بايد vlc player نصب كني.
شما كدوم نسخه رو نصب كردي ؟
جديدا هم دي وي دي مكمل هم براي رفع مشكل به فروشگاه هاي اينترنتي اومده.
البته اگر تاپيك هاي قبلي رو تو همين جا ميدي دوستان بهتر من هم جواب دادند چون فقط مشكل شما نيست.
بايد vlc player نصب كني.
شما كدوم نسخه رو نصب كردي ؟
جديدا هم دي وي دي مكمل هم براي رفع مشكل به فروشگاه هاي اينترنتي اومده.
البته اگر تاپيك هاي قبلي رو تو همين جا ميدي دوستان بهتر من هم جواب دادند چون فقط مشكل شما نيست.
Last edited by c30tehran; 02-06-2009 at 17:13.
کلا تو لینوکس استفاده از فرمت های تصویری وص وتی معمول نیست! ولی میشه با نصب کدک از طریق پکیج منیجر های توزیع هایلینوکس این مشکل رو حل کرد.
بنا براین باید کدک ها رو نصب کنی..
در فدورا بنا به قانون آمریکا استفاده از نرم افزار های غیر آزاد غیر قانونی هست و فدورا هم توزیعی امریکایی هست و از این قانون تبعیت میکنه.. بنا بر این برای نصب از طریق yum ابتدا باید مخازن rpmfusion رو نصب کنی ..
سپسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
yum install gstreamer
yum install mplayer
yum install smplayer
-------------
بله همونطور هم که c30tehran گفتن دیسک جانبی رو خریداری کنی خیلی از مشکلات حل میشه.. ولی قدم به قدم همه اینها!اول مشکل نصب فدورا و موس و کیبورد رو حل کن و بعد بقیه.
من اون مشکلارو حل کردم فقط صداو تصویر نمیاد
پس همین کاری که گفتم انجام بده یعنی :
اول برو لینک زیر :
در قسمت Command Line Setup using rpm و بخش Fedora 8, 9 or 10 دستوری که گفته شده رو در تیمنال وارد کن و اینتر کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد همون دستور های پست قبل و بعد از نصب از برنامه ها جهن نمایش تصویر یا پخش صدا استفاده کن (برنامه های بعد از نصب معمولا در شاخه multimedia پیدا میشه )
فدورا 11 منتشر شد
بدین وسیله انتشار فدورا ۱۱ را به همه کاربران انجمن فدورا تبریک می گویم. امروز به طور رسمی فدورا ۱۱ در دسترس همگان قرار گرفت.
شما می توانید نسخه دلخواه فدورا خود را از لینک زیر دریافت کنید :
برای اطلاعات بیشتر می توانید به اعلامیه رسمی انتشار فدورا ۱۱ مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیچنین می توانید یادداشت انتشار فدورا ۱۱ که دربر دارنده ی اطلاعات کاملی درباره این نسخه است را از لینک زیر مطالعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چنانچه در نصب فدورا ۱۱ به مشکلی برخوردید می توانید به راهنمای زیر مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ahmad-Ra; 09-06-2009 at 23:46.
سلام خدمت تمامي دوستان
من سوالي داشتم
اخيرا با لينوكس آشنا شدم و در حال يادگيري هستم
سه نسخه اوبنتو و فدورا و سوزه رو تهيه كردم
ميخواستم بدونم كه براي من كه مبتدي هستم كدوم بهتر و راحت تر هست كه نصب كنم
و اين كه چون مودم usb Adsl دارم ميخواستم بدونم كه رويه كدوم راحت تر نصب ميشه چون شنيدم كه نصبش يكم اذيت ميكنه
لطفا مرا راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام
هر سه توزیعی که گفتید خوبه و هر کدوم طرفداران خودشون رو دارن. اما اگه بخوام به ترتیب محبوبیت(تعداد کاربران) بگم، فکر میکنم: اوبونتو، اوپنسوزه، فدورا.
در مورد مودم ADSL که فقط پورت USB داره(نه پورت LAN) زیاد فرقی نمیکنه. اگه درایور برای لینوکس داشته باشه، توی هر توزیعی میشه نصب کرد(فرق خاصی هم نداره). اگه هم درایور نداشته باشه که هیچ. ولی مودمهایی که پورت LAN دارن خیلی راحتتر و کمدردسر هستن.
البته از نظر کاربری تعداد کاربری لینوکس فدورا در کل جهان خیلی بیشتر از سوزه هست فکر میکنم!
اشتباه فکر میکنی!
اپن سوزه بیشتر کاربر(و طرفدار) داره. اپن سوزه دومه (بعد اوبونتو پرطرفدار ترینه)
![]()
Last edited by Mehrdad-bx; 15-06-2009 at 10:34.
سلام.خیلی کار دارم
اول از ahmadra بابت کمکات ممنون.لینوکس رو دوباره نصب کردم.فعلا فایرفکس دارم.اما برای yum search firefox خروجیش رو این زیر گذاشتم.
[root@94-183-119-128 ali-zi-zeperto]# yum search firefoxچند تا کار دیگه هم می خوام انجام بدم.
Searching Packages:
Setting up repositories
No Repositories Available to Set Up
Reading repository metadata in from local files
flash-plugin.i386 7.0.63-1.A2 installed
Matched from:
Macromedia Flash Plugin 7.0.63
Fully Supported: Mozilla 1.0+, Netscape 7.x, Firefox 0.8+
Partially Supported: Opera, Konqueror 3.x
firefox.i386 1.0.8-1.1.fc4.A22 installed
Matched from:
firefox
Mozilla Firefox Web browser.
Mozilla Firefox is an open-source web browser, designed for standards
compliance, performance and portability.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۱- من درایو c ویندوزیم رو مونت کردم اما برای d و. بالاتر پیغام زیر رو میده
[root@94-183-119-128 ali-zi-zeperto]# mount -t vfat /dev/hdb2 /mnt/dایراد کار کجاست؟درایو c خیلی راحت مونت شد اما اینای دیگه نمی شن.از پیغامش هم مثل همیشه چیزی دستگیرم نمی شه.
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/hdb2,
missing codepage or other error
(aren't you trying to mount an extended partition,
instead of some logical partition inside?)
In some cases useful info is found in syslog - try
dmesg | tail or so
مساله بعدی اینه
[root@94-183-119-128 ali-zi-zeperto]# uname -rفکر کنم این یعنی کرنل سیستمم خیلی قدیمیه.اگه درسته چطوری باید بروزش کنم.یه کمی سرچ کردم اما چون مساله مخاطره انگیزه
2.6.16-1.2108_FC4
گفتم با اساتید مشورت کنم یه خط کلی بهم بدن.
بعدش هم می خوام گنوم رو بروز کنم.که اون مشکلی تا اینجا نداشتم فقط م خوام بدونم اگه اول گنوم رو بروز کنم بعد کرنل رو اشکال نداره؟یا بر عکسش بهتره.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)