اونم ارور unable to load filesystem_steam.dll حالا باید چی کار کنم دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان من تو پستای قبل گفته بودم که اصلا از بازی سر در نمیارم چون اهلش نیستم.اما امروز تو cd هام گشتم و یه بازی counter strik پیدا کردم تا لپ تاپو تست کنم که وقتی نصب کردم و خواستم اجرا کنم ارور Available memory less than 15Mb!!!-1 میده و یه بازی دیگه هم نصب کردم که اونم ارور unable to load filesystem_steam.dll حالا باید چی کار کنم دوستان.
    برای بازی اولی چون سیستمتون 64 بیت هست اجرا نمیشه باید بگردی patch x64 دانلود وکرک کنی
    بازی دوم هم برو تو پوشه c:\windows سرچ کن یکی از دو فایل زیر رو پاک کن
    "filesystem_steam.dll" "steam.dll"
    مشکل از گرافیک نیست

10. این کاربر از shik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب حدود 1 ماهی میشه که این لپتاپ رو گرفتم و انصافا هم باهاش مشکلی ندارم و واقعا ازش راضیم.
    مشکل صفحه نمایش که همون زاویه دیده فقط. باطری رو هم انصافا تست نکردم ببینم چند ساعت دووم میاره.
    امروز هم برای یکی از دوستان با گرافیک 740 و 6GB رم گرفتیم 2700.

فقط یه مشکلی دارم، تو سایتای خارجی دنبالش گشتم کسی راه حلی پیدا نکرده بود.
    چه جوری این Fn رو برعکس کنم؟ یعنی الان Fn رو که میگیرم و یکی از F ها رو میزنم تازه F عمل میکنه و وقتی بدون Fn میزنم مثلا Volume Up و ... اینا کار میکنه. (نمیدون تونستم منظور رو برسونم یا نه)
    میخوام که بدون گرفتن Fn بتونم از F ها استفاده کنم. کارم جوریه که زیاد باهاشون سر و کار دارم به خاطر همین اینجوری اذیت میکنه واقعا.

تو سایتا که میخوندم گفته بودن تو آپدیت بعدی Bois درست میشه، آپدیتی اومده؟
    البته گفته بودن که با AutoHotKey درست میشه که اونم تست کردم ولی یه سری مشکلات داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

داش سعی کن درایو C رو سرچ کنی دنبال این دو تا فایل
    filesystem_steam.dll
    و/یا
    steam.dll
    (توی پوشه C:\windows دنبالشون بگردی بهتره. به محض رویت پاکشون کن نتیجش رو بگو

P@rtex : گارانتی اطمینان بود
    یک ساله هستش
    پکیج هم بود لپ تاپ . ماوس و ویندوز داره از کیف خبری نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •