k750 با cid36 و brown را رفتم با فار به (red)رد تبدیل کنم .تمام مراحل را انجام دادم ولی دیگه گوشی روشن نمیشه؟فلش هم قبول نمی کنه.چیکارش باید بکنم؟مرسی
k750 با cid36 و brown را رفتم با فار به (red)رد تبدیل کنم .تمام مراحل را انجام دادم ولی دیگه گوشی روشن نمیشه؟فلش هم قبول نمی کنه.چیکارش باید بکنم؟مرسی
با تشكر از شمانوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بله خودم هم فكر مي كنم گوشيم CID49 باشه ولي اگه ميشه بگيد چه طوري اين مشكل رو حل كنو؟
در ضمن مشكل ديگه اي كه هست اينه كه به محض اينكه كابل usb رو به گوشي وصل مي كنم گوشي خود به خود روشن ميشه.لطفا اگه مي شه يه كم بيشتر توضيح بديد كه من بايد چه كار كنم !!!
باز هم از زحمت هاتون تشكر ميكنم
عجب ادمي هستي cid گوشيتو نميدوني اون وقت برداشتي دستكاريش ميكني![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چه شانسي اوردي
آقا گوشیم روشن نمی شه .چیکار کنم؟ می شه فایل ریست رو با sx++ فلش کنم؟ ممکنه درست بشه؟
k750i rca021 red cid49
نه نه اگه گوشيت ريجسترش اصل نيست با sx ريستو روش فلش نكن مگه چي كار كردي كه خاموش شد
هیچی آقا نوید.طبق آموزشا رفتم جلو.اول فایل ssw رو با sxفلش کردم.بعد هم با فار 2 تا پچ توی فولدر فلش ریختم و بعد هم فایل ریست رو با فار فلش کردم واما هرکار می کنم گوشیم روشن نمی شه (در ضمن گوشیم هم چنج هست) منتظر راهنماییتون هستم...ممنوننوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت .![]()
صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟
سلام
دستگاه من هم مثل شما شده بود بعد دادم بيرون تا برام با باكس فلش كنن و دوباره چنجش كنن و وقتي دادم تعميركاره گفت ic flash فلش خالي كرده بعد از دو روز گوشيمو گرفتم و بيست و پنج هزار تومان پول دادم
دوست عزيز please wait بخاطر خالي شدن ic flash نيست.برنامه xs++ با گوشيهاي چنج مشكل داره و داراي باگ هست.من خودم تا حالا دوبار همين مشكل برام پيش اومده يعني موقع فلش كردن گوشي چينج روي please wait مونده ولي با باكس دوستم فلش كردم درست شد. در ضمن روي گوشيهاي سريال اصلي اين مشكل بوجود نمياد.
فكر كنم تعميركاره برات خالي بسته.چون از اينا هرچي بگي برمياد.
خوب پچ رو ريموو كن ديگه يعني همون پچ را دوباره كپي كن اين بار روي ريمو تيك بزن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)