بله با همین مشخصات هست. من الآن در گیر نصب درایور ها و نرم افزار ها و ... هستم احتمالا تا فردا چند تا اسکرین شات با برنامه های سنجش سی پی یو و گرافیک و .... میذارم داستان به کلی حل شه
بله با همین مشخصات هست. من الآن در گیر نصب درایور ها و نرم افزار ها و ... هستم احتمالا تا فردا چند تا اسکرین شات با برنامه های سنجش سی پی یو و گرافیک و .... میذارم داستان به کلی حل شه
سلام دوستان بفرمایین. این هم یه عکس با برنامه speecy گرفتم ازش. البته با دورین موبایل بود ولی همه چی معلومه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پکیج همراه لپ تاپ رو هم بنویس تا اونم دقیق بدونیم
اصولا باید همونطور که گفتم کیف و ماوس و ویندوز 8 باشه.
درسته؟
سلام
وقتی میخوام dolbyhome theater نصب کنم ارور میده میگه pcee needs to be installed.
چیکار باید بکنم؟
Last edited by panjerh; 20-07-2013 at 12:56.
اون یکی فایل رونصب کن ببین بازم اررور میده.چک کردم مثل اینکه چند تا فایل سیستمی شما که به مدیا مرتبطه پاک شده. اول از ریکاوری دوم از ریست ویندوز و اگه حل نشد ویندوزتون رو عوض کنید
مسیر ریست ویندوز 8
تو منوی مترو:setting>change pc setting>general>users>remove every thing and reinstall windows
Last edited by shik; 20-07-2013 at 14:43.
داداش من نیگا کردم فقط لپ تاپ تو کانفیگ i7 با گرافیک 740 و رم 8 رو داره؟
گرانتیت چیه؟سازگار؟پکیج بود لپ تاپ؟کیف و ماوس و ویندوز داشت؟
دوستان من تو پستای قبل گفته بودم که اصلا از بازی سر در نمیارم چون اهلش نیستم.اما امروز تو cd هام گشتم و یه بازی counter strik پیدا کردم تا لپ تاپو تست کنم که وقتی نصب کردم و خواستم اجرا کنم ارور Available memory less than 15Mb!!!-1 میده و یه بازی دیگه هم نصب کردم که اونم ارور unable to load filesystem_steam.dll حالا باید چی کار کنم دوستان.
برای بازی اولی چون سیستمتون 64 بیت هست اجرا نمیشه باید بگردی patch x64 دانلود وکرک کنی
بازی دوم هم برو تو پوشه c:\windows سرچ کن یکی از دو فایل زیر رو پاک کن
"filesystem_steam.dll" "steam.dll"
مشکل از گرافیک نیست![]()
خب حدود 1 ماهی میشه که این لپتاپ رو گرفتم و انصافا هم باهاش مشکلی ندارم و واقعا ازش راضیم.
مشکل صفحه نمایش که همون زاویه دیده فقط. باطری رو هم انصافا تست نکردم ببینم چند ساعت دووم میاره.
امروز هم برای یکی از دوستان با گرافیک 740 و 6GB رم گرفتیم 2700.
فقط یه مشکلی دارم، تو سایتای خارجی دنبالش گشتم کسی راه حلی پیدا نکرده بود.
چه جوری این Fn رو برعکس کنم؟ یعنی الان Fn رو که میگیرم و یکی از F ها رو میزنم تازه F عمل میکنه و وقتی بدون Fn میزنم مثلا Volume Up و ... اینا کار میکنه. (نمیدون تونستم منظور رو برسونم یا نه)
میخوام که بدون گرفتن Fn بتونم از F ها استفاده کنم. کارم جوریه که زیاد باهاشون سر و کار دارم به خاطر همین اینجوری اذیت میکنه واقعا.
تو سایتا که میخوندم گفته بودن تو آپدیت بعدی Bois درست میشه، آپدیتی اومده؟
البته گفته بودن که با AutoHotKey درست میشه که اونم تست کردم ولی یه سری مشکلات داره.
داش سعی کن درایو C رو سرچ کنی دنبال این دو تا فایلfilesystem_steam.dllو/یاsteam.dll(توی پوشه C:\windows دنبالشون بگردی بهتره. به محض رویت پاکشون کن نتیجش رو بگو
P@rtex : گارانتی اطمینان بود
یک ساله هستش
پکیج هم بود لپ تاپ . ماوس و ویندوز داره از کیف خبری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)