تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 624 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

ببینم چی شده شما ها که ادعای آزادی بیان میکنید من 2 تا نظر تو این تاپیک گذاشنم تازه نظری که اثبات شده بود و نظر شخصی نبود چرا منو محدود کردید نمیتونم برم تو این بخش خوبه یک جیزی معلوم شد اونم اینه که جوابی برای حرفای من نداشتید
    منم نمیتونم برم ، فکر کنم یا پاکش کردن یا انتقالش دادن یه جای دیگه . Monipa تاپیکه چی شد؟

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا ممنونم ولی تو تاپیکای دیگه گفتن داره.دوستان دیگه فرمودن سری kdl تیونر دیجیتال داره.ما از بانه خریدیم (قاچاقیه)ولی مدلME خاورمیانه ایه.حالا اگه شما مطمئیند که ما هم قبول میکنیم .تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا نداره ؟؟؟؟
    تو خود سایت سونی ایران (همین سایت فارسی سونی ) هم حتی نوشته که مدلای NX700 قابلیت ----t دارن ولیEX700 نداره .
    در صورتی که تو سایتای دیگه سونی علاوه بر NX نوشتهEXهم داره .

میتونیین یه سر به سایت:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنیین و مشخصات سری NX رو ببینیین . حالا کسی نمیدونه که چه جوری فعال میشه ؟

4. این کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چرا نداره ؟؟؟؟
    تو خود سایت سونی ایران (همین سایت فارسی سونی ) هم حتی نوشته که مدلای NX700 قابلیت ----t دارن ولیEX700 نداره .
    در صورتی که تو سایتای دیگه سونی علاوه بر NX نوشتهEXهم داره .

میتونیین یه سر به سایت:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنیین و مشخصات سری NX رو ببینیین . حالا کسی نمیدونه که چه جوری فعال میشه ؟
    سلام دوست عزیزم .بله رفتم این سایتو دیدم .خیلی خوشحالمون کردی.ولی این مشخصاتو فقط برای 40 اینچ نوشته.آیا ممکنه 46 این ویژگی رو نداشته باشه
    ضمنا توی قسمت جستجوی دستی کانالها تمام سیستم های آنالوگ که نوشته شده رو داره ولی دیجیتال یا ----T نداره.حالا دیگه نمیدونم.خیلی گیج شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    اصولا وقتی برای 40 داره حتما برای 46 هم داره .

اصولا اون مدلایی که بجای kLV با KDL شروع میشه باید گیرنه دیجیتال داشته باشه .

اگر دقت کنیین تو همون سایت با وجود اینکه EX700 هم با KDL شروع میشه ولی صراحتا نوشته ----t نداره ولی اینو که خریدین دیگه خودش نوشته که داره حتما !

و یکی از دوستان هم گفت که سریال باید با ME شروع بشه (یعنی سفارش خاورمیانه باشه ) که بتونه ----t رو ساپورت کنه و به قولی با استاندارد آمریکا (که یادم رفته چی بود) برنامه ریزی نشده باشه . که مال شما هم ME رو داره.

7. این کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdimp5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیزم .بله رفتم این سایتو دیدم .خیلی خوشحالمون کردی.ولی این مشخصاتو فقط برای 40 اینچ نوشته.آیا ممکنه 46 این ویژگی رو نداشته باشه
    ضمنا توی قسمت جستجوی دستی کانالها تمام سیستم های آنالوگ که نوشته شده رو داره ولی دیجیتال یا ----T نداره.حالا دیگه نمیدونم.خیلی گیج شدم
    اگر واقعا تيونر ديجيتال داره کافي است بعد از روشن شدن دستگاه، کليدي که در عکس مشخص شده (شماره 2) را بزنيد

تا به تيونر ديجيتال سويچ کنه و بعد يک دور کانالها را اسکن کنيد:

9. 2 کاربر از mahdimp5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز erfandj .... امتحان کردین ... درست شد ؟ (ما رو هم بیخبر نزارین...آخه منم باید این مدل رو بخرم)

11. این کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ولی دستگاه مادیریان یه کاستی بسیار بزرگ داره
    ویژگی Time-shifting رو نداره
    .
    تنها دستگاهي كه Time Shifting داره همين xvision با گارانتي ماديرانه .. شما اشتباه ميكني عزيز

سلام دوستان
    من یک ستاپ باکس X.Vision مدل ----T 121 خریدم که مشکلم با این دستگاه اینه که یک ساعت پس از روشن بودنش داغ می کنه .
    حالا می خواستم ببینم این طبیعیه و این دستگاه اینطوریه و یا دستگاه من مشکل داره ؟؟؟
    نه هيچ مشكلي نداره آقا
    اگر منظورت اوه يه مقدار گرم شدنه ، طبيعيه
    من رسيورم داغه داغ ميشه ولي مشكلي نداره
    ولي اگر احساس ميكني غير طبيعيه زنگ بزن خدمات پس از فروش: 88601636

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تنها دستگاهي كه Time Shifting داره همين xvision با گارانتي ماديرانه .. شما اشتباه ميكني عزيز

نه هيچ مشكلي نداره آقا
    اگر منظورت اوه يه مقدار گرم شدنه ، طبيعيه
    من رسيورم داغه داغ ميشه ولي مشكلي نداره
    ولي اگر احساس ميكني غير طبيعيه زنگ بزن خدمات پس از فروش: 88601636
    مطمئنی؟!
    تو سایت که ننوشته بود ، یعنی من ندیدم!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگر واقعا تيونر ديجيتال داره کافي است بعد از روشن شدن دستگاه، کليدي که در عکس مشخص شده (شماره 2) را بزنيد

تا به تيونر ديجيتال سويچ کنه و بعد يک دور کانالها را اسکن کنيد:

دوست عزیز erfandj .... امتحان کردین ... درست شد ؟ (ما رو هم بیخبر نزارین...آخه منم باید این مدل رو بخرم)
    سلام دوستان ازتون خیلی ممنونم .هنوز نتونستم فعالش کنم.دکمه analog digital هم میزنم تاثیری نداره.توی قسمت سرچ دستیش گزینه های B/G-I-M-D/K به عنوان TV SYSTEMSوجود داره اما ----Tنیست که نیست.مدل دستگاهم هم همون جور که گفتم خاور میانه ای هست (طبق نوشته روی کارتن بالای بارکد).آیا امکان داره چون بوستر(تقویت کننده آنالوگ )وصله تیونر دیجیتالش عمل نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •