تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 171 از 328 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

چند بار اشاره کردین که با توجه به جامعه امروز ما تفکیک جنسیتی رو در دانشگاهها بهتر میدونید تا مختلط بودن
    حالا با توجه به موضوع تاپیک به نظر شما یه دختر یا یه پسر قبل ازدواج نباید با جنس مخالف رابطه داشته باشه؟ (منظور از رابطه صحبت های معمول هست به قول یکی از دوستام یه پسر میتونه دوست دختر داشته باشه یا دوستِ دختر و منظور منم هم دومیه )
    اگه نه چرا؟
    اگه آره و شما هم دانشگاه رو محیط مناسبی نمیدونید پس کجا؟
    دقیقا اون جایی که بعضیا میگن نباید باشه ، خیابـــــــون ، کوچه ، پارک ...مکان ها تفریحی ... سطح جامعه .

من با تفکیک دانشگاه توی یه بازه ی زمانی معین موافقم یعنی برای چند سال ...

تو پست قبل گفتم یه درصدی رو تفکیک کردن یه جاهایی رو نه و خوب بود این کار ، چرا ؟! چون همزمان با این که جامعه کم کم داره روابط پسر و دختر رو به رسمیت میشناسه ، یه جمعیتی رو از این قضیه جدا میکنن و میفرستن به سطح جامعه ...

2. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر دو نفر بخوان با هم تبادل نظر علمی داشته باشن یا از اطلاعات هم استفاده کنن یا با همکاری هم یه فعالیت علمی داشته باشن باید برن سینما و کافی شاپ و پارک ؟ وقتی ارتباط دختر و پسر کلا تو دانشگاه نفی میشه براش طرح زوج و فرد می ذارن کجا این دو دسته باید اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن ؟ مگه ماهیت دانشگاه چیزی غیر از اینه؟

اگر کلا ارتباط دختر و پسر تو دانشگاه ایراد داره پس چرا انقدر برای ازدواج های دانشجویی تبلیغ میشه و هراز چندگاهی یه خطبه عقد تو محیط دانشگاه برای تبلیغ ازدواج دانشجویی بین دو تا دانشجو خونده میشه ؟

4. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا اون جایی که بعضیا میگن نباید باشه ، خیابـــــــون ، کوچه ، پارک ...مکان ها تفریحی ... سطح جامعه .
    یعنی شما واقعا اعتقاد دارید رابطه دختر و پسر تو دانشگاه منجر به مشکلاتی میشه که قبلا اشاره کردین ولی تو خیابون و پارک و ... نه؟!!!
    تو جامعه ای که من دارم زندگی میکنم اگه تو دانشگاه یه مشکل عاطفی جنسی و ... ناشی از رابطه نادرست دختر و پسر به وجود بیاد قبلا 99 تای دیگه تو خیابون و پارک و ... به وجود اومده!

شما داری از تفکیک به خاطر یه سری دلایل دفاع میکنی ولی راهکاری که ارائه میدی بدتره

تو پست قبل گفتم یه درصدی رو تفکیک کردن یه جاهایی رو نه و خوب بود این کار ، چرا ؟! چون همزمان با این که جامعه کم کم داره روابط پسر و دختر رو به رسمیت میشناسه ، یه جمعیتی رو از این قضیه جدا میکنن و میفرستن به سطح جامعه ...
    متوجه نشدم

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جدا از محیط دانشگاه باید ارتباط دختر و پسر به رسمیت شناخته بشه . تلاشش رو هم باید دانشجو ها بکنن .

دانشگاه تنها چهاردیواری آزاد برای ارتباط دختر و پسر ، من میگم این چاردیواری رو ببنیدم ، بالاخره یه جایی که مربوط به این مسئله باشه پیدا میشه .
    اصلا حرفتون با منطق سازگار نیست
    دقیقا 35ساله 90درصد مسائل این کشور به همین صورت که "حالا ببندیم بعدا ببینیم چی میشه" داره انجام میشه
    ولی این اصلا نه منطقی هست نه خردمندانه که بدون داشتن طرح و برنامه دست به کاری بزنیم که نمیدونم نتیجش چی میشه

شما میفرمایید که اختلاط رو قبول دارید ولی چون تنها مکان درست(یعنی اختلاط درست هست) دانشگاه هست ما این رو تبدیل به غلط کنیم اونم با این تفکر که شاید یه اتفاقی بیفته یهو همه چیز با هم درست بشه
    ولی این راهش نیست بلکه برعکس ما باید یکی یکی غلطها رو تبدیل به درست کنیم نه درست رو تبدیل به غلط

8. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگر دو نفر بخوان با هم تبادل نظر علمی داشته باشن یا از اطلاعات هم استفاده کنن یا با همکاری هم یه فعالیت علمی داشته باشن باید برن سینما و کافی شاپ و پارک ؟ وقتی ارتباط دختر و پسر کلا تو دانشگاه نفی میشه براش طرح زوج و فرد می ذارن کجا این دو دسته باید اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن ؟ مگه ماهیت دانشگاه چیزی غیر از اینه؟

اگر کلا ارتباط دختر و پسر تو دانشگاه ایراد داره پس چرا انقدر برای ازدواج های دانشجویی تبلیغ میشه و هراز چندگاهی یه خطبه عقد تو محیط دانشگاه برای تبلیغ ازدواج دانشجویی بین دو تا دانشجو خونده میشه ؟
    تبادل علمی هزار تا روش داره .

کلا چقدر تبادل نظر علمی توی دانشگاه ها هست که علم به خطر میافته .

قبل کنکور ملت مگه درس نمخونن ، همون کار رو توی دانشگاه بکنن .

برید از اونایی که این کار روکردن بپرسید ، ولی من تا اونجاییش که من میدونم و اشاره کردم توی بحث ، این یه نوع سو استفاده از جمعیت دانشجوی

کشوره که دانشگاه رو با سازمان تبلیغات ازدواج و مسائل اونجوری اشتباه بگیرن . آسیبهاش پای دانشجو ، نشون دادن آمار ازدواج بالا و دانشجویی

واسه مسئولین ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جدا از محیط دانشگاه باید ارتباط دختر و پسر به رسمیت شناخته بشه . تلاشش رو هم باید دانشجو ها بکنن .

دانشگاه تنها چهاردیواری آزاد برای ارتباط دختر و پسر ، من میگم این چاردیواری رو ببنیدم ، بالاخره یه جایی که مربوط به این مسئله باشه پیدا میشه .

من با تفکیک دانشگاه توی یه بازه ی زمانی معین موافقم یعنی برای چند سال ...

با توجه به نظر شما:

چون حرامه ...

هم کلام شدن با نامحرم حرامه ...

نگاه کردن بهش حرامه ...
    پس کوچه خیابون و پارک و ... هم این ارتباط از نظر شما باید ایراد داشته باشه ..

خب دوست عزیز الان دانشگاههای سراسری (دولتی) بیشتر این تفکیک جنسیتی رو انجام دادن من نمی دونم شما کدوم دانشگاه هستین یا اصلا وارد دانشگاه شدین یا نه ولی محیط دانشگاههای دولتی مثل فردوسی مشهد،علامه طباطبایی تهران و علم وصنعت تهران به شدت کنترل شدس و تو همین دانشگاهها با وحود کنترل شدید تفکیک جنسیتی هم انجام شده خب دلیل این کار تو این دانشگاهها چیه؟!دقیقا چه چیزی تو این دانشگاهها با کنترل شدیدی که قبل از تفکیک بود قرار هست آزمایش شه ؟

11. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برید از اونایی که این کار روکردن بپرسید ، ولی من تا اونجاییش که من میدونم و اشاره کردم توی بحث ، این یه نوع سو استفاده از جمعیت دانشجوی

کشوره که دانشگاه رو با سازمان تبلیغات ازدواج و مسائل اونجوری اشتباه بگیرن . آسیبهاش پای دانشجو ، نشون دادن آمار ازدواج بالا و دانشجویی

واسه مسئولین ...
    اول به من بگین شما وارد دانشگاه شدین ؟ درس دانشگاه رو با مدرسه مقایسه می کنید؟ امتحان/ آزمایشگاه/امکانات دانشگاه/ بحث و تبادل نظر درباره درس دانشگاه/پروژه های دانشگاهی/مقالات دانشگاهی/نوشتن کتاب تو دانشگاه،کنفرانس ها و مناظرهای علمی/تشکلهای دانشجویی علمی و... اینا درگیری های یه دانشجو هست نه کسی که مدرسه میره !کسی که تو این زمینه ها فعاله باید از اطلاعات اطرافیانش همکلاسی و استاد دانشگاه استفاده کنه شما تا بحال تو دوران دانشجویی مقاله ای دادین یا پروژه ای رو گذروندین؟ تا بحال سرچی درباره پایان نامه و مقاله های استاد های و دانشجوها داشتین ؟!

جسارت نباشه ولی این طرز فکر یه مقدار سطحی هست برای تصمیم گیری درباره یه مسئله مهم باید همه جوانب رو در نظر گرفت ..

13. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یعنی شما واقعا اعتقاد دارید رابطه دختر و پسر تو دانشگاه منجر به مشکلاتی میشه که قبلا اشاره کردین ولی تو خیابون و پارک و ... نه؟!!!
    تو جامعه ای که من دارم زندگی میکنم اگه تو دانشگاه یه مشکل عاطفی جنسی و ... ناشی از رابطه نادرست دختر و پسر به وجود بیاد قبلا 99 تای دیگه تو خیابون و پارک و ... به وجود اومده!

شما داری از تفکیک به خاطر یه سری دلایل دفاع میکنی ولی راهکاری که ارائه میدی بدتره

متوجه نشدم
    بله چون توی دانشگاه این مسائل صد سال همینجوری پیش میره و مدام همین آسیب ها پیش میاد ولی وقتی بیاد توی سطح جامعه ،

حداقل 1. راه سو استفاده از ازدواج های دانشجویی بسته میشه 2. آسیب ها توی جامعه که باشه بیشتر دیده میشه 3. برقراری ارتباط

بین دختر و پسر بیرون بیشتر دیده میشه و فرهنگ سازی بیشتری میشه ، همینجوری الکی الکی

وقتی توی دانشگاه همچین اتفاقی میافته اون فرد شیشه ی سمی رو میکشه سرش ، از بالا ساختمون میپره پایین ، ترک تحصیل میکنه ،چند ترم نمیتونه درس بخونه ، ولی یه انسان عادی از هیچی عقب نمیافته ، نهایت دستش به کار نمیره ، دانشجو تا بیاد یه بار عاشق بشه و شکست بخوره چند سال میگذره ولی بیرون....هر روز هم تو دانشگاه اون شخص رو نمیبینه که حالش بد تر بشه ...

برای روابط دختر و پسر ، بیرون بهتر از دانشگاهه ، دانشگاه یه سری محدودیت هایی داره ، درست مثل فرق بین ازدواج سنتی و مدرن ، ازدواج دانشجویی و ازدواج از بیرون دانشگاه هم یه فرقایی دارن

15. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اصلا حرفتون با منطق سازگار نیست
    دقیقا 35ساله 90درصد مسائل این کشور به همین صورت که "حالا ببندیم بعدا ببینیم چی میشه" داره انجام میشه
    ولی این اصلا نه منطقی هست نه خردمندانه که بدون داشتن طرح و برنامه دست به کاری بزنیم که نمیدونم نتیجش چی میشه

شما میفرمایید که اختلاط رو قبول دارید ولی چون تنها مکان درست(یعنی اختلاط درست هست) دانشگاه هست ما این رو تبدیل به غلط کنیم اونم با این تفکر که شاید یه اتفاقی بیفته یهو همه چیز با هم درست بشه
    ولی این راهش نیست بلکه برعکس ما باید یکی یکی غلطها رو تبدیل به درست کنیم نه درست رو تبدیل به غلط
    خب من دارم میبینم بعدش چی میشه ؟ شما نمیبینی ؟

بعدش میره تو جامعه جفتش رو پیدا میکنه ، نه از یه محیطی که فقط ارتباط با اونا رو یاد گرفته .

ارتباطات مختلفه ، طرز آشنایی با یه خانم توی دانشگاه و توی یه محیط عادی خیلی فرق داره ، این تیکه انداختن های پسرا خودش نشونه ی اینه که میخواد ارتباط برقرار کنه اما واقعا هیچی حالیش نیست ...

من میگم مدل آشنایی و روابط توی دانشگاه آسیب های بیشتری داره و ناقص تره نسبت به آشنایی توی جامعه ...

افرادی که میرن توی دانشگاه ، گلچین جامعه هستند ، افراد تحصیلکرده هستند ، مطمئنا آمار هیچوقت بد تر از سطح جامعه نمیشه ...

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واسه مسئولین ...
    جالبه شما چند پست قبل از تولید علم صحبت میکردید ولی حالا کلا علم رو منکر میشد

مدرسه با دانشگاه و محصل با دانشجو تعریفشون بسبار فرق داره
    محصل فقط چیزی که بهش ارائه میدن رو باید کسب کنه ولی دانشجو باید بره علم رو خودش پیدا کنه
    بسیار پروژهای دانشجوی وجود داره که از اشتراک دوفکر شکل گرفتن و دستاوردهای بزرگی داشتن
    حالا شما با این تفکیک جلو تولید علم رو میگیرید
    همونطور که با این تفکیک جلو تشکیل میلیونها زندگی سالم و خوب رو میگیرید و این میلیونها رو به سمت انتخابهای چشم بسته و غلط میفرستین

خب من دارم میبینم بعدش چی میشه ؟ شما نمیبینی ؟

بعدش میره تو جامعه جفتش رو پیدا میکنه ، نه از یه محیطی که فقط ارتباط با اونا رو یاد گرفته .

ارتباطات مختلفه ، طرز آشنایی با یه خانم توی دانشگاه و توی یه محیط عادی خیلی فرق داره ، این تیکه انداختن های پسرا خودش نشونه ی اینه که میخواد ارتباط برقرار کنه اما واقعا هیچی حالیش نیست ...

من میگم مدل آشنایی و روابط توی دانشگاه آسیب های بیشتری داره و ناقص تره نسبت به آشنایی توی جامعه ...

افرادی که میرن توی دانشگاه ، گلچین جامعه هستند ، افراد تحصیلکرده هستند ، مطمئنا آمار هیچوقت بد تر از سطح جامعه نمیشه ...
    خب چرا دیده های شما اینقدر سری هست که نمیتونید برای ما هم بیانش کنید؟

دقیقا کجای جامعه جفتش رو پیدا میکنه؟مدرسه؟محل کار؟خیابون؟ورزشگاه؟کجا؟شم ا که همه جای جامعه رو تفکیک کردید و تمام مکانها مختلت رو هم اشتباه میدونید
    کی گفته دانشگاه فقط جای یادگرفتن ارتباط هست؟چرا دانشگاه نمیتونه جایی باشه هم یاد بگیره و هم اگر گزینه درست و سالم و عقلانی هم وجود داشت زندگی مشترک تشکیل بگیره؟
    تیکه انداختن چه ربطی به دانشگاه داره؟خب شما وقتی مکان همصحبتی و درکنار هم بودن به افراد نمیدین فقط همین متلکهای ثانیه ای ایجاد میشه و این متلک دقیقا یکی از نتایج تفکیک هست

بازم هم سوالم اینه این جامعه که اشنایی در اون مناسبتر رو دقیقا بفرمایید کجا هست؟
    Last edited by havzhini; 04-11-2013 at 18:55.

18. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •